Τουρισμός Φορείς

Παγκρήτιος Σύλλογος Διευθυντών Ξενοδοχείων-Με απόλυτη επιτυχία ο ετήσιος χορός

Σε μια εκδήλωση που θεωρείται ένα από τα σπουδαιότερα κοινωνικά γεγονότα που διοργανώνεται στην  Κρητική Τουριστική οικογένεια, ο Παγκρήτιος Σύλλογος Διευθυντών Ξενοδοχείων, μετά από 4 χρόνια δύσκολων συγκυριών πραγματοποίησε τον ετήσιο χορό του, την Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2022 στο κέντρο «Αναδρομές», με το καλλιτεχνικό σχήμα του Ν. Μακρόπουλου.

Είχαμε την ευκαιρία να γιορτάσουμε το κλείσιμο της φετινής σαιζόν μαζί με τους συνεργάτες μας, από τα Τουριστικά γραφεία, τους ξενοδόχους, το προσωπικό των ξενοδοχείων μας, τους προμηθευτές μας αλλά και πολλούς άλλους συνεργάτες και Τουριστικούς Φορείς, τονίζει ο Σύλλογος.

Τα έσοδα του χορού θα βοηθήσουν το Σύλλογο να πετύχει τους στόχους του, είτε στην διοργάνωση σεμιναρίων, ή δραστηριοτήτων που βοηθούν στη βελτίωση των προδιαγραφών και των παρεχόμενων υπηρεσιών στα ξενοδοχεία της Κρήτης και δίνουν την δυνατότητα στο Σύλλογο να συμμετέχει σε ποικίλες δράσεις οι οποίες έχουν θετικό αντίκτυπο στην τοπική Τουριστική βιομηχανία.

Στα πλαίσια της εκδήλωσης ο ΠΣΔΞ βράβευσε τον κ. Μιχάλη Βλατάκη, Πρόεδρο Τουριστικών & Ταξιδιωτικών Πρακτόρων Κρήτης – Α΄ Αντιπρόεδρο της ΓΕΠΟΕΤ-Γενική Πανελλαδική Ομοσπονδία Επιχειρήσεων Τουρισμού, για την προσφορά του στον Τουρισμό της Κρήτης. 

Ο κ Βλατάκης από την αρχή της περιόδου της πανδημίας δημιούργησε  στο διαδίκτυο, σε σταθερή βάση μια μεγάλη ομάδα εργασίας με την συμμετοχή ξενοδόχων, διευθυντών ξενοδοχείων, πρακτόρων, υγειονομικών υπηρεσιών, στελέχη υπουργείων και πολλούς άλλους φορείς που όλοι μαζί, ενωμένοι κατάφεραν να διαμορφώσουν στοχευμένες  προτάσεις και αποτελεσματικές λύσεις, για την αντιμετώπιση του covid-19 στον τομέα του τουρισμού.

Πολλές από αυτές τις προτάσεις υιοθετήθηκαν από την κυβέρνηση και την Περιφέρεια Κρήτης, συμβάλλοντας τα μέγιστα στην ασφαλή λειτουργία των τουριστικών επιχειρήσεων μέσα από ένα πρωτόγνωρο και δύσκολο περιβάλλον, καθιστώντας την Κρήτη μας και την Ελλάδα σε ένα από τους ασφαλέστερους τουριστικούς προορισμούς.

Τελειώνοντας  την σύντομη ομιλία του ο Πρόεδρος του ΠΣΔΞ κ Γιώργος Σφακιανάκης, ευχαρίστησε όλους που συμμετείχαν και βοήθησαν στην πραγματοποίηση της μεγάλης αυτής εκδήλωσης, αναφερόμενος ιδιαίτερα στους χορηγούς της εκδήλωσης, μιας επίλεκτης ομάδας εξειδικευμένων επιχειρήσεων που συμβάλουν σημαντικά στον τουρισμό της Κρήτης και είναι απαραίτητες για την λειτουργία των ξενοδοχειακών μονάδων του νησιού μας.

Ακολουθήστε το filoxenianews στο Google News στο Facebook και στο linkedin

Δείτε ακόμα

ΟΠΕΚΑ-ΕΠΙΔΟΜΑ ΤΕΚΝΩΝ Α21

N. K.

Δυο ελληνικά νησιά στο Top 10 των πιο βιώσιμων ταξιδιωτικών προορισμών στον κόσμο

Γ. Π.

Το άνοιγμα της κρουαζιέρας συζητήθηκε σε τηλεδιάσκεψη ανάμεσα στον Υπουργό Τουρισμού κ. Χάρη Θεοχάρη και σε εκπροσώπους του κλάδου

Γ. Π.

Ι.Δρέττα: Δέκα χρόνια Marketing Greece και το ελληνικό τουριστικό προϊόν έχει κάνει άλματα

Γ. Π.

Συνάντηση Β. Κικίλια- Γ. Χατζημάρκου στη Ρόδο: 6,5% αύξηση στις αφίξεις τον Μάιο συγκριτικά με το 2019

Γ. Π.

ΟΑΕΔ:Πρόγραμμα επιχορήγησης επιχειρηματικών πρωτοβουλιών με έμφαση στις γυναίκες

N. K.
φορτώνει....