17.5 C
Άγιος Νικόλαος
27 Οκτωβρίου 2021
Food & Beverages Ξενοδοχεία Τοπικά

Οι μέρες γαστρονομίας στο Cayo Exclusive Resort & Spa επανέρχονται

Σε συνέχεια της εξαιρετικά επιτυχημένης τους πρεμιέρας τους υπό την σφραγίδα του διάσημου σεφ Λευτέρη Λαζάρου οι μέρες γαστρονομίας στο Cayo επανέρχονται.

Η επόμενη συνάντηση των φίλων της γαστρονομίας θα γίνει τις μέρες 8 & 9 Οκτωβρίου στα εστιατόρια Kelari Gourmet Restaurant & Stone Beach House by Cayo.

Εξαιρετικές πρώτες ύλες, εκλεκτά τοπικά κρέατα, ψάρια και θαλασσινά επιλέγονται με μεράκι και μαγειρεύονται με παραδοσιακές και σύγχρονες συνταγές από εξπέρ σεφ. Ανάμεσά τους η τσιπούρα με κους-κους και πουρέ μαύρου σκόρδου και το αρνάκι γάλακτος που σιγομαγειρεύεται για 12 ώρες δίνουν το τόνο. Την γαστρονομική εμπειρία συνοδεύει το ειδυλλιακό, μοναδικής θέας, περιβάλλον των εστιατορίων του Cayo.  




Κάνετε έγκαιρα την κράτησή σας. Πληροφορίες & κρατήσεις στο  6985 752 879

Ακολουθήστε το filoxenianews στο Facebook και στο Twitter

Δείτε ακόμα

Στα χέρια της HIP περνά το Elounda Blu στην Κρήτη

Γ. Π.

Επιλέγουμε προϊόντα από την Κρήτη, ένα τόπο Γενέτειρα Αξιών

Γ. Π.

Εστίαση: Στο τραπέζι το άνοιγμα με αποστειρωτές αέρα

Μ. Τ.

Όμιλος HotelBrain: Ο μεγάλος νικητής των Tourism Awards 21

Γ. Π.

Την “τιμητική” της η γαστρονομία της Κρήτης

Ν. Π.

Στο τέλος Μαρτίου θα υπάρξει εικόνα πως θα πάει φέτος ο ελληνικός τουρισμός

N. K.
φορτώνει....