26 C
Άγιος Νικόλαος
7 Ιουνίου 2023
Ξενοδοχεία

Makedonia Palace: Γίνεται το πρώτο μέλος στην Ελλάδα της πολυτελούς αλυσίδας World Hotels

Το ιστορικό ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης είναι το πρώτο στη χώρα μας της πολυτελούς αλυσίδας.

Στην Ελλάδα επεκτείνει το χαρτοφυλάκιο της η WorldHotels, με την προσθήκη του MakedoniaPalace Hotel στη Θεσσαλονίκη, που αποτελεί το πρώτο ξενοδοχείο της αλυσίδας στη χώρα μας και που μάλιστα εντάχτηκε στην ανώτατη κατηγορία της WorldHotelsLuxury Collection.


Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση της WorldHotels, το εντυπωσιακό ξενοδοχείο δεσπόζει από το 1972 στην παραλία της Θεσσαλονίκης προσφέροντας στους επισκέπτες του μια μοναδική εμπειρία παραμονής. Η μακρά ιστορία του αντικατοπτρίζει την ψυχή της πόλης και η πρόσφατη ανακαίνιση συνδυάζει αρμονικά το αριστοκρατικό στυλ με τον σύγχρονο σχεδιασμό προσαρμοσμένο στις ανάγκες λειτουργίας.

« Το εμβληματικό αυτό ξενοδοχείο είναι το ιδανικό για να εγκαινιάσουμε την παρουσία μας στην Ελλάδα» δήλωσε ο πρόεδρος της WorldHotels™ Ron Pohl «η παρουσία μας στην Ελλάδα είναι κομβικής σημασίας για την εταιρεία μας και σημαντικό βήμα στην προσπάθειά μας να ενδυναμώσουμε την διεθνή παρουσία μας εντάσσοντας σημαντικά ξενοδοχεία σε όλο τον κόσμο».

«Μας κάνει πραγματικά υπερήφανους η ένταξη, του Makedonia Palace, ενός τόσο αξιόλογου ξενοδοχείου, στην WorldHotels σαν το πρώτο ξενοδοχείο της αλυσίδας στην Ελλάδα και την Νοτιοανατολική Ευρώπη» σημειώνει η Κάρολ Μάρριοττ, πρόεδρος και διευθύνουσα σύμβουλος του BWH Hotel Group στη Νοτιοανατολική Ευρώπη. «Είμαστε ευγνώμονες για την εμπιστοσύνη τους και προσβλέπουμε σε μία αμοιβαία επιτυχή συνεργασία για τα επόμενα χρόνια».

«Είμαστε πραγματικά ενθουσιασμένοι και υπερήφανοι για την συνεργασία μας με την WorldHotels και αποβλέπουμε σε μια επιτυχή συνεργασία» δήλωσε ο γενικός διευθυντής του Makedonia Palace Άλκης Σωτηρίου «μαζί μπορούμε να φέρουμε την Θεσσαλονίκη και το Makedonia Palace εκεί που πραγματικά ανήκουν, στο επίκεντρο του διεθνούς ενδιαφέροντος».

Βασικά κριτήρια για την επιλογή του Makedonia Palace ήταν το υψηλό επίπεδο παροχής υπηρεσιών, η αριστεία της γαστρονομικής εμπειρίας που προσφέρεται στο επισκέπτη, οι καινοτόμες πρακτικές που ακολουθεί το ξενοδοχείο καθώς και οι εγκαταστάσεις συσκέψεων και αναψυχής. 

Το ξενοδοχείο άνοιξε το 1972, έχοντας αλλάξει πολλούς ιδιοκτήτες και διαχειριστές. Από το 2013 το ξενοδοχείο που ανήκει στο ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, πέρασε για 30+10 χρόνια την εταιρεία DimeraHospitality. Το ξενοδοχείο ήταν και παραμένει ένα από τα καλύτερα της Θεσσαλονίκης, διαθέτοντας δωμάτια και σουίτες, το βραβευμένο εστιατόριο Salonica, το μεγαλύτερο παραδοσιακό χαμάμ της Ελλάδας, εξωτερική πισίνα, γυμναστήριο και σάουνα και πλήρες εκθεσιακό κέντρο 2000τ.μ.

Η WorldHotels ™ Collection

Η WorldHotels ™ Collection είναι αλυσίδα ανεξάρτητων πολυτελών ξενοδοχείων και μέλος του Ομίλου BWH Hotel Group ®. Ιδρύθηκε πριν από 52 χρόνια από ξενοδόχους αφοσιωμένους στην τέχνη της υψηλής ξενοδοχεία. Εντάσσει ανεξάρτητα ξενοδοχεία πόλης και θέρετρα σε όλο τον κόσμο με κριτήριο την παροχή υψηλής αισθητικής και ποιότητας υπηρεσιών που προσφέρουν στους επισκέπτες εμπειρίες ζωής και ενώνουν ανθρώπους και τόπους.

Η WorldHotels διαθέτει τέσσερεις μοναδικές κατηγορίες ξενοδοχείων, καθεμία από τις οποίες έχει την δική της προσωπικότητα και στυλ ώστε να καλύπτονται όλες οι ανάγκες του σύγχρονου ταξιδιώτη. Οι επιμέρους κατηγορίες είναι : WorldHotels Luxury, WorldHotels Elite, WorldHotels Distinctive και WorldHotels Crafted.

Ακολουθήστε το filoxenianews στο Google News στο Facebook και στο linkedin

Δείτε ακόμα

Τελετή αποφοίτησης και βράβευση των καλύτερων φοιτητών της ΑΣΤΕΚ

Γ. Π.

Hines: Προχωρούν με γοργούς ρυθμούς οι ξενοδοχειακές επενδύσεις της στην Κρήτη

Γ. Π.

10 ελληνικά ξενοδοχεία στα καλύτερα πολυτελή στον κόσμο για το 2023

Γ. Π.

Zeus International: Τα νέα πλάνα της εταιρείας – Ολοκληρώνεται η ανακαίνιση του Mirabello Βay

Γ. Π.

Όμιλος HotelBrain: Ο μεγάλος νικητής των Tourism Awards 21

Γ. Π.

Ikos Odisia-Τα Ikos Resorts επεκτείνουν την παρουσία τους

N. K.
φορτώνει....