Τουρισμός

Τουρισμός: Από τον Ιούνιο στην Ελλάδα οι Βρετανοί

Σύμφωνα με τις εφημερίδες «The Times» και «The Guardian», οι προορισμοί που ενδέχεται να περιληφθούν στην «πράσινη λίστα» των Βρετανών για ταξίδια από τις 17 Μαΐου περιλαμβάνουν την Πορτογαλία, τη Μάλτα και το Γιβραλτάρ, ενώ κατά  την «Telegraph», η Ελλάδα, η Ισπανία και η Γαλλία θα μπορούσαν να προστεθούν μέχρι τα τέλη Ιουνίου.

Όπως είναι γνωστό, το Λονδίνο θα προβεί σε επίσημη ανακοίνωση ως το τέλος της εβδομάδας για τους ξένους προορισμούς τους οποίους θα μπορούν να επισκεφθούν οι Βρετανοί χωρίς την υποχρέωση 14ήμερης καραντίνας με την επιστροφή  τους. Σύμφωνα με τους Times, η λίστα θα ανανεώνεται κάθε τρείς εβδομάδες – κάτι που σημαίνει ότι οι χώρες που δεν θα συμπεριληφθούν στην αρχική εκδοχή της, μπορούν να επιδιώξουν την ένταξή τους στις αρχές Ιουνίου.

Βρετανική κυβερνητική πηγή δήλωσε στους «The Times» ότι οι πολίτες θα πρεπει να κάνουν υπομονή πριν από το «big bang των καλοκαιρινών διακοπών» στις αρχές του επόμενου μήνα.

«Ο Ιούνιος θα είναι ένας κανονικός μήνας για ταξίδια, πολλοί από τους παραδοσιακούς προορισμούς διακοπών θα είναι στην πράσινη λίστα μέχρι τότε»

Ακολουθήστε το filoxenianews.gr στο Google News 

Δείτε ακόμα

Βρετανία: Τον Αύγουστο η χαλάρωση των περιορισμών

Γ. Π.

Τουρισμός: Έως τα τέλη Ιουνίου θα έχουν εμβολιαστεί τα νησιά

Γ. Π.

Β. Κικίλιας: Η Ελλάδα θα συνεχίσει να δέχεται επισκέπτες από τις Η.Π.Α. έως το τέλος της τουριστικής περιόδου

Γ. Π.

Orient Express Silenseas | Δείτε το μεγαλύτερο ιστιοφόρο στον κόσμο

Γ. Π.

WTTC: Η ζήτηση για ταξίδια φέτος θα είναι μεγαλύτερη από ποτέ

Γ. Π.

Trip Advisor: H Κρήτη 7ος δημοφιλέστερος προορισμός στον κόσμο για το 2021

Γ. Π.
φορτώνει....