Φορείς

Πληρωμές,αιτήσεις :Επιστρεπτέα Προκαταβολή 7

Έως τις 19 Απριλίου θα παραμείνει ανοιχτή η πλατφόρμα για να μπορούν να υποβάλλουν αιτήσεις επιχειρήσεις, που επλήγησαν οικονομικά εξαιτίας της πανδημία και των υποχρεωτικών μέτρων που έχουν επιβληθεί κατά τους μήνες Ιανουάριο, Φεβρουάριο και Μάρτιο 2021.

Δικαίωμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος έχουν:

Oι ιδιωτικές επιχειρήσεις κάθε νομικής μορφής, συμπεριλαμβανομένων των ατομικών, καθώς και μη κερδοσκοπικές επιχειρήσεις υποκείμενες σε ΦΠΑ, οι οποίες έχουν την έδρα τους ή μόνιμη εγκατάσταση στην Ελλάδα και λειτουργούν νομίμως, ανεξαρτήτως Κωδικού Αριθμού Δραστηριότητας (ΚΑΔ).

Oι Δημοτικές Επιχειρήσεις Ύδρευσης και Αποχέτευσης (Δ.Ε.Υ.Α.), οι Οργανισμοί Λιμένων και οι επιχειρήσεις των ΟΤΑ που δραστηριοποιούνται στους κλάδους «Υπηρεσίες χιονοδρομικού κέντρου» (ΚΑΔ 93.29.19.07) και «Υπηρεσίες θεραπευτικών λουτρών και ιαματικών πηγών» (ΚΑΔ 96.04.10.04).

Λίγο πρίν το Πάσχα θα ξεκινήσουν οι πληρωμές στους δικαιούχους στους οποίους θα διανεμηθεί περίπου 1 δισ. ευρώ.

Το 50% της ενίσχυσης όπως και στις προηγούμενες,δεν επιστρέφεται, υπό τον όρο να διατηρηθούν οι θέσεις των εργαζομένων έως το τέλος Αυγούστου 2021, ενώ το υπόλοιπο 50% θα επιστραφεί σε 60 δόσεις από το 2022.

Δείτε ακόμα

Σε εξέλιξη η αλλαγή της Αστυπάλαιας σε έξυπνο και αειφόρο νησί

Γ. Π.

Ά. Γκερέκου: Η ελληνική θάλασσα είναι ένα απέραντο μουσείο – Χαιρετισμός της Προέδρου του ΕΟΤ σε διεθνές συνέδριο για την ενάλια πολιτιστική κληρονομιά

Ν. Π.

Από αύριο η καταβολή της παράτασης των επιδομάτων ανεργίας που έληξαν τον Απρίλιο

Ν. Π.

ΠΟΕΕΤ: Αίτημα για Τριμερή Στο Υπουργείο Εργασίας

N. K.

Η Aegean σχημάτισε τον αριθμό 200 πάνω από την Πελοπόννησο για την επέτειο των 200 χρόνων από την Επανάσταση

Γ. Π.

Το Εργατικό Κέντρο Λασιθίου στηρίζει τα δίκαια αιτήματα των εργαζομένων στον τουρισμό-επισιτισμό

Γ. Π.
φορτώνει....