15.9 C
Άγιος Νικόλαος
1 Δεκεμβρίου 2021
Food & Beverages

Οι βραβεύσεις του 21ου Διεθνούς Διαγωνισμού Οίνου και Αποσταγμάτων Θεσσαλονίκης

Ο Διεθνής Διαγωνισμός Οίνου και Αποσταγμάτων Θεσσαλονίκης που πραγματοποιήθηκε με την υποστήριξη και συμμετοχή όλου του κλάδου του κρασιού, υπό την προεδρία του κου Κωνσταντίνου Λαζαράκη MW,ανακοίνωσε τα αποτελέσματα του,μέσω της ιστοσελίδας www.tiwc.gr .

Στα θετικά συγκαταλέγονται επίσης η συνεχής ποιοτική άνοδος του ελληνικού κρασιού καθώς και η είσοδος νέων οινοποιείων στο διαγωνισμό.

Αξίζει να σημειωθεί πως ως ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΟΙΝΟΣ ΤΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ αναδείχθηκε το “Xi” εσοδείας 2016, της ποικιλίας Ξινόμαυρο, από τη Δράμα και το Κτήμα Τέχνη Οίνου.

Αντίστοιχα, ως ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΠΟΣΤΑΓΜΑ αναδείχθηκε το «Τσίπουρο Τυρνάβου» Βρυσσά (με γλυκάνισο).

Το Σάββατο 27 Νοεμβρίου θα πραγματοποιηθεί στη Θεσσαλονίκη η τελετή απονομής των μεταλλίων στις οινοποιίες και αποσταγματοποιίες που έχουν βραβευθεί.

WineTrails

Ακολουθήστε το filoxenianews στο Google News και στο Facebook

Δείτε ακόμα

Daily Telegraph: «Πρωταθλήτρια» της γαστρονομίας η Κρήτη

Ν. Π.

Anuga: Η μεγαλύτερη διεθνής έκθεση τροφίμων είναι γεγονός!

Μ. Τ.

Ανοικτά θα παραμείνουν τα καταστήματα τροφίμων (super market), την Κυριακή των Βαΐων αναφέρουν Κυβερνητικές πηγές

Μ. Τ.

Φράουλα: φρούτο με υψηλή διατροφική αξία, ευεργετικές ιδιότητες και λίγες θερμίδες

Μ. Τ.

Γαστρονομικός τουρισμός: Ποιος είπε ότι το ταξίδι δεν «περνά» από το στομάχι

Γ. Π.

Ανοικτή πρόσκληση σε εστιατόρια της Κρήτης για συνεργασία στο πλαίσιο της εκδήλωσης «Παγκόσμια Ημέρα Οινοτουρισμού»

Ν. Π.
φορτώνει....