Φορείς

Voucher laptop:Ανοίγει τελικά η πλατφόρμα

Έπειτα από πολλές καθυστερήσεις ανοίγει η πλατφόρμα Δευτέρα 5 Απριλίου, για την κατάθεση αιτήσεων δικαιούχων, που αφορά την προμήθεια laptop και tablet σε μαθητές και φοιτητές.

Στη νέα εφαρμογή digital-access θα υποβάλλονται οι αιτήσεις. Οι δικαιούχοι θα εισέρχονται με τα διαπιστευτήρια του Taxisnet (username & password). Θα πρέπει να έχουν μαζί τους τον Αριθμό Μητρώου Κοινωνικής Ασφάλισης (ΑΜΚΑ). Τα στοιχεία των παιδιών θα αντλούνται απ’ το σύστημα του ΟΠΕΚΑ (Α21). Θα υπάρχουν δυο κύκλοι υποβολών αιτήσεων : Α ΚΥΚΛΟΣ ΥΠΟΒΟΛΩΝ 5/4/2021 – 30/7/2021
Β ΚΥΚΛΟΣ ΥΠΟΒΟΛΩΝ 5/5/2021 – 30/7/2021

Οι δικαιούχοι θα πρέπει να τηρούν 3 κριτήρια:

Οικογένειες με εξαρτώμενα παιδία ή παιδιά υπό επιτροπεία (Εξαρτώμενα είναι τα τέκνα που είτε λόγω ηλικίας, είτε λόγω άλλων συνθηκών εξαρτώνται οικονομικά από τους γονείς και εντάσσονται στην ίδια οικογένεια.)

Ισοδύναμο Οικογενειακό Εισόδημα έως 6.000€.

Κάποιο/κάποια από τα εξαρτώμενα παιδιά (ή παιδιά υπό επιτροπεία) ηλικίας από 4ων έως 24ων ετών να φοιτούν σε μία από τις επιλέξιμες για το Πρόγραμμα βαθμίδες εκπαίδευσης.

Με την οριστικοποίηση της Αίτησης και τη γνωστοποίηση του αποτελέσματος, ο Δικαιούχος ζητά να εκδοθούν τα vouchers που του αναλογούν.

Ενώ κάνει λήψη, ο δικαιούχος, των κουπονιών μέσω της επιλογής λογαριασμός στην ίδια εφαρμογή, τότε μπορεί να προμηθευτεί τον (εγκεκριμένο) εξοπλισμό από τον (εγκεκριμένο) προμηθευτή.

Δείτε ακόμα

Άμεσα μέτρα για τη στήριξη του τουρισμού ζητάει με επιστολή του ο ΣΕΤΕ

Γ. Π.

Γρ. Τάσιος: «Δύσκολες οι συνθήκες του Μαρτίου για τα οικονομικά των ξενοδοχειακών επιχειρήσεων»

Γ. Π.

«Τουρισμός για όλους»: Έναρξη υποβολής αιτημάτων πληρωμής για παρόχους για vouchers Ιουλίου 2021

Γ. Π.

Πώς αμείβεται η εργασία την ημέρα του Αγίου Πνεύματος

N. K.

World Travel Awards 2021: Σάρωσαν τα ελληνικά ξενοδοχεία και οι φορείς

Γ. Π.

Thomas Cook: Η Ελλάδα κορυφαίος προορισμός για το καλοκαίρι

Γ. Π.
φορτώνει....