Ξενοδοχοϋπάλληλοι Φορείς

Θεοχάρης: Αμέσως μετά τους ευπαθείς ο εμβολιασμός εργαζόμενων στον τουρισμό

Μιλώντας στην Ολομέλεια της Βουλής είπε ότι ο εμβολιασμός των εργαζόμενων στα τουριστικά επαγγέλματα θα ξεκινήσει αμέσως μετά την ολοκλήρωση του εμβολιασμού των ευπαθών ομάδων, ωστόσο ο χρόνος έναρξης θα εξαρτηθεί από την ροή εισαγωγής εμβολίων στην χώρα.

«Ο εμβολιασμός των εργαζόμενων του τουρισμού είναι αποφασισμένος. Θα ξεκινήσει όταν ολοκληρωθεί ο εμβολιασμός των πιο ευάλωτων. Ο προγραμματισμός της ομάδας που σχεδιάζει τα εμβόλια μας έχει λάβει υπόψη. Από την πρώτη ημέρα της ολοκλήρωσης των πιο ευάλωτων θα ξεκινήσει ο εμβολιασμός του τουρισμού. Σε κάθε περίπτωση έχουμε προβλέψει συχνότατα τεστ σε όσους δεν έχουν εμβολιαστεί αλλά ο εμβολιασμός θα είναι μια διαδικασία 3 εβδομάδων» είπε ο υπουργός απαντώντας σε επίκαιρη ερώτηση του Κινήματος Αλλαγής.

Επιπρόσθετα, ο κ. Θεοχάρης τόνισε ότι κεντρικό μήνυμα για την προώθηση του τουρισμού είναι πως «όλη η χώρα είναι ασφαλής. Δεν υπάρχουν covid free και non covid free νησιά. Και καλώ όλους του Δημάρχους να μην πέφτουν σε αυτή την παγίδα. Δεν είναι μακροπρόθεσμη τουριστική στρατηγική αυτή γιατί με λίγα κρούσματα μπορεί να αλλάξει η εικόνα».

Δείτε ακόμα

Ο Υπουργός Τουρισμού κ. Χάρης Θεοχάρης στη Μόσχα

Γ. Π.

Οργανισμός Τουρισμού Θεσσαλονίκης: Τα μνημεία UNESCO της πόλης σε πλατφόρμα της Google

N. K.

Γρ. Τάσιος: “Μπορούμε να αγγίξουμε το 50% των τουριστών του 2019”

Γ. Π.

Πώς διαμορφώνονται οι μισθοί από 1/6 σε τουρισμό και εστίαση

Γ. Π.

Τσίπρας: Θα ανανεώσουμε το τουριστικό προϊόν της χώρας

Γ. Π.

Καμπάνια διαρκείας από τον ΕΟΤ για την προώθηση του ελληνικού τουρισμού

Γ. Π.
φορτώνει....