Ξενοδοχοϋπάλληλοι Φορείς

Τα εργατικά κέντρα Κρήτης ζητάνε με επιστολή τους την επανάληψη των σεμιναρίων COVID-19

ΕΡΓΑΤΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ ΚΡΗΤΗΣ

ΑΝΟΙΚΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΚΡΗΤΗΣ

Κ.ΑΡΝΑΟΥΤΑΚΗ

Αξιότιμε κ. Περιφερειάρχα,

  Με την παρούσα επιστολή θα θέλαμε αρχικά να σας ευχαριστήσουμε για την περσινή πρωτοβουλία της Περιφέρειας Κρήτης, που χρηματοδότησε , οργάνωσε και  υλοποίησε,  πρόγραμμα σεμιναρίων αντι – covid 19, στα οποία εποχικοί εργαζόμενοι εκπαιδεύτηκαν πάνω στα μέτρα προστασίας και τους υγειονομικούς κανόνες.

 Βοήθεια πολύτιμη τόσο στην ατομική προστασία των εργαζομένων  που τα παρακολούθησαν όσο και των τουριστών που επισκέφτηκαν το νησί μας, αφού δεν διαπιστώθηκαν εστίες Covid-19 , σε ξενοδοχειακές μονάδες με πολύ υψηλή πληρότητα ούτε σε επιχειρήσεις του τουρισμού με μεγάλη επισκεψιμότητα

 

Για τους παραπάνω λόγους  η επανάληψη της δράσης κρίνεται απαραίτητη και φέτος  , καθώς μέρος των εργαζομένων δεν κατάφεραν να ενταχθούν στον περσινό κύκλο  εκπαίδευσης.

Θέλουμε να πιστεύουμε ότι με την βοήθεια σας και φέτος η πρόληψη μέσω της εκπαίδευσης θα είναι η λύση ενάντια στον παγκόσμιο εχθρό.

ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ

Δείτε ακόμα

Ο υπουργός ανάπτυξης κ Γεωργιάδης για ανεμβολίαστους: Μια επιχείρηση μπορεί να απολύσει εργαζόμενο αν θέτει σε κίνδυνο τους γύρω του

N. K.

Έναρξη υποβολής αιτημάτων πληρωμής για παρόχους του προγράμματος «Τουρισμός για Όλους» για vouchers Οκτωβρίου-Δεκεμβρίου 2021.

Γ. Π.

#filoxeniaMoU: Μια πρωτοβουλία του Ξ.Ε.Ε. ενόψει του Εθνικού Σχεδίου Ανάκαμψης

Γ. Π.

Τέλη Κυκλοφορίας 2021 –Λήγει η προθεσμία πληρωμής.

N. K.

Προσωρινά αποτελέσματα των voucher βρεφονηπιακών

N. K.

Μανώλης Βαρκαράκης – Πρόεδρος ξενοδόχων Αγίου Νικολάου Κρήτης: «Θα το παλέψουμε για την οικονομία της Ελλάδας ρε γαμώτο!»

Γ. Π.
φορτώνει....