Τουρισμός

Telegraph: Ασφαλής προορισμός η Κρήτη

Η Κρήτη συγκαταλέγεται στα σχετικά ασφαλή νησιά, αναφορικά με το ενδεχόμενο να χάσουν το προγραμματισμένο ταξίδι τους τουρίστες λόγω ακυρώσεων πτήσεων, σύμφωνα με δημοσίευμα της Telegraph.

Τις αεροπορικές συνδέσεις των βρετανικών αεροδρομίων προς ευρωπαϊκούς προορισμούς, οι οποίες είναι οι πιο «φερέγγυες» σε μια περίοδο όπου οι ακυρώσεις πτήσεων είναι καθημερινό φαινόμενο, αποκαλύπτει η βρετανική εφημερίδα Telegraph, βάσει στοιχείων του αναλυτή αεροπορικών δεδομένων OAG.

Η Telegraph επισημαίνει ότι ακόμα και σε περίπτωση ακύρωσης μιας πτήσης, οι Βρετανοί ταξιδιώτες είναι πιο πιθανό να καταφέρουν να μεταβούν στον προορισμό τους εάν υπάρχουν πολλαπλές συνδέσεις προς αυτόν.

Αναφορικά με την εβδομάδα που ξεκινά στις 18 Ιουλίου, οι Βρετανοί ταξιδιώτες που έχουν επιλέξει Κρήτη (Ηράκλειο και Χανιά, 178 πτήσεις), Κέρκυρα (156), Ρόδο (140) και Ζάκυνθο (88) θα πρέπει να νιώθουν μια σχετική ασφάλεια σε σχέση με την πραγματοποίηση του ταξιδιού τους.

Ωστόσο, τα ταξίδια προς Σάμο και Λέσβο είναι τα πιο «αφερέγγυα» καθώς ο αριθμός των συνδέσεων με αυτά τα νησιά δεν ξεπερνά τη μία για τη Σάμο και τις τέσσερις για τη Λέσβο κατά την τρίτη εβδομάδα του Ιουλίου.

Αυτό σημαίνει ότι σε περίπτωση που η πτήση ακυρωθεί, οι Βρετανοί δεν θα έχουν πολλές άλλες επιλογές να μεταβούν στα νησιά.

Ακολουθήστε το filoxenianews στο Google News στο Facebook και στο linkedin

patris.gr

Δείτε ακόμα

Παρίσι-η πιο απογοητευτική πόλη city break στον κόσμο

N. K.

Το Domes Aulūs Zante, εντάσσεται στην οικογένεια των Autograph Collection.

Γ. Π.

Βασίλης Κικίλιας: 20% αύξηση στη μέση δαπάνη του επισκέπτη στη χώρα μας

N. K.

Το νησί που ψηφίστηκε ως το καλύτερο στον κόσμο βρίσκεται στην Ελλάδα

N. K.

Με το βλέμμα στραμμένο στο δεύτερο δεκαπενθήμερο του Μαΐου είναι οι ξενοδόχοι

Γ. Π.

Πρόγραμμα στήριξης του κλάδου του τουρισμού, ύψους έως 420 εκατ. ευρώ

N. K.
φορτώνει....