Ξενοδοχεία

Πάργα: Νέο ξενοδοχείο από τον Δ. Γιαννακόπουλο

Ο Δήμαρχος Πάργας Νίκος Ζαχαριάς και ο εκπρόσωπος της εταιρείας «Black Delta Entertainment Services» Χαράλαμπος Μπαρούτας υπέγραψαν την Παρασκευή 11 Μαρτίου, τη συμβολαιογραφική πράξη μίσθωσης της έκτασης στη θέση Κλιμάτι (πρώην κατασκηνώνεις του Ταμείο Υγείας του Προσωπικού της Εθνικής Τράπεζας – ΤΥΠΕΤ).

Πρόκειται για έκταση 40 περίπου στρεμμάτων (40.172,24 τ.μ) – που βρίσκεται στη θέση «Κλιμάτι» της τοπικής κοινότητας Λούτσας του Δήμου Πάργας του νομού Πρέβεζας.

Από τη σύμβαση ο Δήμος Πάργας θα εισπράττει μίσθωμα 330.000 κάθε χρόνο, με αποτέλεσμα το ποσό (συνολικά έσοδα από τα ενοίκια) θα ξεπεράσει τα 14 εκατ. σε βάθος 40ετίας, δηλαδή το διάστημα της μίσθωσης. Επιπλέον, η εταιρεία δεσμεύεται να προσλάβει το 50% τουλάχιστον του προσωπικού που θα απασχολεί κατά προτεραιότητα από δημότες της Τοπικής Κοινότητας Λούτσας, καθώς και της Δημοτικής Ενότητας Φαναρίου.

Η «Black Delta Entertainment Services» θα ανακοινώσει το καλοκαίρι τα σχέδια της για την έκταση, σίγουρα όμως σύμφωνα με τον κ. Μπαρούτα θα δημιουργηθεί ξενοδοχείο.

Η εταιρεία ανήκει στον όμιλο DPG Group του Δημήτρη Γιαννακόπουλου, που είναι ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της ΒΙΑΝΕΞ και στον οποίο ανήκει η ομάδα μπάσκετ του Παναθηναϊκού.  

Ακολουθήστε το filoxenianews στο Google News στο Facebook και στο linkedin

πηγή:etravelnews

Δείτε ακόμα

Domes of Corfu: Η Κέρκυρα καλωσορίζει το πρώτο Autograph Collection Resort

Γ. Π.

Παγκόσμια εβδομάδα καμαριέρας – Ένα μεγάλο ευχαριστώ στο πιο δύσκολο πόστο ενός ξενοδοχείου

Γ. Π.

Greek Hospitality Awards 2022: Δείτε τους νικητές

Γ. Π.

Ενίσχυση της ρευστότητας των ξενοδοχείων ζητά το Ξενοδοχειακό Επιμελητήριο

Γ. Π.

Οργή στον Τουρισμό της Κρήτης για τις κατεδαφίσεις που προωθεί η Αποκεντρωμένη Διοίκηση

Γ. Π.

Γρ. Τάσιος: “Πρέπει να ανοίξουμε, έστω και τον Ιούνιο – Σημαντικό το πιστοποιητικό εμβολιασμού”

Γ. Π.
φορτώνει....