Food & Beverages

Oινοποιείο Στραταριδάκη-Συνεργασία με το ιστορικό οινοποιείο ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΑΝΤΑΛΗΣ

Σε μια εποχή που το Κρητικό κρασί κερδίζει συνεχώς σε αναγνωρισιμότητα και καθιερώνεται εντός και εκτός συνόρων, το ΟΙΝΟΠΟΙΕΙΟ ΣΤΡΑΤΑΡΙΔΑΚΗ έχει συνδυάσει την οικογενειακή κληρονομιά με αξιοσημείωτες επενδύσεις σε ιδιόκτητο αμπελώνα 250 στρεμμάτων, οινοποιείο και οινοτουρισμό, με σεβασμό στον τόπο και το περιβάλλον. Σήμερα η παραγωγή του ΟΙΝΟΠΟΙΕΙΟΥ ΣΤΡΑΤΑΡΙΔΑΚΗ ανέρχεται σε 200.000 φιάλες κρασιού με αιχμή του δόρατος την Κρητική ποικιλία Μοσχάτο Σπίνας, η πρώτη ξηρή οινοποίηση της οποίας έγινε από το ΟΙΝΟΠΟΙΕΙΟ ΣΤΡΑΤΑΡΙΔΑΚΗ το 2008.

Με τεράστια εμπειρία και τεχνογνωσία, καθώς και με συστηματική επένδυση σε ανθρώπινο δυναμικό, συνεργασίες και υποδομές, η Ε. ΤΣΑΝΤΑΛΗΣ διαθέτει σήμερα ένα από τα μεγαλύτερα και πλέον διευρυμένα εμπορικά δίκτυα της χώρας.  Παράλληλα, συμπληρώνοντας πάνω από 70 χρόνια εξαγωγών επώνυμου εμφιαλωμένου ελληνικού κρασιού σε περισσότερες από 50 χώρες, αποτελεί στρατηγικό συνεργάτη κορυφαίων εταιριών του παγκόσμιου οινικού γίγνεσθαι.

Όπως υπογράμμισε χαρακτηριστικά και ο Διευθύνων Σύμβουλος της E. ΤΣΑΝΤΑΛΗΣ, Άγγελος Δημητριάδης, «ένας από τους λόγους που η νέα συνεργασία μάς κάνει ιδιαίτερα χαρούμενους είναι επειδή ακριβώς γνωρίζουμε ότι διαθέτουμε τη γνώση για να πετύχουμε τους στόχους που θέσαμε από κοινού με την οικογένεια Στραταριδάκη. Είμαστε περήφανοι που θα συμβάλλουμε στο να κατακτήσει αυτό το σημαντικό Κρητικό οινοποιείο, το νοτιότερο οινοποιείο της Ευρώπης, τη θέση που του αξίζει εντός και εκτός συνόρων».

Οι δημιουργοί του Κτήματος, Κωστής και Μανώλης Στραταριδάκης, σε κοινή τους δήλωση τόνισαν:

«Πιστεύοντας στο “ισχύς εν τη ενώσει”, επιλέξαμε μια στρατηγική συμμαχία, η οποία είμαστε σίγουροι ότι θα ανοίξει νέους δρόμους στην ελληνική και διεθνή αγορά. Μένουμε πιστοί στις αρχές και τις αξίες μας, στις μεθόδους καλλιέργειας και οινοποίησης με γνώμονα την ποιότητα της γεύσης και της απόλαυσης των κρασιών μας. Είμαστε ενθουσιασμένοι για την συμπόρευσή μας με το ιστορικό οινοποιείο ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΑΝΤΑΛΗΣ και, εκτιμώντας την πολυετή εμπειρία των ανθρώπων του, προσδοκούμε ότι με τη συνεργασία αυτή θα καταφέρουμε να φτάσουμε σε κάθε σημαντικό σημείο πώλησης στην Ελλάδα και στο εξωτερικό».

Ακολουθήστε το filoxenianews στο Google News στο Facebook και στο linkedin

πηγή:WineTrails

Δείτε ακόμα

Daily Telegraph: «Πρωταθλήτρια» της γαστρονομίας η Κρήτη

Γ. Π.

Η πανδημία άλλαξε την καθημερινότητα και τις συνήθειες των καταναλωτών-Κατά πόσο η στροφή στις διαδικτυακές αγορές θα έχει διάρκεια στο μέλλον;

N. K.

Τροφικές αλλεργίες. Προσέχουμε τι τρώμε!

N. K.

Το σίτεμα του κρέατος

N. K.

Noma – Αυτό είναι το καλύτερο εστιατόριο στον κόσμο

Γ. Π.

Φεστιβάλ Ελληνικού Μελιού και Προϊόντων Μέλισσας

N. K.
φορτώνει....