15.4 C
Άγιος Νικόλαος
24 Μαρτίου 2023
Ξενοδοχοϋπάλληλοι Φορείς

Σύνδεσμος υπαλλήλων ξενοδοχείων Ν.Λασιθίου Επιμορφωτικό σεμινάριο για τον COVID-19: Ανακοίνωση – Ενημέρωση

ΣΥΝΑΔΕΛΦΙΣΣΕΣ ΚΑΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ

Ξεκινάει για δεύτερη συνεχή χρονιά από την Περιφέρεια Κρήτης, σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Κρήτης, το επιμορφωτικό πρόγραμμα για την Προφύλαξη από τον SARS-CoV-2 και τα Μέτρα Πρόληψης στους εργαζομένους της Κρήτης-Η Πλατφόρμα για την υποβολή συμμετοχών θ’ ανοίξει τη Δευτέρα 19 Απριλίου, στις 12:00 το μεσημέρι.

Οι στόχοι του προγράμματος παραμένουν ίδιοι: -να εφοδιάσει τους επιμορφούμενους με γνώσεις, μεθόδους και δεξιότητες για την ατομική τους προστασία και για την παροχή υπηρεσιών με υγειονομική ασφάλεια -να εκπαιδεύσει σε πρακτικές και ενέργειες αποτροπής της εξάπλωσης του SARS-CoV-2 για την προστασία της Δημόσιας Υγείας από την Covid-19. -να ενισχύσει την αξιοπιστία της Κρήτης, ως ασφαλούς και καινοτόμου Τουριστικού προορισμού. Το πρόγραμμα επικαιροποιείται με βάση τα νέα δεδομένα για τον SARS-CoV-2 και τα νέα υγειονομικά πρωτόκολλα.

Επιπλέον, διευρύνεται η συμμετοχή, παρέχοντας τη δυνατότητα σε ευρύτερες κατηγορίες φορέων, εργαζομένων και πολιτών της Κρήτης να παρακολουθήσουν επιμέρους ενότητες του επιμορφωτικού προγράμματος. H εκπαίδευση θα υλοποιηθεί εξ αποστάσεως, διαμέσου διαδικτυακής πλατφόρμας-on line που μπορείτε να βρείτε στην επίσημη ιστοσελίδα της Περιφέρειας Κρήτης www.crete.gov.gr

Η πλατφόρμα για την υποβολή συμμετοχών θ’ ανοίξει την Δευτέρα 19 Απριλίου στις 12:00

Η εκπαίδευση διαρκεί 14 ώρες (12 ώρες παρακολούθησης +2 ώρες προσωπικής μελέτης εκπαιδευτικού υλικού που θα αναρτηθεί) και ολοκληρώνεται σε ένα 4 ήμερο (Τρίτη- Παρασκευή). Θα πραγματοποιηθούν (3) κύκλοι εκπαίδευσης: 1ος κύκλος: Τρίτη 4 Μαΐου – Παρασκευή 7 Μαΐου 2ος κύκλος: Τρίτη 11 Μαΐου – Παρασκευή 14 Μαΐου 3ος κύκλος: Τρίτη 18 Μαΐου– Παρασκευή 21 Μαΐου Στο πρόγραμμα μπορούν να συμμετέχουν εργαζόμενοι: ➢ από όλους τους τομείς του τουρισμού ➢ σε όλα τα μέσα μεταφοράς ➢ στην εστίαση και το εμπόριο ➢ στις πύλες εισόδου (αεροδρόμια και λιμάνια) ➢ σε χώρους τέχνης και πολιτισμού ➢ στον αθλητισμό ➢ στις κοινωνικές εκδηλώσεις ➢ στην εκπαίδευση ➢ σε φορείς της αυτοδιοίκησης

Οι ενδιαφερόμενοι θα ενημερωθούν για την ημερομηνία και ώρα του σεμιναρίου που θα παρακολουθήσουν, με e-mail στα στοιχεία που δηλώνουν κατά την εγγραφή τους. Με την ολοκλήρωση του κύκλου εκπαίδευσης οι συμμετέχοντες μπορούν να: ➢ Να λάβουν Πιστοποιητικό Εκπαίδευσης /επιμόρφωσης. Η πιστοποίηση, μετά από εξετάσεις θα δίνεται μόνο σε επαγγελματίες του τουρισμού γιατί απ’ αυτούς απαιτείται από το Νόμο και τις εργασιακές απαιτήσεις Πιστοποιητικό Επιμόρφωσης.

Η πιστοποίηση θα δοθεί με την επιτυχημένη αξιολόγηση και εφόσον έχει παρακολουθήσει τουλάχιστον το 80% του προγράμματος (το σύστημα καταγράφει τις ώρες συμμετοχής των εκπαιδευόμενων). ➢ Οι εργαζόμενοι από άλλους επαγγελματικούς κλάδους θα λαμβάνουν Βεβαίωση Παρακολούθησης. ➢ Όσοι εργαζόμενοι έχουν ήδη λάβει πιστοποιητικό από την προηγούμενη χρονιά θα λάβουν φέτος Βεβαίωση Παρακολούθησης (με την υποχρέωση συμμετοχής στο 60% του προγράμματος.

Linkedin

Ο εκπαιδευόμενος θα εξεταστεί μέσω της πλατφόρμας (multiple choice ερωτήσεις), ώστε να λάβει πιστοποιητικό παρακολούθησης από το Κέντρο Επιμόρφωσης και Δια Βίου Μάθησης (Κ.Ε.ΔΙ.ΒΙ.Μ.) του Πανεπιστημίου Κρήτης. Το πιστοποιητικό θα αποσταλεί ηλεκτρονικά. (Το όνομα κάθε επιτυχόντα θα αναγράφεται στα ελληνικά και στα λατινικά, όπως ακριβώς έχει εγγραφεί με βάση και τα στοιχεία του διαβατηρίου του). Παράλληλα, δίνεται η δυνατότητα παρακολούθησης σε επιλεγμένες ενότητες επιλεκτικά συγκεκριμένες ενότητες, χωρίς τη λήψη σχετικής βεβαίωσης. Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ!

Ακολουθήστε το filoxenianews.gr στο Google News
Ακολουθήστε το filoxenianews.gr στο Google News 

Δείτε ακόμα

ΟΑΕΔ:Επίδομα 200 ευρώ σε μακροχρόνια ανέργους

N. K.

Στις κάλπες οι ξενοδοχοϋπάλληλοι του Ρεθύμνου

Γ. Π.

Ο τουρισμός στην κατάψυξη – Ερώτηση του 1 εκατομμυρίου το ποτέ θα ανοίξει η σεζόν

Γ. Π.

Σύνδεσμος Ξενοδοχοϋπαλλήλων Λασιθίου: Ξεκινούν σήμερα οι αιτήσεις επαναπρόσληψης

Γ. Π.

Τεράστια έλλειψη εργαζομένων στον τουρισμό – Ποιες ειδικότητες ζητούνται

Γ. Π.

Τουρισμός: Οι Έλληνες τουρίστες…επέστρεψαν

Γ. Π.
φορτώνει....