Ξενοδοχεία

Στην Domes Resorts απονεμήθηκε το βραβείο Partnership Circle της Marriott International.

Μια ακόμα διάκριση για τη Domes Resorts, που τιμήθηκε από τη Marriott International με το Βραβείο Partnership Circle 2021, το οποίο είναι η υψηλότερη διάκριση που απονέμει η Marriott για την αριστεία της φιλοξενίας. Αυτό το βραβείο τιμά εταιρείες που ζουν το όραμα της Marriott, μοιράζονται μια μακροπρόθεσμη αμοιβαία δέσμευση, ενστερνίζονται πλήρως τις πρωτοβουλίες της Marriott, εστιάζουν στους εργαζομένους για τη δημιουργία ενός καλά διαχειριζόμενου και αφοσιωμένου εργατικού δυναμικού, επενδύουν σε ξενοδοχειακά προϊόντα και παρέχουν εξαιρετική εξυπηρέτηση πελατών.

Η απονομή του βραβείου Partnership Circle Award αποτελεί απόδειξη της αφοσίωσης της Domes στους επισκέπτες της.

Η Domes Resorts & Reserves συγκαταλέγεται μεταξύ των ταχύτερα αναπτυσσόμενων ομίλων πολυτελούς φιλοξενίας στην Ελλάδα, με πολλά νέα project υπό εκπόνηση. Ο όμιλος αποτελείται από το exclusive Domes of Elounda, Autograph Collection, το κοσμοπολίτικο adults-only Domes Noruz Chania, Autograph Collection, το θρυλικό adults-only Domes Miramare, a Luxury Collection Resort, Corfu και το bohemian luxury Domes Zeen, a Luxury Collection Resort, Chania. Το καλοκαίρι του 2021 έκανε την έναρξή του το Domes of Corfu, Autograph Collection, ένα μοναδικό παραθαλάσσιο θέρετρο σε προνομιούχα θέση απαράμιλλης φυσικής ομορφιάς στην παραλία της Γλυφάδας. Ενώ με το brand «Domes Aulūs», ο όμιλος ενισχύει την παρουσία του στην αγορά των luxury all-inclusive resort. Η Domes Resorts & Reserves συνεχίζει δυναμικά τις επεκτατικές της δραστηριότητες μπαίνοντας στο χώρο της διεθνούς διαχείρισης ξενοδοχείων, με τη διαχείριση του εμβληματικού The Lake Spa Resort στην Πορτογαλία. Το πεντάστερο ξενοδοχείο 192 δωματίων, που διαθέτει προνομιούχα θέση με άμεση πρόσβαση στην παραλία, στον κόλπο της Vilamoura, έχει μετατραπεί πλήρως σε ένα Domes Resort από τον Απρίλιο 2022, με την νέα ονομασία Domes Lake Algarve και το 2023 θα φέρει μια διεθνώς αναγνωρίσιμη επωνυμία.

Με σεβασμό για τον κάθε προορισμό και πάθος να τον συστήσει σε ταξιδιώτες από όλον τον κόσμο, η Domes Resorts & Reserves προσφέρει ξεχωριστές εμπειρίες για cosmopolitan explorers, πλαισιωμένες από αυθεντική ελληνική φιλοξενία και τα υψηλότερα διεθνή πρότυπα πολυτελούς διαμονής.

Η Domes Resorts & Reserves δραστηριοποιείται σε επιλεγμένους, εμβληματικούς προορισμούς, προσαρμόζοντας τις μονάδες φιλοξενίας στα ξεχωριστά χαρακτηριστικά της κάθε περιοχής και προσφέροντας παράλληλα δραστηριότητες και εμπειρίες που σχετίζονται και εμπνέονται από τον τοπικό χαρακτήρα και κουλτούρα. Κάθε ξενοδοχειακή μονάδα είναι μοναδική και αναγνωρισμένη και διακρίνεται για το εξαιρετικό design, την πολυτέλεια και την άνεση στις επιλογές διαμονής, όπως και τις απαράμιλλες υπηρεσίες και παροχές.

Περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα www.domesresorts.com

Ακολουθήστε το filoxenianews στο Google News στο Facebook και στο linkedin

Δείτε ακόμα

Τα 10 κορυφαία ξενοδοχεία του κόσμου για το 2022

Γ. Π.

NUMO Ierapetra: Το Διαμάντι της νότιας Κρήτης

Γ. Π.

Ο τουρισμός στην κατάψυξη – Ερώτηση του 1 εκατομμυρίου το ποτέ θα ανοίξει η σεζόν

Γ. Π.

Η Meliá Hotels International αποκτά παρουσία στα ελληνικά νησιά, με τρία ξενοδοχεία σε Κρήτη και Ρόδο

Γ. Π.

Niko Seaside Resort στον Άγιο Νικόλαο: Θα αποτελέσει το δεύτερο MGallery στη χώρα μας (Εικόνες)

Γ. Π.

Blue Palace Resort & Spa! Η απολυτή… πολυτέλεια

Γ. Π.
φορτώνει....