Φορείς

Προσφορά του συλλόγου εστίασης Αγίου Νικολαου πλάκες και χρώματα προς το Δήμο και λιμενικό ταμείο..

Όχι πια λόγια – μόνο πράξεις.

Βλέποντας την πόλη μας τόσα χρόνια να παραμένει στην ίδια κατάσταση, βλέποντας τα πεζοδρόμια να είναι με τις ίδιες σπασμένες πλάκες και να κρύβουν κινδύνους για τους πεζούς, βλέποντας τα κάγκελα να παραμένουν άβαφα και σκουριασμένα, βλέποντας οι φωτιζόμενες κολώνες να είναι με σπασμένα τζάμια και καμμένες λάμπες.

Διαπιστωνουμε όλο αυτό επί τόσα χρόνια να μην αλλάζει κάτι και μην μπορώντας να ανεχτουμε αυτό το χάλι και την αθλιότητα στην πόλη μας – στην πόλη που αγαπάμε πήραμε την πρωτοβουλία να κάνουμε εμείς την αρχή σαν σύλλογος εστίασης Αγίου Νικολάου.


ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ: χρώματα και πλάκες στο δήμο και λιμενικό ταμείο έτσι ώστε να γίνει από μας η αρχή – αφετηρία για ένα καλύτερο αύριο για τον ΑΓΙΟ ΝΙΚΟΛΑΟ ΜΑΣ.


Σας ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ λοιπόν αυτές τις πλάκες για να γίνει η αλλαγή σε σημεία της πόλης με σπασμένες , σας ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ χρώματα( ασπρο και μπλε) για το βάψιμο στα κάγκελα του παραλιακού μετώπου και όπου αλλού χρειάζεται Η πόλη μας. Κάνουμε την αρχή για ένα καλύτερο αύριο με ασφάλεια χωρίς ντροπή και αναπάντητα ερωτήματα για τον κόσμο που υποδέχεται η πόλη μας και αφήνει τα χρήματα του για να μπορούμε να κοιτάζουμε τον κάθε ενα επισκεπτη και δημοτη της Πολης μας ξεχωριστά με χαμόγελο στα μάτια…

Σαν σύλλογος δηλώνουμε έτοιμοι και αποφασισμένοι για ένα καλύτερο αύριο. Αν χρειαστεί και το απαιτούν οι συνθήκες πιάνουμε μέχρι και τα πινέλα και χρώμματα μόνοι μας..

Ο σύλλογος εστίασης ευχαριστεί το καταστημα χρωματων Αφοι Τσαγκαράκη και το λιμενικό ταμείο για την συνεργασία

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ…

Ακολουθήστε το filoxenianews στο Google News στο Facebook και στο linkedin

Δείτε ακόμα

ΠΟΕΕΤ: Επιστολή απόγνωσης των εποχικά εργαζόμενων στον πρυθυπουργό

Γ. Π.

Η Περιφέρεια Κρήτης συμμετείχε στη Διεθνή Τουριστική Έκθεση «World Travel Market (WTM) 2021»

Γ. Π.

Ήρθε η ώρα για «εισαγώμενα» χέρια στον τουρισμό

Γ. Π.

Nέο πλαίσιο ιατρικού Τουρισμού στην Ελλάδα υπό την καθοδήγηση του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας

Γ. Π.

Voucher laptop:Ανοίγει τελικά η πλατφόρμα

N. K.

2000 άνεργοι βρήκαν δουλειά στην “ημέρα καριέρας” του ΟΑΕΔ

Γ. Π.
φορτώνει....