15.4 C
Άγιος Νικόλαος
28 Μαρτίου 2023
Travel Guide

Οι καλύτεροι ιστότοποι για κρατήσεις ξενοδοχείων στις φθηνότερες τιμές [2023]

Τα ταξίδια είναι διασκεδαστικά, σωστά; Αλλά μπορεί να είναι ακριβά αν δεν ξέρετε πού και πώς να βρείτε τις καλύτερες προσφορές. Εδώ μπορούμε να σας βοηθήσουμε.

Εάν βρείτε την καλύτερη τιμή για δωμάτιο ξενοδοχείου, μπορείτε να εξοικονομήσετε εκατοντάδες ευρώ.

Σίγουρα, μπορείτε πάντα να κάνετε κράτηση δωματίου σε ξενοδοχείο στον ιστότοπο του ξενοδοχείου, αλλά είναι αυτός ο καλύτερος τρόπος για να το κάνετε; Τι θα λέγατε για όλα τα δημοφιλή διαδικτυακά ταξιδιωτικά γραφεία (OTA); Ποιο προσφέρει την καλύτερη τιμή;

Δοκιμάσαμε τους καλύτερους και πιο δημοφιλείς ιστότοπους για να μάθουμε: ποιος είναι ο καλύτερος για να κλείσετε ένα ξενοδοχείο στη φθηνότερη τιμή

Ιστοσελίδα του ξενοδοχείου


Υπάρχουν πολλές φορές που είναι λογικό να κρατάτε τα πράγματα απλά και να κάνετε κράτηση στον ιστότοπο του ξενοδοχείου, είτε πρόκειται για Marriott, Hilton, IHG ή οποιονδήποτε άλλο. Εάν είστε μέλος του προγράμματος επιβράβευσης ενός ξενοδοχείου και προσπαθείτε να κερδίσετε ή να διατηρήσετε το status σας, πιθανότατα θα θέλετε να κάνετε απευθείας κράτηση.

Κάνοντας απευθείας κράτηση, μπορείτε να επωφεληθείτε από τις μειωμένες τιμές μελών και θα κερδίσετε σίγουρα πόντους επιβράβευσης και ελίτ νυχτερινές πιστώσεις. Πολλές αλυσίδες ξενοδοχείων προσφέρουν προσφορές που σας επιτρέπουν να κερδίσετε πολλούς πόντους μπόνους.

Εάν δεν κάνετε κράτηση απευθείας, το ξενοδοχείο ενδέχεται να μην αναγνωρίσει την κατάστασή σας στην ελίτ μέλος!

Για παράδειγμα, αν έχετε το καθεστώς Marriott Platinum Elite και κάνετε κράτηση του δωματίου σας μέσω του Orbitz, θα μπορούσατε εύκολα να χάσετε το προνόμιο πρόσβασης στο lounge (και δωρεάν πρωινό).

1. Kayak

Το καγιάκ δεν είναι OTA, είναι μια μηχανή μετα-αναζήτησης για ταξιδιωτικές προσφορές. Αυτός ο ιστότοπος θα εξετάσει όλους τους άλλους ιστότοπους και θα σας δείξει πού είναι οι καλύτερες προσφορές.

Ένα από τα πράγματα που αγαπάμε στο Kayak, εκτός από τις εξαιρετικές επιλογές φιλτραρίσματος στα αριστερά της οθόνης, είναι η λειτουργία χάρτη.

Στη σελίδα αποτελεσμάτων αναζήτησης, θα δείτε έναν χάρτη στην επάνω αριστερή πλευρά της οθόνης. Όταν κάνετε κλικ σε αυτό, θα λάβετε έναν λεπτομερή χάρτη της πόλης προορισμού σας, συμπεριλαμβανομένων των τοποθεσιών των ξενοδοχείων καθώς και δημοφιλών περιοχών για φαγητό, περιηγήσεις στα αξιοθέατα, ψώνια και νυχτερινή ζωή. Κάθε κουκκίδα στον χάρτη αντιπροσωπεύει ένα ξενοδοχείο. Μπορείτε να κάνετε κλικ σε οποιοδήποτε από αυτά για να λάβετε περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με το ξενοδοχείο, μαζί με συγκρίσεις τιμών.

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε το ρυθμιστικό τιμής για να περιορίσετε την αναζήτησή σας μόνο σε φθηνές επιλογές.

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του καγιάκ

Πλεονεκτήματα:

 • Φίλτρα
 • Χάρτες καγιάκ


Μειονεκτήματα:

 • Το καγιάκ δεν εμφανίζει πάντα την τιμή στον ιστότοπο του ξενοδοχείου και αυτό μπορεί συχνά να είναι φθηνότερο

2. Expedia

Ένα πράγμα που κάνει την Expedia μοναδική είναι ότι προσφέρει το δικό της πρόγραμμα επιβράβευσης. Είναι δωρεάν η συμμετοχή και σας επιτρέπει να κερδίζετε πόντους που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να κάνετε κράτηση για ταξίδια στο Expedia. Αυτό το πρόγραμμα δεν είναι εντυπωσιακό όταν πρόκειται για πτήσεις, αλλά οι κρατήσεις ξενοδοχείων μέσω της Expedia προσφέρουν πολύ καλύτερο ποσοστό κέρδους.

Για κάθε κράτηση ξενοδοχείου, κερδίζετε 1x πόντο Expedia Rewards ανά 1 $ που ξοδεύετε. Εάν κάνετε κράτηση στην εφαρμογή, θα κερδίσετε επιπλέον 1x πόντους ανά δολάριο και εάν κάνετε κράτηση για διαμονή VIP Access, θα κερδίσετε επιπλέον 2x πόντους ανά δολάριο. Αυτοί οι πόντους μπόνους συσσωρεύονται, ώστε να μπορείτε να κερδίσετε 4x πόντους όταν κάνετε κράτηση για διαμονή VIP Access μέσω της εφαρμογής Expedia.

Expedia

Hotel VIP Access στο Expedia
Τα μέλη του Expedia Rewards μπορούν να κερδίσουν 4x πόντους σε ξενοδοχεία VIP Access για κράτηση μέσω της εφαρμογής.
Επίσης, προσέξτε τις τιμές μελών στις οποίες μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση δημιουργώντας έναν δωρεάν λογαριασμό.

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της Expedia

Πλεονεκτήματα:

 • Ανταμοιβές Expedia
 • Προσφορές μόνο για μέλη

Μειονεκτήματα:

 • Δεν θα κερδίσετε πόντους επιβράβευσης ή ελίτ νυχτερινές πιστώσεις στο πρόγραμμα επιβράβευσης του ξενοδοχείου
 • Ενώ οι περισσότερες κρατήσεις έχουν δυνατότητα επιστροφής χρημάτων, ορισμένες όχι. προσέξτε τους όρους της κράτησής σας πριν ολοκληρώσετε την αγορά σας

3. Priceline

Η αναζήτηση ξενοδοχείου στο Priceline είναι απλή και οι τιμές είναι παρόμοιες με άλλες OTA.

Ένας από τους τομείς όπου η Priceline μπορεί να προσφέρει μεγάλη έκπτωση είναι μέσω των Express Deals της. Αυτού του τύπου οι κρατήσεις κρατούν μυστικές τις λεπτομέρειες του ξενοδοχείου μέχρι να ολοκληρωθεί η κράτηση. Πρόκειται για προπληρωμένες, μη επιστρέψιμες και μη μεταβιβάσιμες κρατήσεις. Εάν τα σχέδιά σας δεν είναι συγκεκριμένα, είναι καλύτερο να αποφύγετε αυτό το είδος κράτησης.

Αναζητήστε τις Express Deals και Pricebreakers της Priceline για να εξοικονομήσετε χρήματα.Αυτές οι προσφορές Express έχουν επίσης μια πολύ πιο γενναιόδωρη εγγύηση καλύτερης τιμής από τις τυπικές κρατήσεις. Όταν κάνετε κράτηση ενός παραδοσιακού δωματίου ξενοδοχείου μέσω της Priceline, θα λάβετε 100% επιστροφή χρημάτων της διαφοράς τιμής εάν βρείτε καλύτερη τιμή εντός 24 ωρών από την κράτηση.

Ωστόσο, αν κάνετε κράτηση σε μια προσφορά Express και βρείτε μια καλύτερη τιμή οποιαδήποτε στιγμή μέχρι τα μεσάνυχτα πριν ταξιδέψετε, θα λάβετε 200% επιστροφή χρημάτων της διαφοράς τιμής!

Οι κρατήσεις πρέπει να είναι πανομοιότυπες από όλες τις απόψεις και η τιμή πρέπει να είναι διαθέσιμη στο ευρύ κοινό (χωρίς τιμές μέλους) για να πληροί τις προϋποθέσεις.

Αν σας αρέσει η ιδέα των Express Deals αλλά θέλετε λίγη περισσότερη βεβαιότητα, ρίξτε μια ματιά στο Pricebreakers. Αυτές οι κρατήσεις θα σας δείξουν 3 επιλογές ξενοδοχείων πριν κάνετε κράτηση. Ακόμα δεν θα ξέρετε ποια θα πάρετε μέχρι να κάνετε κράτηση, αλλά είναι σίγουρο ότι θα έχετε 1 από τις 3 επιλογές.

Το τελευταίο πράγμα που θα θέλετε να μάθετε για την Priceline είναι ότι διαθέτει ένα πρόγραμμα επιβράβευσης που ονομάζεται Priceline VIP. Αυτό το δωρεάν πρόγραμμα συνοδεύεται από 4 επίπεδα συνδρομής που προσφέρει προνόμια όπως εγγυήσεις καλύτερης τιμής, εκπτώσεις ξενοδοχείων και κουπόνια Express Deal.

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της Priceline

Πλεονεκτήματα:

 • Τιμή VIP
 • Προσφορές Express
 • Priceline


Μειονεκτήματα:

 • Δεν θα κερδίσετε πόντους επιβράβευσης ξενοδοχείου ή ελίτ νυχτερινές πιστώσεις κατά την κράτηση μέσω της Priceline

4. Momondo

Το Momondo είναι μια εύχρηστη ταξιδιωτική μηχανή μετα-αναζήτησης που ταξινομεί τις προσφορές σε άλλους ιστότοπους για να σας βοηθήσει να βρείτε την καλύτερη τιμή. Μόλις βρείτε μια συμφωνία στο Momondo, θα μεταφερθείτε σε έναν ιστότοπο κρατήσεων (ένα διαδικτυακό ταξιδιωτικό γραφείο ή έναν ιστότοπο ξενοδοχείου) για να κάνετε κράτηση. Δεν θα κάνετε ποτέ κράτηση στον ιστότοπο της Momondo.


Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του Momondo

Πλεονεκτήματα:

 • Η εύχρηστη διεπαφή σάς δείχνει τιμές από πολλούς ιστότοπους κάθε φορά


Μειονεκτήματα:

 • Δεν υπάρχει πρόγραμμα αφοσίωσης

5. Booking.com

Η Booking.com είναι ένας εύχρηστος ιστότοπος όπου μπορείτε να αναζητήσετε και να κάνετε κράτηση για ξενοδοχεία, ξενώνες, B&B, διαμερίσματα και εξοχικές κατοικίες.

Ένα πράγμα που ξεχωρίζει σε αυτόν τον ιστότοπο είναι η εγγύηση χαμηλής τιμής. Εάν βρείτε μια χαμηλότερη διαφημιζόμενη τιμή για την ίδια κράτηση διαθέσιμη στο κοινό (όχι μέλος ή ειδική τιμή), η Booking.com θα επιστρέψει τη διαφορά έως και 24 ώρες πριν από την ημερομηνία του check-in σας. Η προσφορά πρέπει να είναι διαδικτυακή και διαθέσιμη τη στιγμή που κάνει έλεγχο η Booking.com.

Ένα άλλο πράγμα που πρέπει να προσέξετε είναι η έκπτωση Genius. Όταν ένας τύπος δωματίου επισημανθεί ως διαθέσιμος έκπτωση Genius, θα εξοικονομήσετε 10% έκπτωση στη βασική τιμή συνδέοντας τον λογαριασμό σας.

Έκπτωση στην Booking.com Genius


Εκτός από τις εκπτώσεις, το Genius Loyalty Program προσφέρει προνόμια όπως δωρεάν πρωινό και αναβαθμίσεις δωματίων. Υπάρχουν 3 επίπεδα στο πρόγραμμα Genius με βάση τον αριθμό των διαμονών που ολοκληρώνετε σε μια περίοδο 2 ετών.

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της Booking.com

Πλεονεκτήματα:

 • Πρόγραμμα αφοσίωσης Genius
 • Εγγύηση αντιστοίχισης τιμής
 • Επιλογή για κράτηση μη παραδοσιακών καταλυμάτων όπως ξενώνες ή B&B


Μειονεκτήματα:

 • Δεν θα κερδίσετε πόντους επιβράβευσης ή ελίτ νυχτερινές πιστώσεις από το πρόγραμμα επιβράβευσης του ξενοδοχείου

6. Hotels.com

Ένα από τα καλύτερα πράγματα για τη Hotels.com είναι το πρόγραμμα επιβράβευσης. Όταν μείνετε 10 νύχτες, λαμβάνετε 1 διανυκτέρευση δωρεάν. Η αξία της δωρεάν διανυκτέρευσης είναι η μέση τιμή των 10 διανυκτερεύσεων που μείνατε για να την κερδίσετε.

Αν μείνατε 5 διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχείο 200 $ ανά διανυκτέρευση και 5 διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχείο 300 $ ανά διανυκτέρευση, η δωρεάν διανυκτέρευση θα άξιζε 250 $. Μπορείτε να εξαργυρώσετε τη δωρεάν διανυκτέρευση σας χωρίς περιορισμούς ή ημερομηνίες σε περισσότερα από 213.000 ακίνητα σε όλο τον κόσμο, ωστόσο, θα πρέπει να πληρώσετε τους φόρους και τα τέλη.

Ανταμοιβές Hotels.com


Η Hotels.com έχει το δικό της πρόγραμμα επιβράβευσης. Για κάθε 10 διανυκτερεύσεις, μπορείτε να κερδίσετε 1 δωρεάν!

Η Hotels.com προσφέρει επίσης μυστικές τιμές. Αυτά διαφημίζονται για να σας εξοικονομήσουν έως και 50%, αλλά στην πραγματικότητα, αυτές οι εκπτώσεις μπορεί να είναι περισσότερες στο εύρος 5% έως 10%.

Δυστυχώς, όπως συμβαίνει με τα περισσότερα OTA, δεν θα μπορείτε να κερδίσετε πόντους επιβράβευσης ή ελίτ νύχτες με το πρόγραμμα του ξενοδοχείου κατά την κράτηση μέσω της Hotels.com. Εάν γενικά δεν είστε πιστοί σε 1 επωνυμία ή δεν έχετε στάτους ελίτ με μια επωνυμία, αυτό πιθανότατα δεν χρειάζεται να είναι ένας παράγοντας στην απόφαση σας για το πού να κάνετε κράτηση.

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της Hotels.com

Πλεονεκτήματα:

 • Πρόγραμμα επιβράβευσης της Hotels.com
 • Μυστική τιμολόγηση μόνο για μέλη


Μειονεκτήματα:

 • Δεν θα κερδίσετε πόντους επιβράβευσης ή ελίτ νυχτερινές πιστώσεις από το πρόγραμμα επιβράβευσης του ξενοδοχείου
 • Πρέπει να πληρώσετε φόρους και τέλη για τις νύχτες ανταμοιβής

7. Orbitz

Το Orbitz είναι ένα άλλο εύχρηστο OTA με ισχυρό πρόγραμμα πιστότητας εσωτερικού. Μπορείτε να κερδίσετε Orbucks, αξίας 1 $ από τον λογαριασμό του ξενοδοχείου σας, σε ξενοδοχεία, πτήσεις, ταξιδιωτικά πακέτα και δραστηριότητες.

Το ποσοστό κερδών Orbucks είναι πολύ καλύτερο για ξενοδοχεία από ό,τι για πτήσεις και το Orbucks μπορεί να εξαργυρωθεί μόνο για ξενοδοχεία. Γενικά, μπορείτε να κερδίσετε Orbucks μόνο σε προπληρωμένες διαμονές ξενοδοχείων.

Κερδίστε 3% Orbucks για κρατήσεις ξενοδοχείων σε επιτραπέζιο υπολογιστή
Κερδίστε 4% Orbucks για κρατήσεις ξενοδοχείων στην εφαρμογή Orbitz

Δυστυχώς, μπορείτε να κερδίσετε Orbucks μόνο σε προπληρωμένα δωμάτια ξενοδοχείου.
Το Orbitz έχει τη δική του εκδοχή του elite status που μπορεί να κερδίσει προνόμια όπως Wi-Fi και πρωινό σε επιλεγμένα ξενοδοχεία μετά από μόνο 4 διαμονές το χρόνο. Μετά από μόνο 12 διαμονές ανά έτος, θα κερδίσετε την κατάσταση Platinum, η οποία συνοδεύεται από προνόμια όπως δωρεάν προεπιταγή (78 $).

Ενώ οι τιμές του Orbitz είναι σωστές σύμφωνα με άλλα OTA, ορισμένα από τα συνεχιζόμενα οφέλη που προσφέρει μπορεί να τα κάνουν μια εξαιρετική επιλογή για τον περιστασιακό ταξιδιώτη.

Ωστόσο, εάν μπορείτε να παραμείνετε συνεπείς με 1 επωνυμία ξενοδοχείου, η κράτηση απευθείας με το ξενοδοχείο για να λάβετε τα ελίτ προνόμιά του μπορεί να είναι καλύτερη συμφωνία.

Πακέτα διακοπών Orbitz
Η κράτηση ξενοδοχείου και πτήσης μαζί μπορεί να σας εξοικονομήσει χρήματα.

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του Orbitz

Πλεονεκτήματα:

 • Το πρόγραμμα Orbitz Rewards
 • Πακέτα διακοπών


Μειονεκτήματα:

Μπορείτε να κερδίσετε Orbucks μόνο σε προπληρωμένες διαμονές ξενοδοχείων

Δεν θα κερδίσετε πόντους επιβράβευσης ξενοδοχείου ή ελίτ νυχτερινές πιστώσεις κατά την κράτηση μέσω Orbitz

8. Hotwire


Το Hotwire κυκλοφορεί εδώ και πολύ καιρό και είναι πιθανώς το ιδανικό για πολλούς ταξιδιώτες, αλλά είναι το καλύτερο μέρος για να κλείσετε την επόμενη διαμονή σας στο ξενοδοχείο, αν αναζητάτε τη φθηνότερη τιμή.

Εάν έχετε κάποια ευελιξία ή δεν είστε συγκεκριμένοι για το ακριβές ξενοδοχείο στο οποίο διαμένετε, τα ξενοδοχεία Hot Rate του Hotwire θα μπορούσαν να είναι ένας τρόπος για να σας εξοικονομήσουν χρήματα. Αυτές είναι οι κρατήσεις, που σημαίνει ότι δεν θα γνωρίζετε το ακριβές ξενοδοχείο παρά μόνο αφού ολοκληρωθεί η κράτηση.

Αναζητήστε ξενοδοχεία Hot Rate για να εξοικονομήσετε χρήματα στην κράτηση του ξενοδοχείου σας.


Ωστόσο, θα μπορείτε να δείτε τη βαθμολογία του ξενοδοχείου, τη γειτονιά, τις ανέσεις και τις βαθμολογίες του Tripadvisor, καθώς και το ακριβές ξενοδοχείο του πριν το κλείσετε.


Τα ξενοδοχεία Hotwire Hot Rate θα μπορούσαν να σας εξοικονομήσουν χρήματα. Αυτές είναι κρατήσεις για τις οποίες δεν θα γνωρίζετε το ακριβές ξενοδοχείο παρά μόνο μετά την ολοκλήρωση της κράτησης, είναι καλύτερα για ταξιδιώτες με κάποια ευελιξία.

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του Hotwire

Πλεονεκτήματα:

 • Hot Rate Ξενοδοχεία
 • Πακέτα διακοπών


Μειονεκτήματα:

 • Οι αλυσίδες ξενοδοχείων, συμπεριλαμβανομένων των Marriott και Hyatt, προσφέρουν μειωμένες τιμές μελών και δεν θα μπορείτε να τις δείτε στο Hotwire

9. Agoda

Η Agoda δεν προσφέρει πολλά όσον αφορά την αναζήτηση πτήσεων, αλλά αν ψάχνετε καταλύματα, αξίζει να το ελέγξετε. Εκτός από παραδοσιακά ξενοδοχεία και θέρετρα, η Agoda σάς επιτρέπει να αναζητάτε ξενώνες, ιδιωτικές κατοικίες, ακόμη και μηνιαίες διαμονές.

Διαθέτει εξαιρετικές επιλογές φιλτραρίσματος, καθώς και μια λειτουργία χάρτη, ώστε να μπορείτε να δείτε όλες τις επιλογές σας ανά τοποθεσία.

Η Agoda είναι άλλος ένας OTA που προσφέρει πλέον το δικό του πρόγραμμα επιβράβευσης. Θα κερδίζετε AgodaCash σε κάθε επιλέξιμη κράτηση. Στη συνέχεια, μπορείτε να εξαργυρώσετε το AgodaCash σας για το σύνολο ή μέρος οποιασδήποτε κράτησης ξενοδοχείου.

Επιπλέον, η Agoda προσφέρει το πρόγραμμα AgodaVIP, ένα πρόγραμμα υψηλής ποιότητας που σας επιτρέπει να κερδίσετε επιπλέον εκπτώσεις και προνόμια.


Θα αρχίσετε να κερδίζετε εκπτώσεις AgodaVIP αφού ολοκληρώσετε 2 κρατήσεις σε 2 χρόνια.


Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της Agoda

Πλεονεκτήματα:

 • AgodaCash
 • Πρόγραμμα AgodaVIP
 • Καλή λειτουργικότητα αναζήτησης


Μειονεκτήματα:

 • Δεν θα κερδίσετε πόντους επιβράβευσης ή ελίτ νυχτερινές πιστώσεις από το πρόγραμμα επιβράβευσης του ξενοδοχείου

10. Tripadvisor

Το Tripadvisor είναι γνωστό για τις κριτικές. Είναι το μέρος που πρέπει να πάτε αν θέλετε να πάρετε μια αίσθηση για ένα ξενοδοχείο ή μια δραστηριότητα. Επίσης πέρα από τις επίσημες φωτογραφίες θα βρείτε και ερασιτεχνικές που τραβήχτηκαν από άλλους ταξιδιώτες και δείχνουν πώς μοιάζουν πραγματικά τα πράγματα!


Γνωρίζετε επίσης ότι μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Tripadvisor για να αναζητήσετε και να κάνετε κράτηση ξενοδοχείων;

Αφού αναζητήσετε τον προορισμό σας, θα δείτε μια τυπική λίστα με όλα τα διαθέσιμα ξενοδοχεία. Σε κάθε πλαίσιο, θα υπάρχουν τιμές από μερικούς ιστότοπους που αναφέρονται. Με αυτόν τον τρόπο θα έχετε μια καλή συνολική αίσθηση για το πού θα βρείτε την καλύτερη τιμή. Κάνοντας κλικ στην τιμή θα μεταφερθείτε στον συγκεκριμένο ιστότοπο για να ολοκληρώσετε την κράτησή σας.

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του Tripadvisor

Πλεονεκτήματα:

 • Εξαιρετικές κριτικές πελατών


Μειονεκτήματα:

 • Οι τιμές που εμφανίζονται δεν περιλαμβάνουν φόρους, οι οποίοι μπορεί να διαφέρουν μεταξύ των ιστότοπων


Ακολουθήστε το filoxenianews στο Google News στο Facebook και στο linkedin

Δείτε ακόμα

Booking.com: Οι τάσεις για τα ταξίδια το 2022 και οι κορυφαίοι προορισμοί

Γ. Π.

Μήλος: Το απόλυτο ελληνικό νησί του καλοκαιριού

Γ. Π.

Το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας του Λονδίνου παρουσιάζει ένα τεράστιο αντίγραφο του Άρη

Γ. Π.

Το Queen Elizabeth 2 είναι ένα από τα πιο διάσημα πλοία στον κόσμο.

N. K.

‘Ερευνα: Οι καλύτερες χώρες στην Ευρώπη για ταξίδια περιπέτειας – η θέση της Ελλάδας

Γ. Π.

Το Conde Nast Traveller, παρουσιάζει τα καλύτερα ξενοδοχεία της Κρήτης.

Γ. Π.
φορτώνει....