Ξενοδοχοϋπάλληλοι Φορείς

Σωματείο Ξενοδοχουπαλλήλων Ν.Χανίων: Ενημέρωση για τον τρόπο εγράφης στα σεμινάρια SARS-CoV-2 μέσω του σωματίου

Το Σωματείο Ξενοδοχοϋπαλλήλων Ν. Χανίων και το Εργατικό κέντρο Χανίων διοργανώνουν για δεύτερη χρονιά σε συνεργασία με την περιφέρεια Κρήτης και το Πανεπιστήμιο Κρήτης το επιμορφωτικό πρόγραμμα για την Προφύλαξη από τον SARS-CoV-2 στους εργαζομένους της Κρήτης.

Η Περιφέρεια Κρήτης, το 2020, συνδιοργάνωσε και χρηματοδότησε την υλοποίηση ενός πρωτοποριακού εκπαιδευτικού/επιμορφωτικού προγράμματος στην Ελλάδα, με στόχο την εκπαίδευση επιχειρηματιών και εργαζομένων για το μετριασμό των επιπτώσεων της πανδημίας της COVID-19, παράλληλα με μια σειρά σημαντικών πρωτοβουλιών και συνεργασιών με την Υγειονομική Περιφέρεια και τα νοσοκομεία του νησιού για την γενικότερη ενίσχυση του συστήματος υγείας.

Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα υλοποιήθηκε σε συνεργασία με την Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Κρήτης και το Κέντρο Επιμόρφωσης και Δια Βίου Μάθησης (Κ.Ε.ΔΙ.ΒΙ.Μ.) του Πανεπιστημίου Κρήτης με επιστημονικά υπεύθυνη την Αναπληρώτρια Καθηγήτρια Μικροβιολογίας κα Άννα Ψαρουλάκη.Το πρόγραμμα φέτος επικαιροποιείται με βάση τα νέα δεδομένα για τον SARS-CoV-2 και τα νέα υγειονομικά πρωτόκολλα. Επιπλέον, διευρύνεται η συμμετοχή, παρέχοντας τη δυνατότητα σε ευρύτερες κατηγορίες φορέων, εργαζομένων και πολιτών της Κρήτης, να παρακολουθήσουν επιμέρους ενότητες του επιμορφωτικού προγράμματος.

Η εκπαίδευση διαρκεί 14 ώρες (12 ώρες παρακολούθησης +2 ώρες προσωπικής μελέτης εκπαιδευτικού υλικού που θα αναρτηθεί) και ολοκληρώνεται σε ένα 4 ήμερο (Τρίτη- Παρασκευή). Θα πραγματοποιηθούν (3) κύκλοι εκπαίδευσης:

1ος κύκλος: Τρίτη 4 Μαΐου – Παρασκευή 7 Μαΐου

2ος κύκλος: Τρίτη 11 Μαΐου – Παρασκευή 14 Μαΐου

3ος κύκλος: Τρίτη 18 Μαΐου- Παρασκευή 21 Μαΐου

Στο πρόγραμμα μπορούν να συμμετέχουν εργαζόμενοι:• από όλους τους τομείς του τουρισμού• σε όλα τα μέσα μεταφοράς• στην εστίαση και το εμπόριο• στις πύλες εισόδου (αεροδρόμια και λιμάνια)• σε χώρους τέχνης και πολιτισμού• στον αθλητισμό• στις κοινωνικές εκδηλώσεις• στην εκπαίδευση• σε φορείς της αυτοδιοίκησης

Οι εργαζόμενοι μπορούν να εγγραφούν:

1. Μέσω των φορέων.

2. Μέσω των εργατικών κέντρων της Κρήτης.

3. Μέσω των δήμων της Περιφέρειας Κρήτης.

4. Μέσω των επιχειρήσεών τους.

Για την παρακολούθηση του προγράμματος απαιτείται μόνο η χρήση κάποιου ενημερωμένου φυλλομετρητή ιστού(Firefox,Chrome). Οι ενδιαφερόμενοι οι οποίοι θέλουν να εγγραφούν μέσω του Εργατικού Κέντρου, μπορούν να αποστείλουν τα στοιχεία τους στο email [email protected] η του σωματείου Ξενοδοχοϋπαλλήλων [email protected] και συγκεκριμένα όνομα, επώνυμο, ειδικότητα, τις ημερομηνίες (κύκλους εκπαίδευσης) που επιθυμούν να επιμορφωθούν, τηλέφωνο και ένα email στο οποίο θα αποσταλεί ο κωδικός μέσω του οποίου θα ενημερωθούν για την ημερομηνία και ώρα του σεμιναρίου.

Με την ολοκλήρωση του κύκλου εκπαίδευσης οι συμμετέχοντες επαγγελματίες του τουρισμού μπορούν να λάβουν Πιστοποιητικό Εκπαίδευσης/επιμόρφωσης, ενώ οι εργαζόμενοι από άλλους επαγγελματικούς κλάδους θα λαμβάνουν Βεβαίωση Παρακολούθησης.Όσοι εργαζόμενοι έχουν ήδη λάβει πιστοποιητικό από την προηγούμενη χρονιά θα λάβουν φέτος Βεβαίωση Παρακολούθησης.

Δείτε ακόμα

Google: Πώς θα επιλέγουν διακοπές οι ταξιδιώτες το 2022

Γ. Π.

ΓΣΕΕ: Πως αμείβεται η 25η Μαρτίου

Γ. Π.

Επίσκεψη Υπουργού Τουρισμού Βασίλη Κικίλια στη Ρόδο

N. K.

Νοτοπούλου: Υποφέρουν οι εργαζόμενοι στον τουρισμό

Γ. Π.

Γρ. Τάσιος: “Χωρίς οργάνωση στα χερσαία σύνορα και “πράσινα” επιδημιολογικά δεδομένα, όσες συμφωνίες και να κάνουμε, δεν θα έρθει κανένας τουρίστας”

Γ. Π.

Στα 780 ευρώ από την 1η Απριλίου ο κατώτατος μισθός

N. K.
φορτώνει....