27.7 C
Άγιος Νικόλαος
1 Οκτωβρίου 2022
Food & Beverages

Minos Beach art hotel :Οι γαστρονομικές βραδιές συνεχίζονται

Άλλο ένα γαστρονομικό ταξίδι θα λάβει χώρα το Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου στο πολυτελές ξενοδοχείο Minos Beach art hotel μέλος του ομίλου bluegr Hotels & Resorts.

Συγκεκριμένα ο έμπειρος και βραβευμένος με «Χρυσό σκούφο» πέντε φορές Σεφ Δημήτρης Δημητριάδης παρέα με τον Γιάννη Μπαξεβάνη θα μας χαρίσουν δημιουργικές γαστρονομικές απολαύσεις, σε ένα απίστευτο χώρο ακριβώς πάνω στο κύμα.

Ο Δημήτρης Δημητριάδης, γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Λάρισα, ενώ μετά την αποφοίτηση του από το 4ο Γενικό Λύκειο Λάρισας, ξεκίνησε τις σπουδές του στη μαγειρική από τη γνωστή σχολή της Ρόδου.

Στη συνέχεια δούλεψε δίπλα σε καταξιωμένους σεφ τόσο στην Ελλάδα όσο και στη Γαλλία, μέχρι να φτάσει στο σημείο να αναλάβει ο ίδιος της διεύθυνση της κουζίνας σε πολλά και καλά εστιατόρια ανά την Ελλάδα.

Ο έμπειρος σεφ, έχει στο ενεργητικό του συνεργασίες με εστιατόρια που έχουν τιμηθεί με αστέρια Michelin, όπως το CIBUS, Hytra και NABUCCO, ενώ έχει περάσει και από το εμβληματικό «Noma» της Δανίας το οποίο ξεχωρίζει ως το «καλύτερο εστιατόριο στον κόσμο» επί τέσσερα έτη. 

Οπαδός της μεσογειακής κουζίνας, την οποία και προσπαθεί να εξελίσσει στα διάφορα εστιατόρια όπου κατά καιρούς διαπρέπει, τα τελευταία δύο χρόνια είναι ο chef του Artisanal.

Έχει βραβευτεί με «Χρυσό σκούφο» πέντε φορές και έχει παρουσιάσει συνταγή του, σαν καλεσμένος- βραβευμένος chef, στην τηλεοπτική εκπομπή “Master Chef”.

Σας Περιμένουμε…!!!
Το Σάββατο, 10 Σεπτεμβρίου και ώρα 20:00
La Bouillabaisse restaurant | Minos Beach art hotel
τηλ. κρατήσεων 28410 22345

Ακολουθήστε το filoxenianews στο Google News στο Facebook και στο linkedin

Δείτε ακόμα

Τι γιορτάζουμε την Τσικνοπέμπτη

N. K.

Ψήφισμα – Αίτημα ίδρυσης ακαδημαϊκού τμήματος Σπουδών Ελληνικής Γαστρονομίας

Ν. Π.

Οινόραμα 2022-Η μεγαλύτερη έκθεση ελληνικών κρασιών στον κόσμο

N. K.

“World of Private Label” έρχεται στις 14 &15 Δεκεμβρίου 2021

Μ. Τ.

Περιφέρια Κρήτης: Ενίσχυση της προώθησης των κρητικών προϊόντων

Ν. Π.

Κρήτη: Παλαιώνουν 5.000 φιάλες κρασιού στον βυθό της θάλασσας

N. K.
φορτώνει....