26.5 C
Άγιος Νικόλαος
28 Μαΐου 2022
Food & Beverages Τοπικά Φορείς

Σύλλογος εστίασης Άγιου Νικολάου: Είναι καιρός ο Άγιος Νικόλαος να επανέλθει στην θέση που του αξίζει.

Ο σύλλογος εστίασης σε συνάντηση με τον βουλευτή του Συριζα Κ. Μανώλη Θραψανιώτη..

Ο κύριος Θραψανιώτης βρέθηκε την Παρασκευή το πρωί σε συνάντηση με το σύλλογο εστίασης ύστερα από πρόσκληση που του έγινε..Ο σκοπός της συνάντησης ήταν για να συζητηθούν θέματα που απασχολούν τον κλάδο της εστίασης και την τοπική κοινωνία.

Αρχικό θέμα συζήτησης ήταν το πρόβλημα της ΑΣΤΕΚ (Καθώς ο σύλλογος έχει δείξει και στο παρελθόν το ενδιαφέρον και την αγωνία του για τους φοιτητές της)
Έδειξαν τον προβληματισμό τους για το τμήμα Γυμναστικής Ακαδημίας που δεν πραγματοποιήθηκε καθώς θα αποκτούσε μία άλλη όψη και ζωή η πόλη..Επίσης βλέποντας τα μαγαζιά και τις επιχειρήσεις με τα μέτρα κατά του κορονοϊού να χάνουν σημαντικό μερίδιο από το τζίρο τους και δεν φτανει αυτο αλλα και σαν ταφόπλακα ήρθαν οι αυξήσεις στο ρεύμα (δυο φορές πανω απο τους παλιούς λογαριασμούς)– και στις πρώτες ύλες οπως τρόφιμα, ροφήματα και ποτά σαν αποτέλεσμα να δυσκολεύουν την βιωσιμότητα. Γι αυτό ζητούν άμεσες παρεμβάσεις από το κράτος και οικονομικές ελαφρύνσεις για να μη χρειαστεί να μπει λουκέτο σε πολλά μαγαζιά….


Μεγάλο θέμα συζήτησης τέθηκε για την έλλειψη προσωπικού στον κλάδο της εστίασης και πως μπορεί η κυβέρνηση να βοηθήσει σε αυτόν τον τομέα καθώς θεωρείται ότι λαμβάνει μεγάλο μέρος ευθύνης γι’ αυτό..


Είναι καιρός ο Άγιος Νικόλαος να επανέλθει στην τουριστική θέση που του αξίζει…


Χρειάζεται περισσότερο οργανωμένη και σωστή διαφήμιση του τόπου. Περισσότερα κρουαζερόπλοια να δένουν στο λιμάνι του, και να γίνει επιτέλους το λιμάνι γραμμή ανταποκρίσεις και για άλλα λιμάνια της χώρας καθώς έγινε η αρχή πέρσι με το λιμάνι της Σαντορίνης αλλά να βελτιωθούν θέματα που υπήρξαν όπως η διαφορά τιμής από το λιμάνι Αγίου Νικολάου και το λιμάνι της Σητείας…


Ό Άγιος Νικόλαος είναι μια πόλη ευνοημένη και σε μία γεωγραφική κάλυψη που είναι άδικο να μην έχει αυτόν τον κόσμο και τη ζωή που του αξίζει.


Τα θέματα και οι προβληματισμοί καταγράφηκαν και θα συζητηθούν και θα υπάρχει ενημέρωση προς το σύλλογο.
Ο σύλλογος εστίασης Αγίου Νικολάου αποφασισμένος και πιο δυνατός από ποτέ ετοιμάζει συναντήσεις και με άλλα κυβερνητικά στελέχοι της χώρας με σκοπό να καταφέρει τον στόχο του…

“Τέλος στο σύλλογο υπάρχουν σκέψεις και συζήτηση για συμμετοχή ατόμων του συλλόγου σε ψηφοδέλτιο για τις δημοτικές εκλογές με τη στήριξη του συλλόγου και της εστίασης”

Ευχαριστούμε τον βουλευτή του Σύριζα Κ. Μανώλη Θραψανιώτη για την αποδοχή της πρόσκλησης….

Με Εκτίμηση: Δ.Σ ΕΣΤΙΑΣΗΣ ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ..

Ακολουθήστε το filoxenianews στο Google News στο Facebook και στο linkedin

Δείτε ακόμα

Πρώτη επιλογή των Γερμανών η Ελλάδα για το 2021

Γ. Π.

Προκήρυξη ΑΣΕΠ για την πλήρωση 29 θέσεων στο Υπουργείο Τουρισμού

Ν. Π.

ΠΟΕΕΤ: Απεργία 9 Νοέμβριου – Βγαίνουμε στους δρόμους για να επιβιώσουμε

Γ. Π.

Άνοιγμα του τουρισμού στην Ελλάδα με ελπίδα αλλά και φόβο

Γ. Π.

Β. Κικίλιας: 320 εκ. ευρώ από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Ανάκαμψης για τη στήριξη του τουρισμού

Γ. Π.

Εστίαση, χώροι ψυχαγωγίας και κέντρα διασκέδασης,πώς λειτουργούν από σήμερα

N. K.
φορτώνει....