23.1 C
Άγιος Νικόλαος
6 Ιουνίου 2023
Τουρισμός

Πανεπιστήμιο Αθηνών: Νέο eLearning πρόγραμμα Μάνατζμεντ & Μάρκετινγκ Τουρισμού

Το μόνο πιστοποιητικό επαγγελματικής εκπαίδευσης και κατάρτισης σε Μάνατζμεντ και Μάρκετινγκ Τουρισμού με το κύρος του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών

Ποιος είναι ο ρόλος του μάνατζμεντ και του μάρκετινγκ στον τουρισμό; Τί ενέργειες απαιτούνται για την επιτυχημένη λειτουργία στον κλάδο του τουρισμού και της φιλοξενίας; Ποια είναι τα συστατικά επιτυχίας των τουριστικών υπηρεσιών; Πώς διαμορφώνονται οι τουριστικές εμπειρίες σήμερα και ποιες είναι οι προκλήσεις που αντιμετωπίζουν οι τουριστικές επιχειρήσεις & οργανισμοί για να κερδίσουν ξεχωριστή θέση στο παγκόσμια τουριστική αγορά; Τι ρόλο διαδραματίζουν οι τεχνολογίες αιχμής στην διαμόρφωση των τουριστικών εμπειριών;

Το νέο πρόγραμμα επαγγελματικής εκπαίδευσης και κατάρτισης «Μάνατζμεντ και Μάρκετινγκ Τουρισμού» απευθύνεται σε στελέχη και επιχειρηματίες του τουρισμού και σε άτομα που θέλουν να δραστηριοποιηθούν στον χώρο του τουρισμού και της φιλοξενίας και ενδιαφέρονται να αποκτήσουν πιστοποιημένη επαγγελματική κατάρτιση στο μάνατζμεντ τουριστικών οργανισμών και επιχειρήσεων με έμφαση στις τουριστικές υπηρεσίες.

Το νέο πρόγραμμα «Μάνατζμεντ και Μάρκετινγκ Τουρισμού» έχει σχεδιαστεί ώστε να προσφέρει στους συμμετέχοντες εφαρμοσμένες γνώσεις βασισμένες στην επιστημονική έρευνα και στη μελέτη καλών πρακτικών στη διοίκηση τουριστικών επιχειρήσεων και οργανισμών. Η φιλοσοφία και το αντικείμενο της τουριστικής εκπαίδευσης επεκτείνουν το πεδίο ανάληψης δράσης και λειτουργίας από τις τουριστικές υπηρεσίες στις σύγχρονες τουριστικές εμπειρίες. Στο επίκεντρο του προγράμματος βρίσκεται ο ανθρωποκεντρικός χαρακτήρας των τουριστικών υπηρεσιών, οι σχέσεις προορισμού-τουριστικών επιχειρήσεων, τουριστικών επιχειρήσεων και πελατών καθώς και τουριστικών επιχειρήσεων και οργανισμών μεταξύ τους. Στο πρόγραμμα εντάσσεται η λογική της αξιοποίησης των προκλήσεων στο νέο ψηφιακό περιβάλλον, με τη χρήση τεχνολογιών αιχμής ως καταλύτη για την επιτυχία στη διεθνή τουριστική αγορά.

Το νέο εκπαιδευτικό πρόγραμμα Μάνατζμεντ και Μάρκετινγκ Τουρισμού αποβλέπει στην εξοικείωση των συμμετεχόντων με τον τρόπο λειτουργίας τουριστικών επιχειρήσεων και οργανισμών, δίνοντας έμφαση στον τρόπο διαχείρισης της τουριστικής εμπειρίας σε ένα ιδιαίτερα ανταγωνιστικό περιβάλλον σε επίπεδο επιχειρήσεων και προορισμών με συνεχώς πιο απαιτητικούς πελάτες.

Το πρόγραμμα είναι σχεδιασμένο για να διευκολύνει τους εργαζόμενους και τους επαγγελματίες σε όλη την Ελλάδα. Η εκπαιδευτική διαδικασία αξιοποιεί το διαδίκτυο ώστε να μην απαιτείται η φυσική παρουσία εκπαιδευομένων, οι οποίοι μπορούν παράλληλα να εργάζονται στον τουριστικό κλάδο και να διαμένουν σε οποιοδήποτε προορισμό της χώρας.

Οι εκπαιδευόμενοι μπορούν να παρακολουθούν το πρόγραμμα από τον υπολογιστή τους ή άλλη συσκευή τους οπουδήποτε βρίσκονται και στον χρόνο που επιλέγουν. Με τον τρόπο αυτό, εκπαιδεύονται χωρίς να χρειαστεί ποτέ να απουσιάσουν από την εργασία τους ή να ταξιδέψουν για να έρθουν στην Αθήνα.

Όλο το εκπαιδευτικό υλικό και οι διαδικασίες πιστοποίησης της γνώσης παρέχονται μέσω της πλατφόρμας ηλεκτρονικής εξ αποστάσεως εκπαίδευσης του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών. Οι εκπαιδευόμενοι μετά την ολοκλήρωση του προγράμματος θα είναι σε θέση να γνωρίζουν τις προκλήσεις στο μάνατζμεντ και μάρκετινγκ τουριστικών υπηρεσιών και να συμμετέχουν στη διαμόρφωση νέων τουριστικών εμπειριών ως καταρτισμένοι επαγγελματίες. Θα έχουν προσθέσει ένα σημαντικό προσόν στο βιογραφικό τους που θα πιστοποιεί την κατάρτιση τους στο Μάνατζμεντ Τουριστικών Επιχειρήσεων & Οργανισμών και θα προσδώσει ιδιαίτερη αξία σε μια επιτυχημένη επαγγελματική πορεία και επιτυχημένη καριέρα στον κλάδο του τουρισμού.

Η επιτυχημένη ολοκλήρωση του προγράμματος «Μάνατζμεντ και Μάρκετινγκ Τουρισμού» οδηγεί στην απόκτηση πιστοποιητικού επαγγελματικής εκπαίδευσης και κατάρτισης που φέρει την εγγύηση και το κύρος του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών για καλύτερη πρόσβαση στην αγορά εργασίας και αποφασιστική ενίσχυση του βιογραφικού.

Στη σελίδα του προγράμματος περιγράφονται αναλυτικά οι ενότητες που καλύπτει, η διαδικασία συμμετοχής και πολλές άλλες χρήσιμες πληροφορίες. Το πρόγραμμα προσφέρεται 3 φορές το χρόνο, πάντα με 100% ψηφιακή τηλεκπαίδευση, χωρίς ωράρια και μετακινήσεις.

Γνωρίστε το πρόγραμμα και κάντε τώρα την αίτηση σας online!

Δείτε ακόμα

Στ. Αρναουτάκης για την έναρξη της τουριστικής σεζόν: «Σήμερα ο τόπος μας γυρίζει σελίδα. Η Κρήτη κάνει το πρώτο καθοριστικό βήμα»

Γ. Π.

Προσέξτε τους εργαζομένους στον τουρισμό

Γ. Π.

RND: Η Ελλάδα ονειρεύεται «τουριστικό comeback το καλοκαίρι»

Γ. Π.

Η βόρεια Ελλάδα θα «σώσει» τον ελληνικό τουρισμό

Γ. Π.

«Διπλασιασμός των δικαιούχων του προγράμματος “Τουρισμός για Όλους”»

N. K.

Εστίαση: Την Παρασκευή ανοίγει η πλατφόρμα για τις επιδοτήσεις

Γ. Π.
φορτώνει....