Travel Guide Ξενοδοχεία

Τι αναζητά η νέα γενιά από ένα ξενοδοχείο και πως να την προσελκύσετε

Όταν είστε στον κλάδο της φιλοξενίας, είναι απαραίτητο να σκέφτεστε πάντα μπροστά. Ευτυχώς η ανερχόμενη γενιά ενηλίκων είναι πιο πιθανό να ξοδέψουν τα χρήματά τους σε ταξίδια και εμπειρίες, παρά σε απτά αντικείμενα.

Ως ξενοδοχείο, η απήχηση στους νέους είναι απαραίτητη για την μακροπρόθεσμη επιτυχία της επιχείρησης. Αλλά πώς το κάνεις; Πώς μπορείτε να αλλάξετε ελαφρώς τη στρατηγική μάρκετινγκ για να προσελκύσετε ένα νεότερο κοινό που θέλει να δει τον κόσμο;

Ξεκινάμε με την κατανόηση του τι θέλουν οι νέοι επισκέπτες στη διαμονή τους στο ξενοδοχείο ώστε να κάνετε το μέρος σας πιο ελκυστικό για την νέα γενιά.

Ως σύνολο, η νέα γενιά παίζει την τεχνολογία στα δάκτυλά και μπορούν να κάνουν τα πάντα από το smartphone τους.

Έντονη ψηφιακή παρουσία

Το πιθανότερο είναι ότι το ξενοδοχείο σας έχει ήδη έναν ιστότοπο. Εάν επιτρέπετε στους χρήστες να κάνουν κράτηση δωματίων μέσω Διαδικτύου, είστε ήδη σε καλή κατάσταση. Ωστόσο, αυτό μπορεί να μην είναι αρκετό. Εάν θέλετε πραγματικά να προωθήσετε το ξενοδοχείο σας, επενδύσετε τον χρόνο σας στην οικοδόμηση εμπιστοσύνης, αντί να προσπαθήσετε να τους «πουλήσετε» κάτι. Οι νέοι ενδιαφέρονται περισσότερο να χτίσουν σχέσεις με τις επωνυμίες που χρησιμοποιούν – ειδικά τις ψηφιακές σχέσεις. Χρησιμοποιήστε τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για να αλληλεπιδράσετε με το κοινό σας. Διοργανώστε εκδηλώσεις ζωντανής ροής για να δείξετε στους καλεσμένους σας τι μπορούν να περιμένουν όταν παραμείνουν και χρησιμοποιήστε το μάρκετινγκ βίντεο για να μοιραστείτε γεγονότα πίσω από τα παρασκήνια. Διοργανώστε διαγωνισμούς στο Instagram και στο TikTok και συμμετάσχετε σε κοινοποίηση μέσων κοινωνικής δικτύωσης που επιτρέπει στους καλεσμένους σας να λειτουργούν ουσιαστικά ως πρεσβευτές επωνυμίας για εσάς. Όταν έχετε ισχυρή ψηφιακή παρουσία μπορεί να δει ότι είστε στην πρώτη γραμμή της τεχνολογίας, είναι πιο πιθανό να αισθάνονται άνετα να κάνουν κράτηση δωματίου μαζί σας.

Ενδιαφέρεται ιδιαίτερα για τις κοινωνικές προκλήσεις

Αυτή είναι μια γενιά που περιβάλλεται από ζητήματα όπως η υπερθέρμανση του πλανήτη, οι φυλετικές αδικίες και η οικονομική αναταραχή. Ενώ η δημιουργία εμπιστοσύνης και η οικοδόμηση σχέσεων είναι σημαντική, είναι εξίσου σημαντικό να βεβαιωθείτε ότι το ξενοδοχείο σας αντιπροσωπεύει κάτι που αυτή η γενιά θεωρεί σημαντικό.

  • Ποικιλία
  • Περιβαλλοντισμός
  • Συμμετοχικότητα
  • Παγκόσμια πείνα
  • Βιωσιμότητα


Η κλιματική αλλαγή είναι προφανώς ένα άλλο σημαντικό ζήτημα που επηρεάζει όλους σήμερα. Ωστόσο, επειδή ήταν ένα σοβαρό ζήτημα από τη στιγμή που γεννήθηκαν, είναι πιο πιθανό να εμπιστευτούν τις επιχειρήσεις που παίρνουν θέση κατά της κλιματικής αλλαγής και κάνουν αυτό που τους αναλογεί για να αντισταθούν σε αυτήν.

Αυτό σημαίνει πράγματα όπως η μέτρηση και η ανάλυση των εκπομπών αερίων του θερμοκηπίου, η μείωση της κατανάλωσης ενέργειας, η μείωση των απορριμμάτων και η επένδυση σε ανανεώσιμες πηγές ενέργειας. Δεν αρκεί να έχετε απλώς μια πλατφόρμα και να μην αναλάβετε ποτέ δράση. Η νέα γενιά δεν φοβάται να κάνει έρευνα. Έτσι, δραστηριοποιηθείτε με τους σκοπούς που πιστεύετε και θα προσελκύσετε περισσότερα μέλη αυτής της γενιάς που ευθυγραμμίζονται με τις αξίες σας.

Προωθήστε την υγεία και την ευεξία

Μπορεί να είναι μια νέα γενιά, αλλά έχει επίσης απίστευτη συνείδηση ​​της υγείας. Κατανοούν τη σημασία της διατροφής τους και παίρνουν πολύ σοβαρά τη φροντίδα του εαυτού τους. Αυτή είναι επίσης μια γενιά που έχει μειώσει σημαντικά το στίγμα γύρω από την ψυχική υγεία.

Εάν μπορείτε να προσφέρετε μια γραφική εμπειρία που εστιάζει στην ψυχική και σωματική ευεξία, είναι πιο πιθανό να τους προσελκύσετε. Ως μπόνους, θα γίνετε γρήγορα γνωστός ως ένα μέρος που πραγματικά νοιάζεται για την υγεία όλων σας των επισκεπτών. Είναι μια εξαιρετική συμβουλή μάρκετινγκ για να προσελκύσετε όλες τις γενιές.

Τα νέα άτομα αναζητούν πιο βιώσιμες επιλογές καθώς επικεντρώνονται στην υγεία τους. Δοκιμάστε να ενσωματώσετε πράγματα όπως:

  • Βιολογικά τρόφιμα
  • Τοπικά φαγητά
  • Οικολογικά σαμπουάν και μαλακτικά
  • Ανακυκλώσιμα υλικά

Η πραγματοποίηση φιλικών προς το περιβάλλον αλλαγών μπορεί να έχει θετικό αντίκτυπο στην ψυχική υγεία, μειώνοντας τα επίπεδα στρες και μειώνοντας τα συναισθήματα άγχους.

Ενώ το ξενοδοχείο σας πρέπει να συνεχίσει να προωθεί της υπηρεσίες του στις παλαιότερες γενιές, είναι επίσης καιρός να αρχίσετε να κοιτάζετε μπροστά και να σκέφτεστε πώς θα προσελκύσετε και νέους επισκέπτες. Η κατανόηση του τι θέλουν και η ανάλογη προσαρμογή θα κάνει πολύ περισσότερα από την αγορά σε μια συγκεκριμένη γενιά. Θα φέρει το ξενοδοχείο σας σε πιο πλεονεκτική θέση στον 21ο αιώνα. Όλες αυτές οι αλλαγές είναι απίστευτα θετικές και μπορούν να προσθέσουν μεγάλη αξία στην επιχείρησή σας, συμπεριλαμβανομένου του μειωμένου αποτυπώματος άνθρακα, μιας ισχυρότερης ψηφιακής παρουσίας και ακόμη και ενός καλύτερου εργασιακού περιβάλλοντος.

Ακολουθήστε το filoxenianews στο Google News στο Facebook και στο linkedin

Δείτε ακόμα

Ο «τουρισμός της οθόνης» είναι η νέα τάση στον τουρισμό

Γ. Π.

The Oberoi Udaivilas: Ταξιδέψτε στην Ινδία σαν Μαχαραγιάς

Γ. Π.

Marriott: Θα επεκταθεί με περισσότερα από 35 νέα πολυτελή ξενοδοχεία το 2023

Γ. Π.

ROBINSON CLUB IERAPETRA – 14 Μαΐου η έναρξη για τη θερινή σεζόν

N. K.

Οι κορυφαίοι πολυτελείς προορισμοί για το 2021

Γ. Π.

Πρωτοβουλία της PHĀEA: PLAN BEE για την διάσωση των μελισσών – επικονιαστών

Γ. Π.
φορτώνει....