
Σε συνέχεια της εξαιρετικά επιτυχημένης τους πρεμιέρας τους υπό την σφραγίδα του διάσημου σεφ Λευτέρη Λαζάρου οι μέρες γαστρονομίας στο Cayo επανέρχονται.
Η επόμενη συνάντηση των φίλων της γαστρονομίας θα γίνει τις μέρες 8 & 9 Οκτωβρίου στα εστιατόρια Kelari Gourmet Restaurant & Stone Beach House by Cayo.
Εξαιρετικές πρώτες ύλες, εκλεκτά τοπικά κρέατα, ψάρια και θαλασσινά επιλέγονται με μεράκι και μαγειρεύονται με παραδοσιακές και σύγχρονες συνταγές από εξπέρ σεφ. Ανάμεσά τους η τσιπούρα με κους-κους και πουρέ μαύρου σκόρδου και το αρνάκι γάλακτος που σιγομαγειρεύεται για 12 ώρες δίνουν το τόνο. Την γαστρονομική εμπειρία συνοδεύει το ειδυλλιακό, μοναδικής θέας, περιβάλλον των εστιατορίων του Cayo.
Κάνετε έγκαιρα την κράτησή σας. Πληροφορίες & κρατήσεις στο 6985 752 879
