Τουρισμός

Σεμινάριο κινεζικής γλώσσας για επαγγελματίες του τουρισμού

Το Παράρτημα Κρήτης και το Παράρτημα Νοτίου Αιγαίου, του Επιμελητηρίου Ελληνο – Κινεζικής Οικονομικής Συνεργασίας στο πλαίσιο της συνεχούς επιμόρφωσης και καλύτερης προετοιμασίας των Μελών τους στην υποδοχή και εξυπηρέτηση Κινέζων τουριστών, σας προσκαλεί να παρακολουθήσετε το ταχύρυθμο Σεμινάριο Κινεζικής γλώσσας με τίτλο: «Εισαγωγή Σε Βασικούς Διαλόγους – Για Επαγγελματίες Τουρισμού».

Ακολουθήστε το filoxenianews.gr στο Google News
Ακολουθήστε το filoxenianews.gr στο Google News 

Πιο συγκεκριμένα, το Σεμινάριο θα διοργανωθεί σε συνεργασία με το Κέντρο Ασιατικών Σπουδών “Chinese For You”, τον προσεχή Ιούνιο και θα ολοκληρωθεί σε τρεις εκπαιδευτικές συναντήσεις διάρκειας 90 λεπτών η κάθε μία, στις εξής ημερομηνίες: Κυριακή 6 Ιουνίου 2021, Κυριακή 13 Ιουνίου 2021 και  Κυριακή 20 Ιουνίου 2021, στις 12:00, μέσω της πλατφόρμας  Zoom.

Οι συμμετέχοντες που θα ολοκληρώσουν το Σεμινάριο θα λάβουν Βεβαίωση – Πιστοποιητικό επιτυχούς ολοκλήρωσης.

Εισηγήτρια του σεμιναρίου θα είναι η κα. Εμμανουέλα Χατζάκη, υπεύθυνη του “Chinese For You”, Γενική Γραμματέας του Παραρτήματος Κρήτης.    

«ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ» =  欢迎来到希腊 (Huānyíng lái dào xīlà)

Έχοντας το βλέμμα στραμμένο στη μετά Covid εποχή και την αναγκαία προετοιμασία για την επανεκκίνηση του τουρισμού και ιδιαίτερα στη σωστή προετοιμασία για την υποδοχή των τουριστικών ροών από την Κίνα, το Παράρτημα Νοτίου Αιγαίου και το Παράρτημα Κρήτης του Επιμελητηρίου Ελληνο – Κινεζικής Οικονομικής Συνεργασίας  προχωρούν στη διοργάνωση του Σεμιναρίου Κινεζικής Γλώσσας με στόχο να προσφέρει τόσο στα Μέλη του όσο και στους επαγγελματίες του τουρισμού οι οποίοι θα εκδηλώσουν ενδιαφέρον, μια αρχική εξοικείωση με βασικές εκφράσεις και διαλόγους στην Κινέζικη γλώσσα, που απαιτούνται στην καθημερινή επαφή τους με Κινεζόφωνους επισκέπτες στις επιχειρήσεις τους.

Το σεμινάριο απευθύνεται σε ιδιοκτήτες ή εργαζομένους σε ξενοδοχεία, εστιατόρια, εμπορικά καταστήματα και άλλες συναφείς επιχειρήσεις.

Οι εγγραφές στο Σεμινάριο θα διαρκέσουν από την Τρίτη 25 Μαΐου 2021 έως και την Παρασκευή 4 Ιουνίου 2021 και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Το κόστος της συμμετοχής για τα Μέλη του Επιμελητηρίου Ελληνο – Κινεζικής Οικονομικής Συνεργασίας  ανέρχεται στο ποσό των €50, ενώ για τα μη Μέλη το κόστος συμμετοχής ανέρχεται στο ποσό των €75. Για φοιτητές, σπουδαστές και ανέργους το κόστος συμμετοχής ανέρχεται στο ποσό των €50.

Πληροφορίες και εγγραφές στο τηλέφωνο του Παραρτήματος Νοτίου Αιγαίου: 22890 28420 ή στο e-mail : [email protected]

Δείτε ακόμα

Οι 10 καλύτερες «μυστικές» παραλίες της Ευρώπης

Γ. Π.

Προσέξτε τους εργαζομένους στον τουρισμό

Γ. Π.

Επιστολή της ΠΟΞ προς το Υπουργείο Επικρατείας και Τουρισμού σχετικά με τα παράνομα καταλύματα και τα καταλύματα μίσθωσης

Γ. Π.

Τουρισμός: Σε λειτουργία διαδραστικός επιδημιολογικός χάρτης

Γ. Π.

Τουρισμός: Συνεχίζεται το χάος στα ευρωπαϊκά αεροδρόμια

Γ. Π.

ΣΕΤΚΕ: «Τουρισμός Εμπειρίας» για ανάπτυξη χωρίς περιορισμούς

Γ. Π.
φορτώνει....