Φορείς

ΠΟΕΕΤ: Εκδόθηκε το ΦΕΚ για την χρηματοδότηση των εργαζομένων χωρίς υποχρεωτική επαναπρόσληψη (επισιτισμός)

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΟΕΕΤ
24/02/2021

ΕΚΔΟΘΗΚΕ ΤΟ ΦΕΚ ΓΙΑ ΤΗ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΧΩΡΙΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗΣ ΕΠΑΝΑΠΡΟΣΛΗΨΗΣ (ΕΠΙΣΙΤΙΣΜΟΣ)

Ο νόμος 4778/2021 πήρε επιτέλους ΦΕΚ: 26 τεύχος Α /19/2/2021 όπου στο άρθρο 43 του εν λόγω νόμου περιγράφεται πως θα δοθεί έκτακτη αποζημίωση στους εργαζόμενους χωρίς δικαίωμα υποχρεωτικής επαναπρόσληψης στο ύψος του επιδόματος ανεργίας(δηλ 400€), για τους μήνες Ιανουάριο και Φεβρουάριο.
Στην τελευταία παράγραφο του άρθρου 43 αναφέρεται πως θα εκδοθεί κοινή υπουργική απόφαση(ΚΥΑ) όπου θα καθορίζονται οι όροι και προϋποθέσεις καθώς και περαιτέρω αναγκαία λεπτομέρεια για την εφαρμογή του παρόντος!
Κάνουμε έκκληση στα συναρμόδια υπουργεία (εργασίας και οικονομικών) να εκδώσουν επιτέλους τις κοινές υπουργικές αποφάσεις ή εγκυκλίους , τόσο για τους εργαζόμενους χωρίς δικαίωμα επαναπρόσληψης όσο και τις παρατάσεις της τακτικής επιδότησης ανεργίας στους δικαιούχους, καθώς ακόμα δυστυχώς 24/2/2021 δεν έχει ξεκινήσει η διαδικασία καταβολής των παρατάσεων όσων έληξε το επίδομα ανεργίας Ιανουάριο και Φεβρουάριο.
Δεν γίνεται τα κατά τόπους καταστήματα του ΟΑΕΔ να δηλώνουν ακόμα άγνοια για την διαδικασία.
Επιτέλους σταματήστε να παίζετε με την υπομονή μας, η οποία έχει πλέον εξαντληθεί.

Δείτε ακόμα

Σοφία Ζαχαράκη: «Η Ελλάδα μπορεί να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στον αλιευτικό τουρισμό»

Γ. Π.

Πελώνη: Στόχος να ανοίξει τον Μάιο και ο τουρισμός!

Γ. Π.

Γρ. Τάσιος: “Χωρίς οργάνωση στα χερσαία σύνορα και “πράσινα” επιδημιολογικά δεδομένα, όσες συμφωνίες και να κάνουμε, δεν θα έρθει κανένας τουρίστας”

Γ. Π.

Στο Ισραήλ ο Βασίλης Κικίλιας για την Διεθνή Έκθεση Τουρισμού ΙΜΤΜ 2022

Γ. Π.

Επίσκεψη Υπουργού Τουρισμού Βασίλη Κικίλια στη Ρόδο

N. K.

Νέος νόμος 4875/2021 Πρότυποι Τουριστικοί Προορισμοί Ολοκληρωμένης Διαχείρισης Οργανισμοί Διαχείρισης και Προώθησης Προορισμού, Ιαματικές Πηγές Ελλάδας και άλλες ρυθμίσεις για την ενίσχυση της τουριστικής ανάπτυξης

N. K.
φορτώνει....