Ξενοδοχεία

Στον όμιλο Μήτση η Λουτρόπολη Καμμένων Βούρλων

Οριστικά στο επενδυτικό σχήμα στο οποίο συμμετέχει ο ξενοδοχειακός όμιλος Μήτση κατακηρώνεται ο διαγωνισμός που διενήργησε το TΑΙΠΕΔ για τη Λουτρόπολη Καμμένων Βούρλων. Συγκεκριμένα, το Διοικητικό Συμβούλιο του ΤΑΙΠΕΔ προχώρησε στην αποσφράγιση της Βελτιωμένης Οικονομικής Προσφοράς που υπέβαλε στις 21 Δεκεμβρίου 2022 το επενδυτικό σχήμα που αποτελείται από τις εταιρείες ΓΑΛΗΝΗ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΕΣ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ Α.Ε. και STARITEM INVESTMENTS PLC, για την αξιοποίηση με μακροχρόνια μίσθωση διάρκειας 40 ετών του ακινήτου «Λουτρόπολη Καμένων Βούρλων» και ανακήρυξε ως Πλειοδότρια την ως άνω κοινοπραξία.

Η Βελτιωμένη Οικονομική Προσφορά περιλαμβάνει Εφάπαξ Καταβλητέο Αντάλλαγμα ύψους 1.050.000 ευρώ και Ετήσιο Μίσθωμα 380.000 ευρώ. Το κοινοπρακτικό σχήμα θα αναλάβει μέσω της σύμβασης μίσθωσης να υλοποιήσει υποχρεωτικές επενδύσεις με σκοπό την αναβάθμιση και τον εκσυγχρονισμό του ακινήτου.

Το ακίνητο έχει συνολική έκταση 474.524 τμ, περιλαμβάνει τις εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου «Γαλήνη» και το υδροθεραπευτήριο «Ιπποκράτης», τα οποία είναι εν λειτουργία, τα χαρακτηρισμένα ως νεότερα μνημεία ξενοδοχεία «Ράδιον» και «Θρόνιον» και το επίσης χαρακτηρισμένο ως νεότερο μνημείο υδροθεραπευτήριο «Ασκληπιός», που είναι εγκαταλελειμμένα. Εντός της έκτασης βρίσκεται η ιαματική πηγή «Γεωργαλά» που έχει αναγνωρισθεί από τον Απρίλιο του 2020.

Ακολουθήστε το filoxenianews στο Google News στο Facebook και στο linkedin

Δείτε ακόμα

Ανοίγει σήμερα πειραματικά ο τουρισμός για επισκέπτες από ΕΕ και άλλες 5 χώρες

Γ. Π.

Ο Bill Gates αναλαμβάνει τον έλεγχο των Four Seasons

Γ. Π.

Στο Cretan Malia Park το Βραβείο Βιωσιμότητας 2022 EHMA σε συνεργασία με τη Diversey

Γ. Π.

Domes Noruz Kassandra: Στη Χαλκιδική η νέα προσθήκη στο χαρτοφυλάκιο της Domes Resorts

Γ. Π.

Ξεκινάει άμεσα ο εμβολιασμός των εργαζόμενων και των ιδιοκτητών επιχειρήσεων στον τουρισμό

Γ. Π.

Παράνομη η «ρήτρα καλύτερης τιμής» στο Booking.com

Γ. Π.
φορτώνει....