Ξενοδοχεία

ΛΑΜΨΑ: Δώρο 1.000 ευρώ σε όλους τους εργαζόμενους των ξενοδοχείων της

Έκτακτη χρηματική επιβράβευση ύψους ενός εκατομμυρίου ευρώ συνολικού κόστους για την επιχείρηση θα καταβληθεί σε όλους τους εργαζόμενους των Ξενοδοχείων Μεγάλη Βρετανία, King George και Athens Capital με απόφαση του βασικού μετόχου της Εταιρείας Ελληνικών Ξενοδοχείων ΛΑΜΨΑ ΑΕ.

Συγκεκριμένα, η Διοίκηση της εταιρείας ανακοίνωσε τη χορηγία οριζόντιας πρόσθετης αμοιβής 1.000 ευρώ για όλους τους εργαζόμενους ανεξαιρέτως ως επιβράβευση των προσπαθειών που καταβάλλουν καθημερινά προκειμένου να διασφαλίσουν την άριστη ποιότητα των υπηρεσιών φιλοξενίας και ιδιαίτερα κάτω από την πίεση της υψηλής τουριστικής περιόδου.

Την αφορμή για την ενέργεια αυτή έδωσαν το πλήθος των θετικών σχολίων και ευχαριστήριων μηνυμάτων που λαμβάνουν οι διευθυντές των ξενοδοχείων σε καθημερινή βάση από τους επισκέπτες την ίδια στιγμή που η πληρότητα αγγίζει το 100%.

Σε ανακοίνωση της η Λάμψα επισημαίνει ότι αναγνωρίζει και επιβραβεύει το ήθος, την απόδοση και τα υψηλά επίπεδα επαγγελματισμού του προσωπικού της, το οποίο αδιαμφισβήτητα αποτελεί το ισχυρότερο σημείο υπεροχής των τριών ξενοδοχείων της εταιρείας στον Αθηναϊκό τουριστικό τομέα επί σειρά ετών με ναυαρχίδα το ιστορικό Ξενοδοχείο Μεγάλη Βρετανία.

Ακολουθήστε το filoxenianews στο Google News στο Facebook και στο linkedin

news247.gr

Δείτε ακόμα

Τα περισσότερα ξενοδοχεία στη Βόρεια Εύβοια είναι κλειστά

Γ. Π.

Έρχεται το νέο πρόγραμμα με ειδικό κονδύλι για τον Τουρισμό “Εξοικονομώ – Επιχειρώ”

Γ. Π.

Εξοικονομώ-Αυτονομώ: Έως τον Ιούνιο η προκήρυξη για τα τουριστικά καταλύματα

Γ. Π.

Εγκρίθηκε το πρώτο πανελλαδικά υδάτινο πεδίο στο Κάνιστρο Κασσάνδρας Χαλκιδικής

Γ. Π.

Nέα υπηρεσία Helpdesk από το ΞΕΕ για τις χρηματοδοτήσεις ευρωπαϊκών και εθνικών προγραμμάτων

Γ. Π.

Η Meliá Hotels International αποκτά παρουσία στα ελληνικά νησιά, με τρία ξενοδοχεία σε Κρήτη και Ρόδο

Γ. Π.
φορτώνει....