Δημοφιλή Φορείς

RUN GREECE ΗΡΑΚΛΕΙΟ 2023:Συνεχίζονται οι εγγραφές

Στις 2 Απριλίου θα πραγματοποιηθεί για  10η συνεχή χρονιά η επιτυχημένη γιορτή του αθλητισμού και του πολιτισμού «RUN GREECE ΗΡΑΚΛΕΙΟ 2023».

Οι αγώνες επανέρχονται στην αρχική τους διαδρομή, στο ιστορικό κέντρο της πόλης του Ηρακλείου και συνδιοργανώνονται από την Περιφέρεια Κρήτης, τον ΣΕΓΑΣ -ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Κρήτης και το Δήμο Ηρακλείου με τοπικούς χορηγούς τις Μινωικές Γραμμές και τον Σύνδεσμο Τουριστικών & Ταξιδιωτικών  Γραφείων Κρήτης.

Οι εγγραφές είναι σε εξέλιξη και γίνονται ηλεκτρονικά μέσα από την ιστοσελίδα της διοργάνωσης https://www.run-greece.gr/index.php/el/registration/registration-irakleio

Κοινό μήνυμα των διοργανωτών είναι μικροί και μεγάλοι να συμμετάσχουν τρέχοντας και βαδίζοντας στο ιστορικό κέντρο του Ηρακλείου συνδυάζοντας τον αθλητισμό με την ήπια άθληση και την ψυχαγωγία.

Συγκεκριμένα το πρόγραμμα της φετινής διαδρομής του «RUN GREECE» διαδρομή είναι το εξής: η εκκίνηση δίνεται στην Λεωφόρο Δικαιοσύνης (μπροστά από την Περιφέρεια Κρήτης) και συνεχίζεται στην Πλατεία Νικηφόρου Φωκά- 25ης Αυγούστου (πεζόδρομος) – Πλατεία Δέκα Οκτώ Άγγλων – Νεάρχου – Συμβολή Νεάρχου και Δουκός Μποφώρ ( σιντριβάνι Ο.Λ.Η.)- Στροφή γύρω από το σιντριβάνι – Νεάρχου – Πλατεία Δέκα Οκτώ Άγγλων – Παραλιακή Λεωφόρος Σοφοκλή Βενιζέλου – Αρχ. Μακαρίου- Νικολάου Πλαστήρα- Συμβολή Νικολάου Πλαστήρα με τις οδούς Έβανς και Πεδιάδος (Πύλη Ιησού – καινούργια πλατεία) – Πλατεία Κύπρου – Χαρ. Τρικούπη – Λεωφόρος Δημοκρατίας.

Ο τερματισμός θα είναι στην Πλατεία Ελευθερίας, στη συμβολή της Λεωφόρου Δημοκρατίας με τις οδούς Πεδιάδος – Αβέρωφ και Ανεμογιάννη. Ο παιδικός αγώνας θα εκκινήσει και θα τερματίσει στην Πλατεία Ελευθερίας.

Ακολουθήστε το filoxenianews στο Google News στο Facebook και στο linkedin

Δείτε ακόμα

Με τρεις πτήσεις ημερησίως, από ΗΠΑ, η Delta Air Lines επιστρέφει στην Αθήνα

Γ. Π.

Οι κρητικές γεύσεις ταξίδεψαν στο Παρίσι για ακόμα μία φορά

Γ. Π.

EΟΤ: Προβολή του ελληνικού τουρισμού μέσα από τη βιώσιμη μόδα

Γ. Π.

Conde Nast Τraveller: Τα καλύτερα ξενοδοχεία που βρίσκονται στα ελληνικά νησιά

Γ. Π.

Application για το 1821 από το Υπουργείο Τουρισμού και τον ΕΟΤ

Γ. Π.

ΠΟΕΕΤ: ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΠΡΟΣ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΚΑΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ…

Γ. Π.
φορτώνει....