21.6 C
Άγιος Νικόλαος
28 Μαΐου 2023
Φορείς

Τα 11 Ξενοδοχεία που διακρίθηκαν στα 100% Hotel Design Awards 2021

Για ακόμη μία φορά, οι συμμετοχές των 100% Hotel Design Awards εντυπωσίασαν κοινό και Κριτική Επιτροπή. Όλοι μαζί συναντήθηκαν και πάλι  από κοντά κατά τη βραδιά της Τελετής Απονομής, στην ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα του 100% Hotel Show, μετατρέποντάς την στη μεγαλύτερη συνάντηση του Ελληνικού Ξενοδοχειακού Design.

Ο θεσμός, στην 8η διοργάνωσή του, παρουσίασε εντυπωσιακά ξενοδοχεία τα οποία ξεχώρισαν για τον ιδιαίτερο Αρχιτεκτονικό τους Σχεδιασμό αλλά και για το μοναδικό τους Design. Για άλλη μία φορά είδαμε να παρουσιάζονται έργα από όλη την Ελλάδα (από το πιο πολυσύχναστο σημείο της Αθήνας έως και τον ιδιαίτερο προορισμό της Ανάφης), καθώς και από την Κύπρο.

Την παρουσίαση των βραβείων ανέλαβε, ένα γνώριμο για τον θεσμό πρόσωπο, ο Ζένιος Ζένιου, ο οποίος, με τις γνώσεις και τις τοποθετήσεις του, έδωσε έναν ιδιαίτερο τόνο στην παρουσίαση. Πολύ σημαντική για την επιτυχία της βραδιάς της Τελετής Απονομής, ήταν η φυσική παρουσία των συμμετεχόντων του διαγωνισμού οι οποίοι μοιράστηκαν τη χαρά των νικητών, αφού και μόνο η επιλογή τους στις shortlisted συμμετοχές αποτελεί εκ των πραγμάτων μια σημαντική διάκριση, με δυναμική προβολή καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς.

Τα βραβεία έχουν αποκτήσει, από τις πρώτες τους κιόλας διοργανώσεις, διεθνή χαρακτήρα, ο οποίος ενισχύθηκε και φέτος με την παρουσία ενός ακόμα διακεκριμένου Designer, του Gian Paolo Venier, ως μέλους τής Κριτικής Επιτροπής.

Οι μεγάλοι πρωταγωνιστές της βραδιάς ήταν, ασφαλώς, οι Νικητές, αφού κατάφεραν να ξεχωρίσουν μέσα από ένα πλήθος συμμετοχών με πραγματικά υψηλό επίπεδο, που δυσκόλεψε το έργο της Κριτικής Επιτροπής, με το αποτέλεσμα, ωστόσο, να λαμβάνει την κοινή αποδοχή όλων των παρευρισκομένων.

Η φετινή Τελετή Απονομής είχε ένα διαφορετικό format, λόγω των υγειονομικών πρωτοκόλλων, και αυτός ήταν ο λόγος που δεν είδαμε το πλήθος των Απονεμητών που υπήρχε στις προηγούμενες διοργανώσεις. Πέραν του κεντρικού παρουσιαστή και του Διοργανωτή της ΈκθεσηςΔημήτρη Αντωνάκου, ιδιαίτερης σημασίας ήταν και η συμμετοχή τής Υφυπουργού Τουρισμού, Σοφίας Ζαχαράκη, η οποία, εκπροσωπώντας τον Πρωθυπουργό, προλόγισε την Τελετή Απονομής.

ΕΠΙΣΗΜΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Βασικές Κατηγορίες

Καλύτερο Resort: The Olivar Suites 

Καλύτερο City Style ΞενοδοχείοThe Modernist, Athens 

Καλύτερη ΒίλαHerbs Villa (in Ekies All Senses Resort)

Καλύτερο Boutique Style ΞενοδοχείοMonsieur Didot

Καλύτερο Luxury Apartment: Santorini Sky 

Καλύτερο Δωμάτιο & ΜπάνιοKalesma

Καλύτερο Lobby / Foyer / Reception: Kalesma

Καλύτερος Περιβάλλων ΧώροςNative Beach Villa by Elafonissi Villas 

Καλύτερο All-Day Restaurant: Pallas Philocaly (Restaurant)

Καλύτερο Κέντρο Ευεξίας: Aeonic Suites and Spa

Ειδικές Κατηγορίες

Ειδικό Βραβείο για μη υλοποιημένο έργο: The Green Luxury Villas

Ειδικό βραβείο καλύτερης φωτογράφισης: Olea All Suite Hotel

Πηγή:hotelshow

Ακολουθήστε το filoxenianews στο Google News και στο Facebook 

Δείτε ακόμα

Δυναμική η παρουσία της Περιφέρειας Κρήτης στην 36η Διεθνή Τουριστική Έκθεση Τουρισμού “PHILOXENIA”

Γ. Π.

Συνάντηση του Πρωθυπουργού με τον Πρίγκιπα της Σαουδικής Αραβίας με επίκεντρο τον τουρισμό και τις επενδύσεις

Γ. Π.

Γιάννης Ρέτσος: Να προστατεύσουμε το brand της Ελλάδας

Γ. Π.

Study in Crete-Σύσκεψη για την ανάδειξη της Κρήτης ως εκπαιδευτικού και ερευνητικού προορισμού

N. K.

Πρωτοβουλίες για την ανάδειξη του «οινοτουρισμού» με εκκίνηση από την Σαντορίνη με 2ημερη εκδήλωση-συνέδριο

Γ. Π.

Φορολογικές Δηλώσεις:Παράταση έως 10 Σεπτεμβρίου 2021

N. K.
φορτώνει....