Ξενοδοχοϋπάλληλοι

Κρήτη: Αιτήσεις επαναπρόσληψης ξενοδοχοϋπάλληλων στα ξενοδοχεία

Λασίθι

ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΕΠΑΝΑΠΡΌΣΛΗΨΗΣ
ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΩΝ Ν.ΛΑΣΙΘΙΟΥ
ΛΕΥΚΩΝ ΟΡΕΩΝ 03 ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ Ν.ΛΑΣΙΘΙΟΥ Τ.Κ.72100
Τηλ/fax .: 28410-22784
email : [email protected]

Η νομιμοποίηση του εργαζόμενου στην επαναπρόσληψη για το 2022.

Ο Σύνδεσμος Ξενοδοχοϋπαλλήλων Ν.Λασιθίου ενημερώνει τα μέλη του ότι, σύμφωνα με τις κείμενες διατάξεις και την σύμβαση της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας,όσοι συνάδελφοι επιθυμούν να εργαστούν ξανά στο ίδιο ξενοδοχείο θα πρέπει να προσέλθουν στο γραφείο του Συνδέσμου μας (Εργατικό Κέντρο Ν.Λασιθίου – Λευκών Ορέων 03 Αγ.Νικόλαος ) για να υποβάλουν αίτηση επαναπρόσληψης τηρώντας αυστηρά τα υγειονομικά πρωτόκολλα.


Το δικαίωμα επαναπρόσληψης είναι αναφαίρετο και γι αυτό επιβάλλεται η υποβολή αίτησης εκ μέρους όλων των Ξενοδοχοϋπαλλήλων μέσω του Συνδέσμου μας.
Το δικαίωμα αυτό διασφαλίσαμε με πολλή επιμονή και αγώνα.


Υπενθυμίζουμε ότι ΜΟΝΟ οι ΞΕΝΟΔΟΧΟΥΠΑΛΛΗΛΟΙ που είχαν το δικαίωμα υποχρεωτικής επαναπρόσληψης ΕΥΝΟΗΘΗΚΑΝ με το επίδομα ειδικού σκοπού 534 ευρώ, την αντίστοιχη ασφαλιστική κάλυψη όπως και την επιδότηση ενοικίου, καθώς και την διασφάλιση δικαιώματος επιδότησης ανεργίας βάσει των παραπάνω, που δυστυχώς ο κλάδος του Επισιτισμού δεν κατάφερε να επιτύχει παρά τις προσπάθειες της ομοσπονδίας μας.
Καλούμε όλους τους συναδέλφους ξενοδοχοϋπάλληλους να ασκήσουν το δικαίωμα τους για την επαναπρόσληψη μέσω του Συνδέσμου μας, διασφαλίζοντας τις θέσεις εργασίας τους.


Θα δεχόμαστε αιτήσεις από τις 10/1/2022 έως 28/1/2022 καθημερινά από Δευτέρα έως Παρασκευή από τις 09:00 π.μ έως τις 14:00 μ.μ τηλ επικοινωνίας 28410-22784.

Για τους συναδέλφους που εργάζονται και διαμένουν στο Δήμο Σητείας, θα βγει εκ νέου ανακοίνωση εντός των ημερών στη σελίδα μας στο facebook,που θα ενημερώνει για τις ημέρες ,ώρες αλλά και το χώρο στον οποίο θα γίνουν οι αιτήσεις.

Το νέο email του Συνδέσμου μας είναι [email protected]

ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ

Ο Πρόεδρος
Νικόλαος Κρομμύδας

Ο Γεν.Γραμματέας
Νικόλαος Καριχημάκης


Ηράκλειο

Το Σωματείο Ξενοδοχοϋπαλλήλων Ν. Ηρακλείου ενημερώνουμε τα μέλη μας ότι, σύμφωνα με τις κείμενες διατάξεις και την σύμβαση των ξενοδοχοϋπαλλήλων ότι όσοι συνάδελφοι επιθυμούν να εργαστούν ξανά στο ίδιο ξενοδοχείο που ήταν την προηγούμενη τουριστική περίοδο θα πρέπει να περάσουν από τα γραφεία του Σωματείου (Εργατικό Κέντρο-Λεωφόρος Δημοκρατίας 10)  στον 1ο όροφο και να υποβάλλουν αίτηση επαναπρόσληψης.

Καλούμε όλους τους συνάδελφους ξενοδοχοϋπάλληλους να ασκήσουν το δικαίωμα τους στην επαναπρόσληψη μέσω του Σωματείου Ξενοδοχοϋπαλλήλων Ν. Ηρακλείου, διασφαλίζοντας τη θέση εργασίας τους.

Το Σωματείο μας θα δέχεται αιτήσεις από σήμερα Δευτέρα   2/1/2023 έως  Παρασκευή 27/1/2023 καθημερινά από Δευτέρα έως Παρασκευή από τις 08:00 έως τις 19:30,  κατόπιν τηλεφωνικού ραντεβού  στα τηλέφωνα: 28102895972810288026.

    Για το Σωματείο Ξενοδοχοϋπαλλήλων Νομού Ηρακλείου

Ο πρόεδρος

Ν. Κοκολάκης

Ο Γεν.Γραμματέας

Σμυρνάκης Νίκος

Ρέθυμνο

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου μας ανακοινώνει στα μέλη του ότι όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, οι αιτήσεις επαναπρόσληψης στα Ξενοδοχεία θα γίνονται μέσω του Σωματείου ξενοδοχοϋπαλλήλων Ρεθύμνου.

Οι αιτήσεις θα γίνονται καθημερινά από 4-1-2023, ημέρα Τετάρτη, μέχρι και τις 25-1-2023, ημέρα Τετάρτη και ώρες 9 π.μ. μέχρι 1 μ.μ, στο γραφείο του Σωματείου, εκτός Σαββάτου και Κυριακής.

Ανακοίνωση του σωματείου προς τους εργαζόμενους

Μετά την 14/2000 απόφαση του Αρείου Πάγου, κατοχυρώνεται το δικαίωμα της επαναπρόσληψης στο Ξενοδοχείο που εργαστήκατε και πρέπει όλοι να κάνουμε τις αιτήσεις μας μέσω του Σωματείου.

Περισσότερες πληροφορίες στα τηλέφωνα του Σωματείου 2831024080 και του Εργατικού Κέντρου 2831022332.


Χανιά

Το Σωματείο Ξενοδοχοϋπαλλήλων Ν. Χανίων ενημερώνει τα μέλη του ότι «σύμφωνα με την Συλλογική Σύμβαση Εργασίας των Ξενοδοχοϋπαλλήλων (άρθρο 6),  όσοι συνάδελφοι επιθυμούν να ξαναεργαστούν στο ίδιο Ξενοδοχείο, οφείλουν να περάσουν από τα Γραφεία του Σωματείου (Εργατικό Κέντρο – οδός Μάρκου Μπότσαρη 68) και να υποβάλουν αίτηση επαναπρόσληψης  όπου θα δεχόμαστε καθημερινά (εκτός Σαββατοκύριακα) από τις 9 έως και τις 25-1-2023, κατά τις απογευματινές ώρες από 4 έως 8 μ.μ.

     Με την ευκαιρία σας ενημερώνουμε ότι:

  • Το Διοικητικό Συμβούλιο ουδεμία ευθύνη φέρει σε περίπτωση που συνάδελφοι δεν ξαναπιάσουν δουλειά για τον λόγο ότι δεν έκαναν αίτηση επαναπρόσληψης.
  • Το Διοικητικό Συμβούλιο ουδεμία ευθύνη φέρει για όσους συναδέλφους υποβάλουν μόνοι τους την αίτηση επαναπρόσληψης στο Ξενοδοχείο και δεν επαναπροσληφθούν».

Ακολουθήστε το filoxenianews στο Google News στο Facebook και στο linkedin

Δείτε ακόμα

Ξενοδοχοϋπάλληλοι: Χιλιάδες χωρίς επίδομα ανεργίας – Ποτέ θα φανούν τα ένσημα

Γ. Π.

Κινδυνεύουν να μείνουν χωρίς προσωπικό ξενοδοχεία και εστίαση – Κενές 50.000 θέσεις εργασίας

Γ. Π.

Κρήτη: Το ένα ξενοδοχείο… “κλέβει” το προσωπικό του άλλου

Γ. Π.

ΠΟΕΕΤ: Κάλεσμα στα συλλαλητήρια των εργαζομένων του κλάδου μας στις 2 Μαρτίου

Γ. Π.

Πότε καταβάλλεται η έκτακτη αποζημίωση σε εποχικούς χωρίς υποχρέωση επαναπρόσληψης

Γ. Π.

Εμβολιασμός εργαζομένων στον τουρισμό, ισραηλινοί τουρίστες και βρετανική απαγόρευση

Γ. Π.
φορτώνει....