Ξενοδοχοϋπάλληλοι Φορείς

Στους δρόμους κατεβαίνουν αύριο, 20 Απριλίου οι εργαζόμενοι σε επισιτισμό και τουρισμό

Σε κινητοποίηση την Τρίτη 20 Απριλίου στις 11:00 στην πλατεία Κλαυθμώνος καλούν σε συγκέντρωση οι ξενοδοχοϋπάλληλοι, όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων σε Επισιτισμό – Τουρισμό, ενώ ανάλογες κινητοποιήσεις την ίδια ημέρα θα γίνουν και στην Περιφέρεια.

Στη Θεσσαλονίκη, το αγωνιστικό ραντεβού ορίστηκε για αύριο, Τρίτη στις 11 το πρωί, έξω από το Εργατικό Κέντρο

Στην Κρήτη υιοθετώντας την απόφαση της Ομοσπονδίας Επισιτισμού –Τουρισμού για συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας σε Πανελλαδικό επίπεδο το Σωματείο Ξενοδοχοϋπαλλήλων Ν. Ηρακλείου προγραμματίζει συγκέντρωση διαμαρτυρίας την Τρίτη 20 Απριλίου και ώρα 11.00 στο Εργατικό κέντρο Ηρακλείου.

Το Δ.Σ. του Σωματείου Ξενοδοχοϋπαλλήλων Ν. Χανίων, όπως ανακοίνωσε, αποφάσισε να υιοθετήσει την απόφαση της Ομοσπονδίας Επισιτισμού – Τουρισμού για συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας σε όλη την Ελλάδα και διοργανώνει την Τρίτη 20 Απριλίου και ώρα 10:30 π.μ. συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το Εργατικό Κέντρο Χανίων.

Στην κινητοποίηση των Χανίων θα συμμετέχει και το Σωματείο Επισιτισμού Χανίων στις 20 Απριλίου στις 10:30 το πρωί στο Εργατικό Κέντρο Χανίων.

Στο Λασίθι ο Σύνδεσμος υπαλλήλων ξενοδοχείων Ν.Λασιθίου με την υποστήριξη του εργατικού κέντρου Λασιθίου καλεί ολους τους συνάδελφους που δουλεύουν σε ξενοδοχεία εστιατόρια – επισιτισμό, ζαχαροπλαστεία, φούρνους, ταχυφαχεία , να ενώσουν τις φωνές τους την Τρίτη 20 Απρίλιου στο εργατικό κέντρο Λασιθίου στις 11 π.μ.

Η ΠΟΕΕΤ ζητάει μεταξύ άλλων την καθολική εφαρμογή των συλλογικών συμβάσεων στα ξενοδοχεία, τα τουριστικά καταλύματα, τον επισιτισμό, τα εργαστήρια ζαχαροπλαστικής, τις βιομηχανίες ζαχαρωδών, τους φούρνους, τις αλυσίδες ταχυφαγείων. Επίσης ανάκληση όλων των απολύσεων και απαγόρευση αυτών για το επόμενο διάστημα”.

Δείτε ακόμα

ΠΟΕΕΤ: Ωμή παρέμβαση του Πρωθυπουργού στις ελεύθερες διαπραγματεύσεις

Γ. Π.

Η Ομοσπονδία Εργαζομένων στο Επισιτισμό Τουρισμό θα πραγματοποιήσει σύσκεψη των σωματείων του κλάδου , μέσω τηλεδιάσκεψης.

N. K.

ΞΕΕ -Το αποτύπωμα της πανδημίας στα μεγέθη των ξενοδοχείων

N. K.

Επιστολή της Π.Ο.Ξ. – προς τα Υπουργεία Οικονομικών και Εργασίας. Ζητάει επιπλέον μέτρα στήριξης των ξενοδοχειακών επιχειρήσεων

Γ. Π.

Γαστρονομικός τουρισμός: Ποιος είπε ότι το ταξίδι δεν «περνά» από το στομάχι

Γ. Π.

Επιμορφωτικό Πρόγραμμα για τη Σύνδεση Πρωτογενούς και Τουριστικού Τομέα

Γ. Π.
φορτώνει....