Ξενοδοχεία Ξενοδοχοϋπάλληλοι

Ποιες είναι οι κορυφαίες αλυσίδες ξενοδοχείων στον κόσμο για να εργαστείτε

Με περισσότερα από 700.000 ξενοδοχεία και θέρετρα σε όλο τον κόσμο, η ξενοδοχειακή βιομηχανία είναι ένας κλάδος με επίκεντρο την ανάπτυξη, ένας ενδιαφέρων και ζωντανός κλάδος που προσφέρει ατελείωτες ευκαιρίες καριέρας καθώς και τεράστια ικανοποίηση από την εργασία σε αυτόν.

Με ευκαιρίες για διαφορετικά μονοπάτια σταδιοδρομίας, κατάρτιση και ανάπτυξη, καθώς και τη δυνατότητα για διεθνή ταξίδια, η ξενοδοχειακή βιομηχανία είναι μια δελεαστική επιλογή για όποιον θέλει να ξεκινήσει την καριέρα του. Όποια και αν είναι η πορεία σταδιοδρομίας που θα ακολουθήσετε στον τομέα της φιλοξενίας, θα μπορούσατε να βρείτε τον εαυτό σας να εργάζεται σε μια επωνυμία πολυτελών ξενοδοχείων σε μια εξωτική τοποθεσία ή να ξεκινήσει την καριέρα σας σε μια από τις κορυφαίες αλυσίδες ξενοδοχείων στον κόσμο.

Ας δούμε όμως τις επωνυμίες και τις αλυσίδες ξενοδοχείων με περισσότερες λεπτομέρειες και ας εξερευνήσουμε πώς να επιλέξετε το σωστό ξενοδοχείο για να ξεκινήσετε την καριέρα σας στον τομέα της φιλοξενίας.

Τι είναι ένα εμπορικό σήμα πολυτελών ξενοδοχείων;

Η πολυτελής φιλοξενία έχει να κάνει με τους επισκέπτες να νιώθουν ξεχωριστοί και αυτό είναι η κορυφαία προτεραιότητα της μάρκας. Ένα πολυτελές ξενοδοχείο προσφέρει πολυτελείς εμπειρίες διαμονής στους επισκέπτες και κοστολογείται στο υψηλότερο επίπεδο της αγοράς. Οποιοδήποτε κατάλυμα μπορεί να αυτοχαρακτηριστεί ως πολυτελές, συμπεριλαμβανομένων πολυτελών B&B, θέρετρων και μπουτίκ ξενοδοχείων.

Αν και δεν υπάρχουν καθορισμένα πρότυπα για να θεωρούνται πολυτελές, είναι σύνηθες τα ξενοδοχεία 5 αστέρων που περιγράφουν τον εαυτό τους με αυτόν τον τρόπο. Οι επωνυμίες πολυτελών ξενοδοχείων, όπως τα Hilton Hotels, παρέχουν συνήθως ένα έξυπνο σύστημα κρατήσεων, φανταστική εξυπηρέτηση, εξαιρετικές γευστικές εμπειρίες, εσωτερικούς χώρους επώνυμων σχεδιαστών, τεχνολογία αιχμής και πολυτελή υπνοδωμάτια και μπάνια. Είναι επίσης σύνηθες για τις επωνυμίες πολυτελών ξενοδοχείων να παρέχουν μια μεγάλη ποικιλία από ανέσεις και δραστηριότητες για τους επισκέπτες, όπως υπηρεσία πλυντηρίου, θυρωρείο, πισίνα και περιποιήσεις σπα.

Πώς λειτουργούν οι επωνυμίες ξενοδοχείων;

Η επωνυμία ξενοδοχείου είναι μια ταυτότητα που ενοποιεί μια ομάδα ξενοδοχείων κάτω από μια ομπρέλα και τα διαφοροποιεί από τους ανταγωνιστές τους. Αυτή είναι η εικόνα που θέλει να απεικονίσει το ξενοδοχείο και περιλαμβάνει τα πάντα, από τις μοναδικές του εμπειρίες μέχρι τη γραμματοσειρά που χρησιμοποιείται στη διαφήμισή του.

Η επωνυμία ενός ξενοδοχείου ενσωματώνει την ταυτότητα, την προσωπικότητα, τις αξίες και την αντίληψη του πελάτη. Πολλές επωνυμίες ξενοδοχείων δεν λειτουργούν τα δικά τους ξενοδοχεία, αλλά αντ’ αυτού δίνουν τη μάρκα στους ιδιοκτήτες ξενοδοχείων. Η επωνυμία θα θέσει τα πρότυπα του ξενοδοχείου και θα είναι υπεύθυνη για τον έλεγχο της ποιότητας και της συνέπειας της εμπειρίας του επισκέπτη.

Τι είναι τα ξενοδοχεία της αλυσίδας;

Μια αλυσίδα ξενοδοχείων διαχειρίζεται πολλά ξενοδοχεία με το ίδιο όνομα αλλά βρίσκονται σε διαφορετικές περιοχές. Όλα τα ξενοδοχεία που αποτελούν μέρος μιας αλυσίδας θα χρησιμοποιούν την ίδια επωνυμία και συνήθως προσφέρουν τα ίδια προϊόντα και υπηρεσίες. Ορισμένες εταιρείες θα λειτουργούν ή θα κατέχουν πολλές αλυσίδες ξενοδοχείων. Το πλεονέκτημα για τους επισκέπτες που κάνουν κράτηση με αλυσίδα ξενοδοχείων είναι ότι επειδή τα περισσότερα ξενοδοχεία της αλυσίδας προσφέρουν τυποποιημένη ποιότητα και υπηρεσίες, οι επισκέπτες γνωρίζουν τι να περιμένουν πριν φτάσουν. Οι μεγάλες αλυσίδες ξενοδοχείων είναι συχνά δημοφιλείς στους ανθρώπους που μόλις ξεκινούν τη σταδιοδρομία τους στον τομέα της φιλοξενίας, καθώς οι πολλαπλές τοποθεσίες και ο μεγάλος αριθμός πελατών σημαίνουν μεγαλύτερη ζήτηση για προσωπικό καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους. Είναι επίσης σύνηθες οι μεγάλες αλυσίδες ξενοδοχείων να προσφέρουν ανταγωνιστικούς μισθούς, επαγγελματική εξέλιξη και ευέλικτες τοποθεσίες, συμπεριλαμβανομένων πιθανών ευκαιριών για εκπαίδευση ή εργασία στο εξωτερικό.

Πώς να επιλέξετε τη σωστή αλυσίδα ξενοδοχείων για εσάς για την καριέρα σας

Εάν μόλις ξεκινάτε την καριέρα σας στον ξενοδοχειακό κλάδο, σκεφτείτε εκ των προτέρων σε ποια αλυσίδα ξενοδοχείων θα θέλατε να εργαστείτε και γιατί θα σας βοηθήσει να μεγιστοποιήσετε τις πιθανότητές σας να εξασφαλίσετε τη σωστή θέση. Ελέγξτε τον ιστότοπο του ξενοδοχείου, τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, τους ιστότοπους αξιολόγησης απασχόλησης και άλλους πόρους για να μάθετε για τη δομή διαχείρισης, τον πολιτισμό και τα οφέλη της αλυσίδας ξενοδοχείων.

Εδώ είναι μερικά άλλα πράγματα που αξίζει να λάβετε υπόψη: Εξετάστε διαφορετικούς τύπους ξενοδοχείων.Είναι καλή ιδέα να εξετάσετε τον τύπο του ξενοδοχείου στο οποίο θέλετε να εργαστείτε. Τα περισσότερα ξενοδοχεία εμπίπτουν σε αυτές τις κατηγορίες. επιχείρηση, συσκέψεις, συνέδριο, αναψυχή, θέρετρο, αεροδρόμιο, ανεξάρτητο, μπουτίκ, κέντρο της πόλης ή ξενώνας. Ο τύπος του ξενοδοχείου επηρεάζει τον τύπο του επισκέπτη που μένει εκεί και επηρεάζει το πώς θα είναι να δουλεύεις εκεί, τις εργασιακές ευθύνες και το περιθώριο ανάπτυξης.

Ευκαιρίες κατάρτισης και εξέλιξης. Ορισμένες μεγάλες αλυσίδες ξενοδοχείων είναι γνωστές για την προσφορά ορισμένων από τα καλύτερα προγράμματα κατάρτισης στον κόσμο. Για παράδειγμα, το Hilton παρέχει στους υπαλλήλους πρόσβαση σε προγράμματα ανάπτυξης για να προχωρήσουν τη σταδιοδρομία τους, εν μέρει μέσω του Hilton Worldwide University. Αυτό είναι υπέροχο εάν είστε φιλόδοξοι και θέλετε να προωθήσετε την καριέρα σας στον κλάδο της φιλοξενίας ενώ εργάζεστε.

Κριτικές και σχόλια. Ερευνήστε τι λένε οι άνθρωποι για την εργασία στην αλυσίδα ξενοδοχείων και τι λένε οι επισκέπτες για την εμπειρία τους. Θα πρέπει να σας δώσει μια γενική ιδέα για τα θετικά και τα αρνητικά της αλυσίδας ξενοδοχείων, ώστε να μπορείτε να αποφασίσετε αν ακούγεται σαν κάπου που θα θέλατε να εργαστείτε και τι να περιμένετε.

Ποια είναι η κορυφαία αλυσίδα ξενοδοχείων στον κόσμο; Η κορυφαία αλυσίδα ξενοδοχείων στον κόσμο είναι η Marriott International. Είναι η μεγαλύτερη στον κόσμο σε αριθμό δωματίων, περιλαμβάνει 30 μάρκες με περισσότερα από 6.500 ξενοδοχεία σε 131 χώρες και περιοχές. Το χαρτοφυλάκιο της Marriott περιλαμβάνει επωνυμίες πολυτελείας και premium και εκείνες που παρέχουν καταλύματα μεγαλύτερης διάρκειας. Το τεράστιο χαρτοφυλάκιό της από κορυφαίες ξενοδοχειακές επωνυμίες της έχει κερδίσει πολλά βραβεία του κλάδου, συμπεριλαμβανομένων 12 πλατινένιων βραβείων στα MUSE Creative Awards 2022. Το 2022, το Fortune κατέταξε τη Marriott στην 20η θέση εργασίας για γυναίκες και στην 23η στις 100 καλύτερες εταιρείες για εργασία. Κατέταξε επίσης τη Marriott ως την 22η εταιρεία που θαυμάζει ο κόσμος.

Αν θέλετε να ξεκινήσετε την καριέρα σας στον ξενοδοχειακό κλάδο, εδώ είναι οι 10 κορυφαίες παγκόσμιες ξενοδοχειακές αλυσίδες για να σκεφτείτε να εργαστείτε:

1. Hilton Worldwide

Ο όμιλος Hilton απασχολεί περίπου 62.000 άτομα σε όλο τον κόσμο. Είναι γνωστός για τα προγράμματα κατάρτισης παγκόσμιας κλάσης, πακέτα υψηλών αποδοχών, ευέλικτο ωράριο εργασίας, εκτεταμένη γονική άδεια και εκπτωτικά ταξιδιωτικά προγράμματα. Πολλά από τα ακίνητα του χαρτοφυλακίου του Hilton βρίσκονται σε δημοφιλείς ταξιδιωτικούς προορισμούς, επομένως είναι μια καλή επιλογή εάν θέλετε να εργαστείτε σε μια μεγάλη πόλη ή πολυσύχναστο περιβάλλον με πολλά να δείτε και να κάνετε.

2. Accor S.A. Η Accor S.A.

Είναι ένας διεθνής ξενοδοχειακός όμιλος που κατέχει πολλές επιτυχημένες αλυσίδες ξενοδοχείων, συμπεριλαμβανομένων των Novotel, Mercure, Pullman, Fairmont και Raffles. Η Accor είναι υπεύθυνη για πάνω από 5.000 καταλύματα σε περισσότερες από 100 χώρες, ενώ λειτουργεί πολλές άλλες επιχειρήσεις φιλοξενίας. Ενώ αναγνωρίζεται για το ποικιλόμορφο εργατικό δυναμικό της, το 2021, κατατάχθηκε επίσης στον 12ο καλύτερο μεγάλο χώρο εργασίας στην περιοχή Bay της Καλιφόρνια.

3. Kimpton Hotels & Restaurants

Η Kimpton Hotels and Restaurants αναγνωρίζεται συχνά ως μία από τις κορυφαίες εταιρείες φιλοξενίας για εργασία. Στο Fortune 100, η ​​μάρκα ξενοδοχείου κατατάχθηκε στην 44η καλύτερη εταιρεία για να εργαστεί κάποιος το 2022 σε αναγνώριση της υποστήριξης των εργαζομένων, της διαφορετικότητας και της ευελιξίας της. Οι υπάλληλοι της Kimpton απολαμβάνουν πολλά προνόμια, όπως αποζημίωση για τηλεργασία και δίδακτρα κολεγίου, πλήρως αμειβόμενα σαββατικά και διαδικτυακά, έως συνδρομές για τους υπάλληλους της σε κέντρα γυμναστικής.

4. Hyatt Hotels & Resorts

Με περισσότερα από 1.000 ακίνητα σε περισσότερες από 70 χώρες, η Hyatt προσελκύει πρωτίστως τις επιχειρηματικές αγορές και τις αγορές πολυτελείας, καθιστώντας το ιδανικό εάν επιθυμείτε να εργαστείτε ή να μάθετε να προσφέρετε μια εμπειρία φιλοξενίας υψηλού επιπέδου. Η εταιρεία αναγνωρίζεται συχνά για τη νοοτροπία της προς το προσωπικό, την ευέλικτη εργασία, τα προγράμματα κατάρτισης, την καθοδήγηση και το ισχυρό ιστορικό εσωτερικών προαγωγών.

5. Marriott International

Η Marriott είναι μια διεθνής ξενοδοχειακή επωνυμία γνωστή για το ότι προσφέρει στους υπαλλήλους μεγάλα πακέτα προνομίων, συμπεριλαμβανομένης της υποστήριξης από το ίδρυμα TakeCare, το οποίο βοηθά τους εργαζόμενους εάν έχουν τραυματισμό, ασθένεια ή έχουν αποκτήσει μωρό. Η εταιρεία έχει επίσης δεσμευτεί να προσλάβει στρατιωτικούς βετεράνους, με αποτέλεσμα να στρατολογεί πάνω από 1.000 το 2019, παρέχοντας εργαλεία και πόρους για να βοηθήσει τους βετεράνους να ταιριάξουν τις δεξιότητές τους με τις διαθέσιμες θέσεις εργασίας. Η Marriott έχει επίσης πολλά προνόμια για εργαζόμενες οικογένειες, όπως θετική ισορροπία μεταξύ εργασίας/ζωής και ανταγωνιστική γονική άδεια.

6. Four Seasons Hotels & Resorts

Μαζί με τις πολυάριθμες διακρίσεις του κλάδου για τις υπηρεσίες που επικεντρώνονται στους επισκέπτες, η Four Seasons Hotels & Resorts κατατάσσεται στην 23η θέση στη λίστα του Fortune με τις 100 καλύτερες εταιρείες για εργασία. Η κατάταξη της μάρκας αναγνωρίζει τη δέσμευσή της στην υιοθέτηση μιας προορατικής προσέγγισης για να διασφαλίσει ότι οι εργαζόμενοι αισθάνονται μέρος της κοινότητας Four Seasons. Οι εργαζόμενοι απολαμβάνουν προνόμια, ευκαιρίες επαγγελματικής εξέλιξης και δωρεάν δωμάτια.

7. Wyndham Hotels & Resorts

Η Wyndham Hotels & Resorts είναι ένας ξενοδοχειακός όμιλος που κατέχει μερικές από τις μεγαλύτερες αλυσίδες ξενοδοχείων στον κόσμο, συμπεριλαμβανομένων των Wyndham, Days Inn, Ramada, La Quinta και Travelodge. Wyndham. Πάνω από 9.000 ξενοδοχεία υπό την ομπρέλα του Wyndham περιλαμβάνουν οικονομικά καταλύματα, παρατεταμένη διαμονή και πολυτελή θέρετρα. Με καταλύματα ξενώνων σε όλο τον κόσμο, η Wyndham είναι μια δημοφιλής μάρκα φιλοξενίας μεταξύ των ατόμων που αναζητούν εργασία.

8. IHG Hotels and Resorts

Με περισσότερα από 6.000 ξενοδοχεία σε περισσότερες από 100 χώρες, το IHG Hotels and Resorts προσφέρει πολλές ευκαιρίες για φιλόδοξους επαγγελματίες του κλάδου αναψυχής. Η επωνυμία έχει πάνω από 325.000 υπαλλήλους παγκοσμίως και υπερηφανεύεται ότι είναι μια εταιρεία με επίκεντρο τον άνθρωπο με μια πραγματικά περιεκτική, ποικιλόμορφη και συνεργατική κουλτούρα.

9. Jin Jiang International

Η Jin Jiang International είναι ένας κινεζικός κρατικός ξενοδοχειακός όμιλος που λειτουργεί πολλές αλυσίδες ξενοδοχείων και μεμονωμένα ξενοδοχεία. Κατέχει επίσης πολλές ευρωπαϊκές μάρκες όπως η Royal Tulip και η Golden Tulip. Με περισσότερα από 10.000 ξενοδοχεία σε περισσότερες από 100 χώρες. Oι εργαζόμενοι από τον τομέα της φιλοξενίας και συναφείς τομείς έχουν πάντα υψηλή ζήτηση.

10. Best Western International

Η Best Western κατέχει μια σειρά από αλυσίδες ξενοδοχείων. Εκτός από τις κύριες μάρκες της, που φέρουν το όνομα Best Western, κατέχει επίσης τη μάρκα WorldHotels. Με 5.000 ξενοδοχεία υπό την ομπρέλα του, το Best Western προσφέρει πολλές πιθανές ευκαιρίες σταδιοδρομίας σε όποιον θέλει να ξεκινήσει μια καριέρα στη φιλοξενία. Τα αναρίθμητα προνόμια των εργαζομένων του περιλαμβάνουν ασφάλιση υγείας, ευέλικτη εργασία, κυμαινόμενες διακοπές επί πληρωμή και εκπτώσεις.

Filoxenianews.gr

Ακολουθήστε το filoxenianews στο Google News στο Facebook και στο linkedin

Δείτε ακόμα

Απογειώνοντας την εμπειρία της φιλοξενίας: Δείτε το επιβλητικό «Domaine des Étangs»

Γ. Π.

Εν αναμονή των ανακοινώσεων, τι θα γίνει με τους ξενοδοχουπαλλήλους -εποχικούς υπαλλήλους.

N. K.

Numo Ierapetra Beach Resort: Νέο πεντάστερο ξενοδοχείο στην Ιεράπετρα

Γ. Π.

Elounda Hills: ΝΑΜΜΟS και Zuma έρχονται στην Ελούντα

Γ. Π.

Ξεκινάει αύριο, Τετάρτη 19 Μαΐου και ώρα 18:00, η ηλεκτρονική υποβολή αιτήσεων για εγγραφές και επανεγγραφές βρεφών-νηπίων

Γ. Π.

ΠΟΞ απαντά με επιστολή της στην ΠΟΕΕΤ: Δεν εμπλεκόμαστε στις τοπικές συμβάσεις

Γ. Π.
φορτώνει....