Χωρίς κατηγορία

Λάμψα: Συμφωνία για την πώληση του Sheraton Rhodes Resort

Στην πώληση του ξενοδοχείου Sheraton Rhodes Resort έναντι 43,8 εκατ. ευρώ προς την «Azora FCR Rhodes AE», θυγατρική του ισπανικού επενδυτικού ομίλου «AZORA GROUP», προχώρησε ο Όμιλος ΛΑΜΨΑ.

Η πώληση αυτή, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, αποτελεί στρατηγική κίνηση του Ομίλου που σκοπεύει στην επικέντρωσή του σε κεντρικά ξενοδοχεία πόλεων και την ενίσχυση της θέσης της τόσο επιχειρηματικά, όσο και κεφαλαιακά.

Συγκεκριμένα, ο Όμιλος ΛΑΜΨΑ αναφέρει:

“Η «Εταιρεία Ελληνικών Ξενοδοχείων ΛΑΜΨΑ Α.Ε.», σε εφαρμογή των διατάξεων του άρθρου 17 του Κανονισμού με αριθμό 596/2014 του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου, καθώς και των άρθρων 4.1.3.1 και 4.1.3.6 του Κανονισμού του Χρηματιστηρίου Αθηνών, ενημερώνει το επενδυτικό κοινό ότι στο πλαίσιο της επιχειρηματικής πολιτικής της, και προς το σκοπό να επικεντρωθεί η δραστηριότητά της σε κεντρικά ξενοδοχεία πόλεων και να ενισχύσει την θέση της τόσο επιχειρηματικά όσο και κεφαλαιακά, προέβη την 3η Αυγούστου 2022 στην υπογραφή συμβολαίων για την πώληση, του ακινήτου επί του οποίου λειτουργεί το Ξενοδοχείο Sheraton Rhodes Resort, που βρίσκεται στην κοινότητα Ιαλυσού Ρόδου, έναντι τιμήματος σαράντα τριών εκατομμυρίων, οκτακοσίων χιλιάδων ευρώ (43.800.000 ευρώ), το οποίο συμπεριλαμβάνει το ακίνητο και τον εξοπλισμό, προς την ανώνυμη εταιρία με την επωνυμία “AZORA FCR RHODES ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ» και τον διακριτικό τίτλο «AZORA FCR RHODES AE».

Η ως άνω εταιρεία είναι θυγατρική του Ισπανικού Ομίλου «AZORA GROUP» που δραστηριοποίται σε ξενοδοχειακές επιχειρήσεις και επενδύσεις ακινήτων. Το τίμημα της πώλησης χρησιμοποιήθηκε εν μέρει για την πλήρη εξόφληση του Ομολογιακού Δανείου της Alpha Bank.Remaining Time-0:00FullscreenMute

Η «Εταιρεία Ελληνικών Ξενοδοχείων ΛΑΜΨΑ Α.Ε.» θα συνεχίσει την λειτουργία του ξενοδοχείου μέχρι το τέλος της θερινής περιόδου”.

Σε νεότερη ανακοίνωση η Λάμψα αναφέρεται ότι η πώληση αυτή αποτελεί στρατηγική κίνηση του Ομίλου, που σκοπεύει στην επικέντρωσή της σε κεντρικά ξενοδοχεία πόλεων και την ενίσχυση της θέσης της τόσο επιχειρηματικά, όσο και κεφαλαιακά.

Ακολουθήστε το filoxenianews στο Google News στο Facebook και στο linkedin

πηγή:newmoney.gr

Δείτε ακόμα

Ξεκινά η νέα τουριστική καμπάνια για τα 5 νησιά του Αν. Αιγαίου ύψους 2 εκ. ευρώ

N. K.

21 Μαρτίου – Παγκόσμια Ημέρα Ποίησης

N. K.

Εστιατόριο στη Σαουδική Αραβία όπου οι σερβιτόροι είναι ρομπότ

N. K.

Ραντεβού στον Άγιο Νικόλαο για το σερβίς των πρωταθλητών

Γ. Π.

28 Οκτωβρίου 2021. Πως θα γίνει ο εορτασμός και οι μαθητικές παρελάσεις

N. K.

Παράταση μίνι lockdown στα Χανιά

Γ. Π.
φορτώνει....