26 C
Άγιος Νικόλαος
7 Ιουνίου 2023
Δημοφιλή Ξενοδοχεία

Η παγκόσμια βράβευση 2 Ελλήνων ξενοδόχων για τη συνεισφορά τους στον κλάδο φιλοξενίας

Με το 24ο Διεθνές Βραβείο «International Hospitality Investment Forum (ΙΗIF) Lifetime Achievement», τιμήθηκαν οι κκ. Σταύρος Ανδρεάδης και Ανδρέας Ανδρεάδης στο πλαίσιο της φετινής διοργάνωσης που πραγματοποιήθηκε στο Βερολίνο.

Η βράβευση αυτή αποτελεί αναγνώριση του καινοτόμου έργου τους στην ανάπτυξη και προώθηση του Ομίλου Sani/Ikos σε Ελλάδα και Μεσόγειο και της σημαντικής τους συνεισφοράς στην επαναφορά της πολυτελούς φιλοξενίας ως κερδοφόρας επενδυτικής ιδέας, που αποτελεί παράδειγμα στην ιστορία του ελληνικού τουρισμού αλλά και διεθνώς.

Το εμβληματικό βραβείο «ΙΗIF Lifetime Achievement» απονέμεται σε ηγέτες που ανέτρεψαν τα δεδομένα στον κλάδο της φιλοξενίας με το έργο τους και άφησαν παρακαταθήκη στις επόμενες γενιές. Προηγούμενοι νικητές υπήρξαν πρωταγωνιστικές προσωπικότητες του κλάδου όπως ο David Kong, πρώην CEO της Best Western Hotels & Resorts, ο Sol Kerzner, ιδρυτής και πρώην πρόεδρος της Kerzner International Holdings Limited, ο Bill Marriott, επίτιμος πρόεδρος της Marriott International και ο Isadore Sharp, ιδρυτής και πρόεδρος των Four Seasons.

Η φετινή απονομή πραγματοποιήθηκε κατά τη διάρκεια του forum με κεντρικό θέμα «Fortune Favours the Bold-Η τύχη ευνοεί τους τολμηρούς» με τη συμμετοχή 2.000 και πλέον διακεκριμένων επαγγελματιών της φιλοξενίας, ιδιοκτητών και επενδυτών.

Το Διεθνές Φόρουμ Επενδύσεων στον Ξενοδοχειακό Τομέα-International Hospitality Investment Forum (IHIF) είναι μέλος της Questex Hospitality Group που αποτελεί σημείο αναφοράς και συνάντησης των ηγετών του ξενοδοχειακού κλάδου από όλον τον κόσμο.

Οι κκ. Σταύρος Ανδρεάδης και Ανδρέας Ανδρεάδης, παραλαμβάνοντας το τιμητικό βραβείο δήλωσαν τα εξής: “Είναι μεγάλη μας τιμή να λαμβάνουμε το «IHIF Lifetime Achievement Award» και να στεκόμαστε δίπλα σε επιφανείς ηγέτες και πρωτοπόρους του κλάδου του τουρισμού. Η ιστορία των Sani/Ikos είναι το αποτέλεσμα μιας ολόκληρης ζωής αφοσίωσης, συλλογικής προσπάθειας και πάθους για τη φιλοξενία. Από τη δημιουργία του Sani Resort πριν από 50 χρόνια και, στη συνέχεια, του πρωτοποριακού μοντέλου των Ikos Resorts, η οικογενειακή μας επιχείρηση επεκτάθηκε σε κορυφαίες παραθαλάσσιες τοποθεσίες της Μεσογείου, προσφέροντας στους επισκέπτες ξεχωριστές εμπειρίες και ποιοτική, ζεστή εξυπηρέτηση.

Το εγχείρημα αυτό, με την υποστήριξη του Co-CEO και Co-Managing Partner του Ομίλου, Mathieu Guillemin, επέφερε ρεκόρ επιδόσεων και οδήγησε το 2022 στη συμμαχία με την GIC, το επενδυτικό ταμείο της Σιγκαπούρης και έναν από τους μεγαλύτερους επενδυτές παγκοσμίως. Είμαστε περήφανοι που αποδεικνύουμε, μέσω της δυναμικής μας ανάπτυξης, ότι ο κλάδος της πολυτελούς φιλοξενίας είναι από τους πιο καινοτόμους και ελκυστικούς για τους επενδυτές, κλάδους του τουρισμού».

Ακολουθήστε το filoxenianews στο Google News στο Facebook και στο linkedin

πηγή:travel.gr

Δείτε ακόμα

Οι σημαντικές τάσεις του 2021 για την τουριστική βιομηχανία

Γ. Π.

Sani/Ikos Group: Ανάμεσα στα κορυφαία ξενοδοχεία στον κόσμο

Γ. Π.

Ikos Odisia: Στα 7 πιο εντυπωσιακά ξενοδοχεία που θα ανοίξουν μέσα στο 2023

Γ. Π.

ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ:H Κρήτη συγκαταλέγεται στις περιοχές με τη μεγαλύτερη ζήτηση.

N. K.

Minos Beach Art Hotel: Πολυτέλεια με την αυθεντικότητα της κρητικής κουλτούρας

Γ. Π.

Το Minos Beach μέσω των Design Hotels αξιοποιεί το δίκτυο της Marriott

Γ. Π.
φορτώνει....