Τουρισμός

Νέα ελληνική διάκριση στον Παγκόσμιο Οργανισμό Τουρισμού – Ένταξη της Δυτικής Σάμου στο Upgrade Programme του Δικτύου Best Tourism Villages

Η Δυτική Σάμος επελέγη ανάμεσα σε 170 Δήμους από 75 χώρες για να ενταχθεί στο Πρόγραμμα Αναβάθμισης (Upgrade Programme) του δικτύου των Best Tourism Villages (BTV). Η διάκριση αυτή έρχεται λίγες μόλις μέρες μετά την επιτυχία της επιλογής του Σουφλίου ως ένα από τα νέα μέλη του δικτύου.

Η Υφυπουργός Τουρισμού Σοφία Ζαχαράκη, δήλωσε σχετικά:

 «Σε συνεχεία των προσπαθειών και συνεργειών του Υπουργείου Τουρισμού με τους τοπικούς Δήμους, η Δυτική Σάμος εντάσσεται στο Πρόγραμμα Αναβάθμισης των Best Tourism Villages.  

Η νέα αυτή επιτυχία, έρχεται να συμπληρώσει την ένταξη του Σουφλίου στο δίκτυο Best Tourism Villages του Παγκόσμιου Οργανισμού Τουρισμού, που έγινε στις 2 Δεκεμβρίου, ανοίγοντας νέες δυνατότητες για την αναβάθμιση του αγροτουρισμού και υπαίθριου τουρισμού για δύο ακριτικές περιοχές της Πατρίδας μας.

Αποτελεί ένα ακόμη βήμα στην συνεχή μας προσπάθεια διάχυσης της τουριστικής ανάπτυξης σε όλη την περιφέρεια, κατά τρόπο ισόρροπο και βιώσιμο.

Και στέλνει το μήνυμα των τεράστιων δυνατοτήτων των ειδικών μορφών τουρισμού της χώρας μας, καθώς κλείνουμε μια εξαιρετικά επιτυχή τουριστική χρονιά, προετοιμαζόμενοι για μια ακόμη δυναμικότερη».

Ακολουθήστε το filoxenianews στο Google News και στο Facebook 

Δείτε ακόμα

ΥΠΑ: Άνοδο 98,5% παρουσίασε η αεροπορική διακίνηση επιβατών τον Σεπτέμβριο

Γ. Π.

Καββαθάς: Ο τουρισμός θα επανέλθει μόνο με βιώσιμες επιχειρήσεις

Γ. Π.

Συμμετοχή της Περιφέρειας Κρήτης στην διεθνή έκθεση τουρισμού «IMTM 2023» στο Ισραήλ

N. K.

Μειωμένος Κατά 65,5% Ο Εισερχόμενος Τουρισμός Στο Πεντάμηνο Ιανουαρίου – Μαΐου

Γ. Π.

Ρόδος: Με 41 πτήσεις τσάρτερ «ανοίγει» στις 27 Μαρτίου η σεζόν

N. K.

Ο Τουρισμός στην Αθήνα επιστρέφει ενισχύοντας την τοπική οικονομία.

N. K.
φορτώνει....