Ξενοδοχεία

Neptune Resort-Έκτακτη παροχή έως 700 ευρώ στους εργαζόμενους του

Η Διοίκηση του 5άστερου ξενοδοχειακού συγκροτήματος Neptune Hotels Resort, Convention Centre & Spa, που βρίσκεται κοντά στο Μαστιχάρι της Κω, αποφάσισε τη χορήγηση επιπρόσθετης παροχής έως 700 ευρώ σε όλους τους εργαζομένους, ανακοίνωσαν οι «Ολυμπιακές Διακοπές Α.Ε.», η ιδιοκτήτρια εταιρεία του resort.

Η κίνηση αυτή αποτελεί απόφαση της Διοίκησης του Neptune Hotels ως μια έμπρακτη πράξη ευγνωμοσύνης της εταιρείας προς τους εργαζομένους της και ως ένδειξη στήριξης τους στην τρέχουσα χρονική συγκυρία.  

Αφενός λόγω των διεθνών εξελίξεων, που πλήττουν όλα τα νοικοκυριά, αφετέρου για να επιβραβευθούν οι προσπάθειες που καταβάλλει το προσωπικό του Neptune Hotels, ώστε και αυτή τη δύσκολη περίοδο να διατηρηθεί η ποιότητα των υπηρεσιών στο υψηλότερο επίπεδο.

Γεγονός το οποίο επιβεβαιώνεται καθημερινά από το πλήθος θετικών σχολίων που λαμβάνει το Neptune Hotels από τους πελάτες του.

Για το λόγο αυτό, η Διοίκηση του ξενοδοχείου θέλοντας να ευχαριστήσει το προσωπικό για το ήθος του, την απόδοση και την αφοσίωση του, αποφάσισε τη χορήγηση έκτακτης παροχής χρηματικού ποσού που θα δοθεί με προπληρωμένες κάρτες, θέλοντας παράλληλα να ευχηθεί και η φετινή σαιζόν να ολοκληρωθεί με επιτυχία, καταλήγει η ανακοίνωση της ιδιοκτήτριας εταιρείας του Neptune Resort.

Ακολουθήστε το filoxenianews στο Google News στο Facebook και στο linkedin

etravelnews.gr

Δείτε ακόμα

Hotel of the Year Awards 2022: Τα κορυφαία Ξενοδοχεία της Χρονιάς – Δείτε όλους τους νικητές

Γ. Π.

Μανώλης Βαρκαράκης – Πρόεδρος ξενοδόχων Αγίου Νικολάου Κρήτης: «Θα το παλέψουμε για την οικονομία της Ελλάδας ρε γαμώτο!»

Γ. Π.

Επενδύσεις στην Κρήτη παρά τη δύσκολη οικονομική κατάσταση

Γ. Π.

Ονειρεμένες διακοπές σε μια πολυτελή βίλα, μια νέα τεράστια τάση

Γ. Π.

Ελληνικό ξενοδοχείο είναι για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά ανάμεσα στα καλύτερα ξενοδοχεία της Ευρώπης και του κόσμου

Γ. Π.

ΑΣΤΕΚ: Διαδικτυακή ημέρα καριέρας

Γ. Π.
φορτώνει....