16 C
Άγιος Νικόλαος
31 Ιανουαρίου 2023
Δημοφιλή Ξενοδοχεία

Οι πιο όμορφες ρεσεψιόν ξενοδοχείων του κόσμου

Ο σχεδιασμός της ρεσεψιόν ενός ξενοδοχείου είναι το πρώτο πράγμα που κοιτάζει ένας επισκέπτης κατά την είσοδο του σε έναν χώρο ξενοδοχείου. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η εμφάνιση και ο σχεδιασμός της ρεσεψιόν του ξενοδοχείου κατέχει καθοριστική θέση στη συνολική εικόνα του.

Απαιτήσεις σχεδιασμού υποδοχής ξενοδοχείου

Μια καθιερωμένη ιδέα σχεδιασμού της ρεσεψιόν του ξενοδοχείου απαιτεί από κάθε ξενοδοχειακή επιχείρηση να σχεδιάζει ορισμένα ζωτικά στοιχεία. Καθώς είναι το πρώτο σημείο επαφής με τους επισκέπτες, ο σχεδιασμός του χώρου υποδοχής του ξενοδοχείου αποτυπώνει και την ταυτότητα του.

Hotel Reception Design Requirements

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η διατήρηση ενός άριστου σχεδιασμού της ρεσεψιόν του ξενοδοχείου είναι πολύ σημαντική. Μια εξαιρετική ιδέα σχεδιασμού θα πρέπει να περιλαμβάνει τους ακόλουθους παράγοντες:

  • Κατάλληλο σημείο

Η σωστή διάταξη της ρεσεψιόν του ξενοδοχείου και μια υπέροχη ιδέα είναι απαραίτητα για έναν εντυπωσιακό σχεδιασμό υποδοχής. Η ιδέα του σχεδιασμού της ρεσεψιόν του ξενοδοχείου πρέπει να είναι ελκυστική και να αποδίδει την ουσία του ξενοδοχείου.

  • Ρυθμίσεις καθισμάτων

Ο σχεδιασμός της ρεσεψιόν του ξενοδοχείου ή η ρεσεψιόν θα πρέπει να έχουν σωστή διάταξη καθισμάτων. Περιλαμβάνει ειδικό χώρο αναμονής (lobby) για τους επισκέπτες.

  • Ευγενικοί και φιλικοί υπάλληλοι

Οι απαιτήσεις σχεδιασμού της ρεσεψιόν του ξενοδοχείου δείχνουν τον ουσιαστικό ρόλο των ευγενικών και φιλικών υπαλλήλων. Όταν οι επισκέπτες έρχονται στο ξενοδοχείο, αλληλεπιδρούν με τη ρεσεψιόν για πρώτη φορά. Η ρεσεψιόν προσφέρει το σωστό σημείο επαφής για να λύσει απορίες ή να ζητήσει πρόσθετες υπηρεσίες. Έτσι, όλοι οι εργαζόμενοι θα πρέπει να είναι καλοσυνάτοι και ευγενικοί με τους καλεσμένους, για να τους προσφέρουν μια εξαιρετική εμπειρία.

Πώς να σχεδιάσετε το χώρο υποδοχής: πολύτιμες συμβουλές

Για να σχεδιάζετε την καλύτερη ρεσεψιόν, υπάρχουν αρκετοί τεχνικοί και οικονομικοί παράγοντες πρέπει να ληφθούν υπόψη πριν από τη διαδικασία κατασκευής.

Top 20 Best Hotel Reception Design in the World 2023 1

Ακολουθούν μερικές συμβουλές για το σχεδιασμό ενός υπέροχου χώρου υποδοχής:

  • Ξεκινήστε δημιουργώντας έναν όμορφο και κομψό σ πάγκο ρεσεψιόν ξενοδοχείου που να περιλαμβάνει όλες τις λειτουργίες.
  • Σχεδιάστε μια εύκολη διάταξη της ρεσεψιόν που διευκολύνει την αποθήκευση και την οργάνωση όλου του εξοπλισμού και των βοηθητικών υπηρεσιών, όπως υπολογιστές και τα συστήματα των καρτών και αποθήκευσης.
  • Βεβαιωθείτε ότι το καθιστικό ή ο χώρος αναμονής είναι άνετος για τους επισκέπτες.
  • Οι εσωτερικοί χώροι της ρεσεψιόν του ξενοδοχείου πρέπει να ευθυγραμμίζονται με το θέμα του ξενοδοχείου.

Γιατί πρέπει να βελτιώσετε τον σχεδιασμό της ρεσεψιόν του ξενοδοχείου σας;

Ένας καλύτερος σχεδιασμός της ρεσεψιόν του ξενοδοχείου βοηθά στη δημιουργία μιας καλής εικόνας για τους επισκέπτες. Η βελτίωση του σχεδιασμού του χώρου υποδοχής του ξενοδοχείου δημιουργεί έναν δεσμό μεταξύ του ξενοδοχείου και των επισκεπτών. Θα έρθουν ξανά στις εγκαταστάσεις σας εάν τους αρέσει η διευθέτηση και η εξυπηρέτηση που παρέχεται από τη ρεσεψιόν.

Ο όμορφος σχεδιασμός της ρεσεψιόν του ξενοδοχείου συμβάλλει στην αύξηση του ποσοστού ικανοποίησης των επισκεπτών του ξενοδοχείου. Ικανοποιημένος πελάτης σημαίνει κερδοφόρα επιχείρηση!

Οι 20 καλύτερα σχεδιασμένες ρεσεψιόν ξενοδοχείων στον κόσμο

20, La Samanna, A Belmond Hotel

Ο όμορφος σχεδιασμός της υπαίθριας ρεσεψιόν του ξενοδοχείου La Samanna κρατά τα βλέμματα των επισκεπτών σε αυτό. Οι έντονοι ουρανοί και η θέα στην πόλη ανεβάζουν όλη τη διάθεση μέσα σε δευτερόλεπτα.

Το κύριο στοιχείο του μοντέρνου σχεδιασμού της ρεσεψιόν του ξενοδοχείου είναι οι ψηλές λευκές κολόνες και τα μαγευτικά φανάρια. Προσφέρει μια αρχαία ατμόσφαιρα στο συγκρότημα του ξενοδοχείου, η οποία φαίνεται μαγική. Τα χρώματα του μπλε ουρανού σε αντίθεση και οι λευκές κολόνες με το κίτρινο φως δίνουν μια εντυπωσιακή εμφάνιση στο design του ξενοδοχείου.

19, Atlantis the palm, Dubai

Το κτήριο αυτού του λόμπι κοστίζει περίπου 3 εκατομμύρια δολάρια. Αυτός ο σχεδιασμός της ρεσεψιόν του boutique ξενοδοχείου είναι φτιαγμένος με γυαλί και ανταύγειες. Ο Dale Chihuly, ο καλύτερος δάσκαλος του γυαλιού, ήταν πίσω από τη δημιουργία αυτού του μαγικού μέρους στο The Palm.

Αποτελείται από 3,000 κομμάτια γυαλιού, δημιουργώντας ένα μαγευτικό σχέδιο ρεσεψιόν πέντε αστέρων. Το εξαιρετικό αποτέλεσμα του έργου τέχνης 10 μέτρων κόβει την ανάσα. Οι επισκέπτες απολαμβάνουν μια σουρεαλιστική εμπειρία κατά την είσοδό τους στο ξενοδοχείο κάθε φορά που επισκέπτονται. Ο όμορφος σχεδιασμός της ρεσεψιόν του ξενοδοχείου συγκαταλέγεται στις κορυφαίες δημιουργίες στον κόσμο.

18, Nizuc Resort & Spa, Κανκούν 

Οι όμορφοι τοίχοι με παντζούρια είναι οι συναρπαστικές πτυχές του σχεδιασμού αυτού του χώρου υποδοχής του ξενοδοχείου. Οι τεράστιοι σκελετοί των γυάλινων τοίχων διασφαλίζουν ότι οι επισκέπτες προσελκύονται από τη φανταστική θέα και την πολυτελή εμφάνιση του ξενοδοχείου.

Η διάταξη της ρεσεψιόν του ξενοδοχείου παρουσιάζει μια εύκολη κατασκευή που εκπλήσσει και δημιουργεί ένα δέος στους επισκέπτες του ξενοδοχείου. Ο σχεδιασμός του τραπεζιού υποδοχής για το ξενοδοχείο διαδραματίζει τεράστιο ρόλο καθώς λειτουργεί ως σημείο επαφής για όλους τους επισκέπτες κατά την άφιξή τους.

17, Mandarin Oriental, Tokyo

Βρίσκεται σε μια από τις πιο συναρπαστικές πόλεις παγκοσμίως, το Τόκιο, το οποίο προσφέρει απίστευτη θέα από το κτήριο του 38ου ορόφου. Το κύριο αξιοθέατο του σχεδιασμού της ρεσεψιόν του ξενοδοχείου είναι η όμορφη θέα στο όρος Fuji.

Ο σχεδιασμός της ρεσεψιόν του ξενοδοχείου πέντε αστέρων έχει μια πολυτελή κατασκευή, η οποία προσφέρει μια πλούσια εμπειρία στους επισκέπτες. Ο καλύτερος σχεδιασμός της ρεσεψιόν του ξενοδοχείου, προσφέρει ποιοτική εξυπηρέτηση στους πελατών και προσδίδει αξία στη διαμονή τους. Το Mandarin Oriental Tokyo, τα έχει καταφέρει περίφημα σε αυτό.

16, Claridge’s, London

Αυτός ο εντυπωσιακός σχεδιασμός της ρεσεψιόν του ξενοδοχείου είναι εμπνευσμένος από την έκθεση Internationale des Arts Décoratifs et Industriels Modernes στο Παρίσι, το 1925. Οι εκτεταμένες οροφές και οι όμορφες κολόνες προσφέρουν μια πολυτελή εμπειρία σε όλους τους επισκέπτες.

Ο σχεδιασμός του πάγκου της ρεσεψιόν του ξενοδοχείου είναι κομψός, ενώ έχει τον καλύτερο σχεδιασμό οροφής ρεσεψιόν στον κόσμο. Με την είσοδο στο λόμπι της ρεσεψιόν του ξενοδοχείου, προσφέρει μια φανταστική εμπειρία στους επισκέπτες. Οι κρεμ και οι χρυσές αντιθέσεις δίνουν μια παρουσία πολυτέλειας.

Αυτός ο σχεδιασμός της ρεσεψιόν αυτού του ξενοδοχείου 5 αστέρων, είναι ένας από τους καλύτερους παγκοσμίως λόγω της εμφάνισης και της συνδυασμένης λειτουργικότητας του.

15, The Venetian , Λας Βέγκας

Το κέντρο της Βενετίας του Νέου Κόσμου έχει ένα φανταστικό ενσωματωμένο στρογγυλεμένο γλυπτό που το καθιστά το κέντρο της προσοχής των καλεσμένων. Ο χώρος της ρεσεψιόν του ξενοδοχείου διαθέτει ένα από τα καλύτερα καζίνο και ένα πίσω εντοιχισμένο λόμπι.

Το μέρος έχει όμορφο γραφικό μαρμάρινο δάπεδο και μάρμαρο Botticino μήκους 25 ποδιών που δημιουργεί ένα αριστούργημα. Τα μακριά μάρμαρα με αντίθετες αποχρώσεις στους τοίχους αποτελούν ένα φανταστικό παράδειγμα όμορφης αρχιτεκτονικής.

14, Conrad, New York Downtown

Ο συνδυασμός της σύγχρονης τέχνης με τη μοντέρνα γλυπτική προσφέρει μια φανταστική εμφάνιση σε αυτό το κομψό σχέδιο ρεσεψιόν του ξενοδοχείου. Ο σχεδιασμός της ρεσεψιόν του ξενοδοχείου Conrad New York Downtown διασφαλίζει ότι ο χώρος προσφέρει μια θεϊκή παρουσία στους επισκέπτες.

Ενσωματώνοντας τρίγωνα και μακριά γυάλινα ορθογώνια δημιουργούν ένα γεωμετρικό σχέδιο για την καλύτερη ρεσεψιόν του ξενοδοχείου. Το 15όροφο κτίριο αντικατοπτρίζει τον εντυπωσιακό μπλε ουρανό στους λευκούς εσωτερικούς του χώρους.

Ο κύριος στόχος των κρεμαστών σχημάτων είναι να προσφέρουν μια μοναδική ποιότητα κατασκευής και προσφέρουν ένα μοναδικό χαρακτηριστικό στη ρεσεψιόν του ξενοδοχείου.

13, Morpheus, Μακάο 

Λοιπόν, το Μακάο είναι ο προορισμός με όλα τα εφόδια διασκέδασης και γεύσης. Αγκαλιάζοντας τη διασκεδαστική και χαλαρωτική ατμόσφαιρα του Μακάο, το Morpheus προσφέρει μια απίστευτη εμπειρία στους επισκέπτες του. Έχει την καλύτερη ιδέα σχεδιασμού της ρεσεψιόν ξενοδοχείου με μια εκπληκτική ενσάρκωση του συγχρόνου σχεδιασμού.

Η φουτουριστική γοητεία του λόμπι συνδυάζει την κομψή γοητεία του σύγχρονου κόσμου με την αισθητική του παλιού κόσμου. Ο σχεδιασμός της ρεσεψιόν του ξενοδοχείου έχει μια κατασκευή εξωσκελετό, παρέχοντας μοναδική εμφάνιση σε όλο το στήσιμο. Το λόμπι έχει ύψος 35 μέτρα και έχει εντυπωσιακά γεωμετρικά σχήματα.

12, The Jefferson Hotel, Ρίτσμοντ 

Η τέχνη συναντά την πολυτέλεια στη ρεσεψιόν του ξενοδοχείου 5 αστέρων The Jefferson Hotel. Ο συνδυασμός της πρακτικότητας με υποδομές υψηλής ποιότητας μπορεί να δημιουργήσει θαύματα.

Ο σχεδιασμός της σκάλας με τους γιγάντιους πολυελαίους και τα όμορφα vintage έπιπλα προσφέρουν μια εκπληκτική εμφάνιση στο λόμπι του ξενοδοχείου. Εμπνευσμένο από το μείγμα ισπανικής και νότια αμερικανικής φιλοξενίας, το μέρος έχει μια ελκυστική εμφάνιση. Το ξενοδοχείο προσφέρει στους επισκέπτες του μια φανταστική εμπειρία από το πρώτο βήμα που κάνουν στο ξενοδοχείο.

11, The Cloister, Sea Island 

Αυτός ο σχεδιασμός της ρεσεψιόν του ξενοδοχείου παρουσιάζει τέλεια την ενσωμάτωση της κουλτούρας της Ισπανίας και του νότου. Τα όμορφα σχέδια των εμπριμέ τοίχων με την παρουσία φυτών και τα υπέροχα διακοσμητικά στοιχεία συνθέτουν ένα τέλειο σχέδιο ρεσεψιόν ξενοδοχείου για τους επισκέπτες.

Η γαλλική κατασκευή εμπνέει για να χαλαρώσετε και να πείτε αντίο σε όλες τις εντάσεις σας.

10, Intercontinental, Ντόχα

Φτιαγμένο με μοναδικά ξύλινα γλυπτά και έπιπλα, ο χώρος είναι ένα πραγματικό παράδειγμα πολυτέλειας και πλούσιας παρουσίας. Οι φωτεινοί πολυέλαιοι διασφαλίζουν ότι η επιχείρηση μοιάζει λιγότερο από παραμυθένια. Το γεγονός της μοναδικής αντίθεσης της διακόσμησης, κάνει ολόκληρο τον χώρο πιο ζωντανό.

Οι επισκέπτες βλέπουν επίσης την ιδιωτική παραλία του ξενοδοχείου από τη ρεσεψιόν του. Τα όμορφα ψηλοτάβανα κτίρια προσφέρουν μια πινελιά μοντέρνας και σύγχρονης αρχιτεκτονικής και αυτός ο σχεδιασμός της οροφής της ρεσεψιόν του ξενοδοχείου, προσελκύει περισσότερο τους επισκέπτες.

9, Four Seasons, Κόλπος Μπαχρέιν

Αν είστε λάτρης της φύσης, αυτός ο σχεδιασμός της ρεσεψιόν του ξενοδοχείου είναι ιδανικός για να ερωτευτείτε. Στον χώρο της ρεσεψιόν υπάρχουν πολλά δέντρα. Με επίκεντρο τα φυτά και την προσθήκη πρασίνου στο κτήριο, οι σχεδιαστικές ιδέες της ρεσεψιόν του ξενοδοχείου Four Seasons Hotel Bahrain Bay περιλαμβάνουν ένα λόμπι που έχει ύψος 12 μέτρα.

Η εστίαση της διακόσμησης στα είδη της ελιάς υποδηλώνει τη σημασία που έχει η ελιά στο Μπαχρέιν . Οι απολιθωμένες δομές κάνουν την εμφάνιση αυτών των δέντρων να φαίνονται σαν αληθιν. Τα φύλλα είναι ζωγραφισμένα από έμπειρους τεχνίτες και φιλοτεχνημένα από μεταξωτό υλικό. Αυτή η ρεσεψιόν σίγουρα πληροί όλες τις απαιτήσεις για μια εντυπωσιακή ρεσεψιόν.

8, Hotel Californian

Οι εσωτερικοί χώροι του Hotel Californian έχουν εμπνευστεί από το Μαρόκο. Ο σχεδιασμός της ρεσεψιόν του boutique ξενοδοχείου αυτού του μέρους συνδυάζει τέλεια τους μοντέρνους εσωτερικούς χώρους με μια πλούσια και αυθεντική διάταξη. Η περιοχή έχει μια φανταστική εγκατάσταση Djinn, η οποία χρησιμοποιείται ως βιβλιοθήκη κατά τη διάρκεια της ημέρας,

Και όταν είναι βράδυ, το ίδιο μέρος γίνεται lounge. Η δημιουργικότητα με την όμορφη αρχιτεκτονική έχει δημιουργήσει μια φανταστική ατμόσφαιρα.

7, Κάστρο Ashford

Αυτή τη φορά μιλάμε για ένα πραγματικό κάστρο χτισμένο τον 13 αιώνα. Ο όμορφος σχεδιασμός της ρεσεψιόν του Ashford Castle εκπλήσσει τους επισκέπτες του, ενώ δίνει μια πραγματική γεύση βασιλικής διαμονής.

Με το φανταστικό λόμπι και την vintage αισθητική, το μέρος έχει μια Βασιλική γοητεία. Έχει μια φοβερή ατμόσφαιρα για τους επισκέπτες του και απεικονίζει έναν σωστό σχεδιασμό της ρεσεψιόν αυτού του ξενοδοχείου 5 αστέρων.

6, Villa d Este 

Αυτός ο χώρος υποδοχής του ξενοδοχείου είναι εξαιρετικός εάν θέλετε να δείτε ένα τέλειο παράδειγμα ανακαίνισης. Ο χώρος ή θα λέγαμε η σημερινή ρεσεψιόν του ξενοδοχείου, ήταν όπου φυλάσσονταν οι άμαξες και τα άλογα.

Ωστόσο, τώρα έχει μετατραπεί σε έναν πολυτελή χώρο υποδοχής ξενοδοχείου. Ο σχεδιασμός της ρεσεψιόν του ξενοδοχείου περιλαμβάνει μια μαρμάρινη σκάλα εμπνευσμένη από την ιταλική αρχιτεκτονική. Άνθρωποι με κορυφαία επιρροή όπως η Rita Hayworth, ο Bruce Springsteen κ.λπ., έχουν επαινέσει το όμορφο μέρος.

Η πολυτελής εμφάνιση και η άνετη εξυπηρέτηση καθιστούν αυτόν τον σχεδιασμό της ρεσεψιόν του ξενοδοχείου σε ένα από τους καλύτερους του κόσμου.

5,  Μαϊάμι Μπιτς

Οι όμορφες ήρεμες δονήσεις του ξενοδοχείου κάνουν κάθε επισκέπτη να το ερωτευτεί. Απελευθερώστε όλο το άγχος και την ένταση εδώ με αυτόν τον φανταστικό μοντέρνο σχεδιασμό ρεσεψιόν ξενοδοχείου στο Miami Beach. Είναι μια απόλυτη ευτυχία με τους μονόχρωμους εσωτερικούς χώρους και τη σύγχρονη σχεδιαστική πινελιά.

Οι τροπικές δονήσεις του χώρου ενσωματώνονται εξ ολοκλήρου στην υποδοχή του ξενοδοχείου. Οι χρυσές και οι λευκές αποχρώσεις αποτελούν ένα εξαιρετικό στήσιμο για μια χαλαρωτική εμφάνιση. Τα φανάρια και οι γλάστρες διασφαλίζουν ότι το μέρος αποκτά μια πλήρη εμφάνιση τροπικής ομορφιάς.

4, Θέρετρο Terranea

Οι όμορφες δονήσεις της Νότιας Καλιφόρνια σας κάνουν να ερωτευτείτε αυτό το μέρος. Προσφέρει επίσης μια υπέροχη θέα στον εντυπωσιακό γαλάζιο ουρανό με τους ορίζοντες του Ειρηνικού Ωκεανού.

Τα τεράστια παράθυρα και η βεράντα εξασφαλίζουν απρόσκοπτη θέα στον ωκεανό κατά τη διάρκεια της διαμονής σας εδώ. Αυτός ο σχεδιασμός της ρεσεψιόν του ξενοδοχείου προσφέρει μια εντυπωσιακή ατμόσφαιρα σε 360°.

3, The Mark 

Ο όμορφος σχεδιασμός και οι εσωτερικοί χώροι της ρεσεψιόν του ξενοδοχείου εξασφαλίζουν μια φανταστική εμπειρία στο The Mark. Ο χώρος έχει τολμηρά σχέδια λωρίδων που αγκαλιάζουν την αρχιτεκτονική παρουσία ενός μοντέρνου στιλ χώρου υποδοχής ξενοδοχείου.

The lobby of The Mark Hotel, NYC
The sitting area of the lobby of The Mark Hotel, NYC

Οι πολυέλαιοι του ξενοδοχείου παρέχουν μια εξαιρετική χλιδάτη εμφάνιση στο χώρο της ρεσεψιόν. Το ξενοδοχείο μπορεί επίσης να υπερηφανεύεται για τα έργα τέχνης της Rachel Howard.

2, Mandarin Oriental, Barcelona

Ο χώρος προσφέρει μια φανταστική έλξη στη μοντέρνα αρχιτεκτονική και τα μοντέρνα σχέδια. Η πασαρέλα του ψηλού λευκού κτιρίου και οι εντυπωσιακές βαφές τοίχων φροντίζουν να μην χρειάζεται τίποτα περισσότερο. Η μοντέρνα αισθητική του είναι αρκετή για να καταπλήξει κάθε καλεσμένο από το πρώτο του βήμα.

Η προσθήκη χρυσών αποχρώσεων στο λόμπι του ξενοδοχείου κάνει την όμορφη παρουσία της αντίθεσης. Μια σπουδαία Ισπανίδα σχεδιάστρια με το όνομα Patricia Urquiola σχεδίασε τον τεράστιο και πολυτελή χώρο υποδοχής του ξενοδοχείου.

1, The Roosevelt Νέα Ορλεάνη 

Οι παλιές αντίκες εμπνέουν το φανταστικό ντιζάιν της ρεσεψιόν του ξενοδοχείου. Το κτίριο της ρεσεψιόν του ξενοδοχείου χτίστηκε το 1893. Το μακρύ λόμπι με εκπληκτικά βάμματα καφέ και χρυσού φροντίζει να καταπλήξει τους πάντες με την πρώτη ματιά.

Οι τεράστιοι πολυέλαιοι με τα όμορφα εντυπωσιακά σχέδια παρέχουν μια άφθονη και πλούσια εμφάνιση στον χώρο της ρεσεψιόν του ξενοδοχείου.

Ακολουθήστε το filoxenianews στο Google News στο Facebook και στο linkedin

Δείτε ακόμα

Domes Miramare, ένα Luxury Collection Resort στην Κέρκυρα

Γ. Π.

Στον CIG Hellas της Μ. Καράτζη, πέρασε το Village Resort & Waterpark

N. K.

Cool Living Selection | Δείτε το νέο Concept των Domes Resorts & Reserves

Γ. Π.

Ομίλος Sani/Ikos: Αύξηση μισθών υψηλότερη από όσο προβλέπει η εθνική κλαδική συλλογική σύμβαση εργασίας

Γ. Π.

Ηράκλειο: Επ΄ αυτοφώρω σύλληψη ξενοδόχου

N. K.

Β. Κικίλιας: Ο εκσυγχρονισμός και η αναβάθμιση των ξενοδοχείων 3 αστέρων εισάγονται στον αναπτυξιακό νόμο

N. K.
φορτώνει....