Food & Beverages

‘LA BOUILLABAISSE’ RESTAURANT:Το μαγικό πάντρεμα οίνου και γαστρονομίας

Μια μαγική βραδιά μας υπόσχεται αυτό το Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου στο ξενοδοχείο Minos Beach art Hotel ,o πολύ ταλαντούχος και βραβευμένος Chef Κυριάκος Μυλωνάς με την ομάδα του, δημιουργώντας ένα εξαιρετικό degustation menu.

Το Οινοποιείο Ζαχαριά θα συνοδεύσει τις υπέροχες δημιουργίες του Chef, απογειώνοντας κάθε πιάτο.

Πρόκειται για το δημιούργημα μιας από τις παλαιότερες οικογένειες οινοποιών της Νεμέας, οι «Αμπελώνες Ζαχαριά» στηρίζονται στην παράδοση και την υψηλή επιστημονική κατάρτιση, παράγοντας μέχρι σήμερα πάνω από 20 ετικέτες και κερδίζοντας πολλαπλές διακρίσεις.

Ακολουθήστε το filoxenianews στο Google News στο Facebook και στο linkedin

Δείτε ακόμα

Κίνα: Οι καταναλωτές προτιμούν όλο και περισσότερο τα τοπικά κρασιά

N. K.

Thessaloniki Street Food Festival 2022: η μεγαλύτερη γιορτή Street Food και μουσικής

N. K.

Μια ματιά στο ΄21 μέσα από την τέχνη της γαστρονομίας

Γ. Π.

«Πιάτο», Άγιος Νικόλαος Κρήτης:Eναρξη 14 Απριλίου

N. K.

Η έκθεση Κρητικού κρασιού ΟιΝοτικά έρχεται στο Ηράκλειο 19 με 21 Φεβρουαρίου με την συνδιοργάνωση της Περιφέρειας Κρήτης

Γ. Π.

Εξηνταένα μετάλλια σε Διεθνείς Διαγωνισμούς στα Κρητικά κρασιά

Γ. Π.
φορτώνει....