15.4 C
Άγιος Νικόλαος
24 Μαρτίου 2023
Travel Guide Τουρισμός

Travel & Leisure: Πάτμος και Μαράθι ανάμεσα στους καλύτερους προορισμούς του κόσμου για το 2023

Ανάμεσα στα καλύτερα μέρη του πλανήτη για διακοπές το 2023 κατατάσσεται η Πάτμος, σύμφωνα με το δημοφιλές ταξιδιωτικό περιοδικό Travel and Leisure .

Μεταξύ 50 προορισμών σε ΗΠΑ, Κούβα, Ιταλία, Μαρόκο, Γαλλία, Δανία, Ισπανία, Ν. Κορέα, Γροιλανδία, Κροατία, Ελλάδα και Χιλή, οι ειδικοί προτείνουν κρουαζιέρα σε ανερχόμενους προορισμούς με «πρωταγωνίστρια» την Πάτμο.

Στο ίδιο πνεύμα, οι Βρετανικοί Times καταγράφουν τις 76 επικρατέστερες παγκόσμιες ταξιδιωτικέςτάσεις για το νέο έτος..

Στο ίδιο πνεύμα, οι Βρετανικοί Times καταγράφουν τις 76 επικρατέστερες παγκόσμιες ταξιδιωτικέςτάσεις για το νέο έτος..

Οι φυσιολατρικές δραστηριότητες, οι αποδράσεις την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, η γιόγκα σε εξωτικούς προορισμούς, η εξοικείωση με την άγρια χλωρίδα και πανίδα, το «slow food» και η ανακάλυψη αρχαίων πολιτισμών διαμορφώνουν τον νέο «χάρτη» των ταξιδιωτικών προτιμήσεων. Η επίσκεψη άθικτων και παρθένων προορισμών στην Ελλάδα κατέχει ξεχωριστή θέση, σύμφωνα με την έγκυρη εφημερίδα που αναφέρεται ειδικά στο Μαράθι και τις εξωτικές ομορφιές του.


Ακολουθήστε το filoxenianews στο Google News στο Facebook και στο linkedin

Δείτε ακόμα

Το Περιφερειακό Συμβούλιο Τουρισμού συγκαλεί αύριο στην Αθήνα ο Υπουργός Τουρισμού Βασίλης Κικίλιας

Γ. Π.

Μια οινική διαδρομή στην Κίνα

N. K.

Τουρισμός: Η Κρήτη στους δέκα κορυφαίους προορισμούς του 2023

Γ. Π.

Νίκος Χαλκιαδάκης: Στην Κρήτη εφέτος θα ανοίξουν όλα τα ξενοδοχεία

Γ. Π.

Ρόδος: Ηλεκτρονική πλατφόρμα για τον γαμήλιο τουρισμό

N. K.

Πιθανότητα να ενταχθεί η Κρήτη στην πράσινη λίστα των Βρετανών σύμφωνα με την Telegraph

Γ. Π.
φορτώνει....