Ξενοδοχεία Τουρισμός

Metaxa Hospitality Group – Ανοίγει όλες τις ξενοδοχειακές του μονάδες εντός Μάϊου

Την έναρξη των δραστηριοτήτων του για την νέα τουριστική χρονιά ανακοινώνει το  Metaxa Hospitality Group, που  ανοίγει και τα τρία ξενοδοχεία του εντός του Μαΐου, δίνοντας το στίγμα του και για την εφετινή τουριστική σεζόν, όπως τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση. Συγκεκριμένα, το Creta Maris Beach Resort στη Χερσόνησο Ηρακλείου ανοίγει τις πύλες του στις 21 Μαΐου 2021, το TUI Magic Life Candia Maris στην Αμμουδάρα Ηρακλείου και το Santo Maris Oia Luxury Suites & Spa στη Σαντορίνη, στις 22 Μαΐου. 

Creta Maris Beach Resort


Ο όμιλος κατά τη διάρκεια του χειμώνα που πέρασε, όπως τονίζεται προχώρησε  σε επενδύσεις για νέες υπηρεσίες και εγκαταστάσεις που ξεπέρασαν τα 6 εκατομμύρια ευρώ. Στο Creta Maris Beach Resort πραγματοποιήθηκε ολική ανανέωση ηλεκτρικού και μηχανολογικού εξοπλισμού, ενώ ανακαινίστηκαν ριζικά οι χώροι του προσωπικού. Παράλληλα, 4 νέες πισίνες διαμορφώθηκαν στους εξωτερικούς χώρους, ενώ όλα τα δωμάτια εξοπλίστηκαν με νέο οπτικοακουστικό εξοπλισμό με αναβαθμισμένες υπηρεσίες ψυχαγωγίας. Στο Santo Maris Oia Luxury Suites & Spa, πραγματοποιήθηκε ανακαίνιση στους εξωτερικούς χώρους του Pool Bar και της κεντρικής πισίνας για μεγαλύτερη άνεση και ιδιωτικότητα, ενώ προστέθηκαν στη δυναμικότητα του ξενοδοχείου 8 νέες σουίτες. Στο μεταξύ το TUI Magic Life Candia Maris ανακαίνισε ολικά 30 δωμάτια. 


 Με αφορμή το άνοιγμα των ξενοδοχείων, ο  Ανδρέας Μεταξάς διευθύνων σύμβουλος του Metaxa Hospitality Group, δήλωσε μεταξύ άλλων:”Ανοίγουμε για να στηρίξουμε και φέτος την εθνική προσπάθεια, τους ανθρώπους και τους συνεργάτες μας, τις τοπικές κοινωνίες που δραστηριοποιούμαστε κι έχουν άμεσα την ανάγκη να επουλώσουν τις πληγές που αφήνει η πανδημία.  Πιστεύω στις δυνάμεις μας και στις αξίες μας,  πιστεύω στη δύναμη του ελληνικού τουρισμού.  Για αυτό  είμαι βέβαιος πως θα τα καταφέρουμε”. 

Ακολουθήστε το filoxenianews.gr στο Google News 

Δείτε ακόμα

Η Jet2holidays ενισχύει τη χωρητικότητα για το καλοκαίρι του 2021 μετά την αύξηση της ζήτησης

Γ. Π.

Marriott: Θα επεκταθεί με περισσότερα από 35 νέα πολυτελή ξενοδοχεία το 2023

Γ. Π.

Παγκόσμια εβδομάδα καμαριέρας – Ένα μεγάλο ευχαριστώ στο πιο δύσκολο πόστο ενός ξενοδοχείου

Γ. Π.

Grecotel : Πέντε ξενοδοχειακές μονάδες Resort, σε Μύκονο και Κέρκυρα, εξαγόρασε ο Όμιλος

Γ. Π.

Εκτός πράσινης λίστας τα Ελληνικά και Ισπανικά νησιά για τους Βρετανούς.

N. K.

Ανακαίνιση και αναβάθμιση όλων των ξενοδοχειακών μονάδων στην Κρήτη υλοποιεί η bluegr Hotels

Γ. Π.
φορτώνει....