Ξενοδοχεία

Η TUI βράβευσε το Cretan Malia Park για το πρόγραμμα Phāea farmers

Η TUI βράβευσε τα επιτεύγματα των συνεργατών της και η βιωσιμότητα ήταν το βασικό στοιχείο. Τρεις νέες κατηγορίες προστέθηκαν για να αντικατοπτρίζουν τους κύριους τομείς προτεραιότητας της εταιρείας : Άνθρωποι, Πλανήτης, Πρόοδος.

TUI Global Hotel Awards 2023:

 Best Hotel Sustainability People Award & Best Hotel Overall Sustainability: Cretan Malia Park, Κρήτη

Το Cretan Malia Park Hotel βραβεύτηκε τόσο με το Best Hotel Sustainability People Award όσο και με το Best Hotel Sustainability General Award για τη συμμετοχή τους στο πρόγραμμα PHAEA RESORTS Farmers. Έντεκα υπάλληλοι του ξενοδοχείου συμμετέχουν επί του παρόντος στο καινοτόμο πρόγραμμα, το οποίο τους δίνει τη δυνατότητα να εκπαιδεύονται και να εργάζονται ως βιοκαλλιεργητές στη χαμηλή περίοδο και στη συνέχεια στο ξενοδοχείο κατά την τουριστική περίοδο.

Αυτό δίνει στους εργαζομένους ένα εισόδημα όλο το χρόνο και παρέχει στο ξενοδοχείο υψηλής ποιότητας τοπικά προϊόντα που μπορεί να χρησιμοποιήσει στις δραστηριότητες του F&B, όπως ελαιόλαδο, μέλι, φρούτα και λαχανικά. Πραγματικά πρωτοποριακή και «κυκλική» σκέψη!

Οι νικητές της κατηγορίας βιωσιμότητας επιλέγονται από εξωτερική επιτροπή και κρίνονται σύμφωνα με μοναδικά καθορισμένα κριτήρια από ομάδα εμπειρογνωμόνων: Randy Durband, Διευθύνων Σύμβουλου του Παγκόσμιο Συμβούλιο Αειφόρου Τουρισμού (GSTC), Andreas Koch από την blueContec, Rebecca Hawkins, PhD & Michelle Rowe από την Rhp Ltd.

Ακολουθήστε το filoxenianews στο Google News στο Facebook και στο linkedin

Δείτε ακόμα

Domes Aulūs Elounda: Επαναπροσδιορίζει το all-inclusive

Γ. Π.

Νέα τροποποίηση των Υγειονομικών Πρωτοκόλλων των ξενοδοχείων και των κάμπινγκ

Γ. Π.

Στην τελική ευθεία το project Elounda Hills των 500 εκατ. ευρώ στον κόλπο του Μιραμπέλου

Γ. Π.

Ρόδος: Λιποθυμίες υπαλλήλων σε ξενοδοχείο, λόγω μη χρήσης κλιματιστικού

Γ. Π.

Dusit: Το διάσημο ταϊλανδέζικο ξενοδοχειακό brand στην Ελλάδα.

Γ. Π.

Πέθανε ο CEO της Marriot International, Arne Sorenson

Γ. Π.
φορτώνει....