18.2 C
Άγιος Νικόλαος
27 Μαρτίου 2023
Food & Beverages

Το Katikies Mykonos υποδέχεται το Botrini’s Mykonos!

Το Νησί των Ανέμων σύντομα θα έχει το δικό του Botrini’s Restaurant μέσα στο μαγευτικό σκηνικό του ξενοδοχείου Katikies Mykonos

Botrinis_MykonosΟ Όμιλος Katikies με μεγάλη χαρά ανακοινώνει άλλη μία σημαντική γαστρονομική άφιξη, αλλά αυτή τη φορά στο λαμπερό νησί της Μυκόνου. Μετά την τεράστια επιτυχία του Botrini’s Santorini, της πρώτης κυκλαδίτικης βερσιόν του διάσημου και βραβευμένου με αστέρι Michelin αθηναϊκού εστιατορίου που φιλοξενείται στο Katikies Santorini και λατρεύτηκε από το ελληνικό και το διεθνές κοινό, ήρθε η στιγμή η Μύκονος να αποκτήσει το δικό της εστιατόριο Botrini’s.

Πέρσι είδαμε την ηχηρή συνεργασία μεταξύ του εμβληματικού Ξενοδοχειακού Ομίλου Katikies και του διάσημου Michelin-starred σεφ Έκτορα Μποτρίνι, που ανέλαβε το ρόλο του executive chef όλων των εστιατορίων των ξενοδοχείων του ομίλου, να ταράζει τα νερά στο γαστρονομικό τοπίο της Σαντορίνης. Φέτος είναι η σειρά της Μυκόνου – χωρίς αυτό να σημαίνει πως δεν υπάρχουν πολλά και εξαιρετικά ενδιαφέροντα νέα για τη Σαντορίνη που θα ανακοινωθούν σύντομα. 

Το πανέμορφο και πολυτελές Katikies Mykonos, λοιπόν, θα υποδεχθεί το ολοκαίνουριο Botrini’s Mykonos, το οποίο θα παραμείνει φυσικά πιστό σε όλες εκείνες τις αξίες που χάρισαν στο εστιατόριο Botrini’s τις πολυάριθμες βραβεύσεις του και το αστέρι από τον οδηγό Michelin, αλλά αυτή τη φορά μέσα σε ένα σαγηνευτικό κυκλαδίτικο σκηνικό με καταγάλανο αιγαιοπελαγίτικο φόντο και μία εξωτική boho-chic ατμόσφαιρα. 

Πάνω από την ηλιόλουστη παραλία του Αγίου Ιωάννη οι επισκέπτες θα απολαύσουν τα εντυπωσιακά πιάτα του διάσημου Ελληνο-Ιταλού σεφ Έκτορα Μποτρίνι. Επιδεικνύοντας κορυφαία υλικά, υψηλή τεχνική και αστείρευτο ταλέντο, οι πιο εμβληματικές συνταγές του σεφ θέτουν τις βάσεις για μία μοναδική γαστρονομική εμπειρία. 

Τα πολυτιμότερα και πιο φρέσκα δώρα της γης και της θάλασσας περνούν από την κουζίνα για να μεταμορφωθούν σε έργα σύγχρονης μαγειρικής τέχνης, που συναντούμε σε degustation και à la carte μενού και συνοδεύονται από εξαιρετικές ελληνικές και διεθνείς ετικέτες κρασιού, υπό την επιμέλεια του Γιάννη Καρακάση MW (Master of Wine). 

Ettore_Botrini_1

Ακολουθήστε το filoxenianews στο Google News στο Facebook και στο linkedin

Δείτε ακόμα

Τα τέσσερα trends των αλκοολούχων ποτών για το καλοκαίρι 2021

N. K.

Έρχεται η 9η ΕΞΠΟΤΡΟΦ The Greek Fine Food Exhibition

Γ. Π.

Σούπερ Μάρκετ: Το e shop ήρθε για να μείνει!

N. K.

Συμμετοχή της Περιφέρειας Κρήτης στην έκθεση «Expotrof 2021»

Γ. Π.

«Πιάτο», Άγιος Νικόλαος Κρήτης:Eναρξη 14 Απριλίου

N. K.

Μελισσοκομία στην Ελλάδα: Θα χαθούν 300.000 τόνοι μελιού σε βάθος 30 ετών

N. K.
φορτώνει....