Ξενοδοχεία

Nέα ξενοδοχεία σε Κεφαλονιά και Ελούντα

Εγκρίθηκαν από τις αρμόδιες αρχές οι επιχορηγήσεις επενδυτικών σχεδίων για δύο νέα ξενοδοχεία στην Κεφαλονιά και στην Ελούντα του Αγίου Νικολάου της Κρήτης.

Αναλυτικά:

  • Το Υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων ενέκρινε το επενδυτικό σχέδιο της επιχείρησης ΚΑΛΣΟΦ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ, που αναφέρεται στην ίδρυση ξενοδοχείου κατηγορίας 4 αστέρων, συνολικής δυναμικότητας 41 δωματίων των 100 κλινών  στην περιοχή Τραπεζάκι Αργοστολίου της Κεφαλονιάς, συνολικού επιλέξιμου κόστους ίσου με 5.319.209,65 ευρώ και συνολικού ενισχυόμενου κόστους ίσου με 5.137.000 ευρώ.
  • Παράλληλα, το Υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων ενέκρινε το επενδυτικό σχέδιο της υπό σύσταση επιχείρησης  DEEP BLUE SILENCE, που αναφέρεται στην ίδρυση ξενοδοχείου κατηγορίας 5 αστέρων, δυναμικότητας 82 δωματίων των 170 κλινών στην περιοχή Βαθύ Ελούντας, στον Άγιο Νικόλαο της Κρήτης,  συνολικού επιλέξιμου κόστους ίσου με 10.131.648,20 ευρώ και συνολικού ενισχυόμενου κόστους ίσου με 10.131.648,20 ευρώ.

Ακολουθήστε το filoxenianews στο Google News στο Facebook και στο linkedin

tornosnews

Δείτε ακόμα

Επιστολή της ΠΟΞ προς το Υπουργείο Επικρατείας και Τουρισμού σχετικά με τα παράνομα καταλύματα και τα καταλύματα μίσθωσης

Γ. Π.

Τουρισμός: «Δαμόκλειος σπάθη» η έλλειψη προσωπικού

Γ. Π.

Οι εργαζόμενοι στον τουρισμό θα κάνουν self test δύο φορές την εβδομάδα

Γ. Π.

Τουρισμός: Ποσό έχει επηρεάσει ο πόλεμος στην Ουκρανία τις κρατήσεις

Γ. Π.

Όμιλος HotelBrain: Ο μεγάλος νικητής των Tourism Awards 21

Γ. Π.

Γρηγόρης Τάσιος: Χάνεται και το 2021 – Τα ξενοδοχεία θα δώσουν αγώνα για να αντέξουν

Γ. Π.
φορτώνει....