Χορηγούμενη

Η Γαλλία περιορίζει τα ταξίδια από 4 χώρες με υποχρεωτική καραντίνα 10 ημερών

ΠΑΡΙΣΙ: Η Γαλλία επιβάλλει περιορισμούς εισόδου σε ταξιδιώτες από τέσσερις χώρες – την Αργεντινή, τη Χιλή, τη Νότια Αφρική και τη Βραζιλία ανακοίνωσε η κυβέρνηση.

Οι περιορισμοί περιλαμβάνουν υποχρεωτικές καραντίνες 10 ημερών με αστυνομικούς ελέγχους για να διασφαλιστεί ότι τα άτομα που φτάνουν στη Γαλλία τηρούν τα μέτρα αυτά. 

Η Γαλλία ανέστειλε προηγουμένως όλες τις πτήσεις από τη Βραζιλία. Η αναστολή θα αρθεί το επόμενο Σάββατο, μετά από 10 ημέρες, και οι νέοι περιορισμοί θα είναι  σε ισχύ μέχρι τότε, ανέφερε η κυβέρνηση. 

Η αναστολή των πτήσεων από τη Βραζιλία θα αρθεί, ακολουθούμενη από «δραστικά μέτρα» για την είσοδο στη Γαλλία και από τις τέσσερις χώρες, δήλωσε ο υπουργός Εξωτερικών της Γαλλίας Jean-Yves Le Drian, «είναι οι πιο επικίνδυνες, όσον αφορά τον αριθμό των παραλλαγών που υπάρχουν και την εξέλιξη της πανδημίας σε αυτές τις χώρες», δήλωσε το Σάββατο στον τηλεοπτικό σταθμό France 3.

Σύμφωνα με τους νέους περιορισμούς, οι ταξιδιώτες πρέπει να δηλώνουν μια διεύθυνση για το πού σκοπεύουν να τηρήσουν την περίοδο περιορισμού των 10 ημερών και η αστυνομία θα πραγματοποιεί  επισκέψεις και θα επιβάλει πρόστιμα σε όσους παραβιάζουν την καραντίνα, δήλωσε η κυβέρνηση.

Μαζί με την υποχρεωτική καραντίνα, η Γαλλία απαιτεί πιο αυστηρότερους  ελέγχους για τον κορωναϊό.  Οι ταξιδιώτες πρέπει να δείξουν την απόδειξη αρνητικής δοκιμής PCR που λαμβάνεται λιγότερο από 36 ώρες αντί για 72 ώρες πριν επιβιβαστούν σε πτήση ή μια δοκιμή αρνητικού αντιγόνου λιγότερο από 24 ώρες.

Δείτε ακόμα

Τα s/m Χαλκιαδάκης στηρίζουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το Εθνικό Σύστημα Υγείας αυτή την κρίσιμη περίοδο

N. K.

Fysalida-Wine Bar Restaurant σημείο συνάντησης στον Άγιο Νικόλαο

N. K.

Κολλημένο ακόμα στη Διώρυγα του Σουέζ το πλοίο Ever Given

N. K.

Χριστούγεννα με βαριά σκιά της πανδημίας στην Ευρώπη- Η κατάσταση των χωρών

N. K.

Εστιατόριο στη Σαουδική Αραβία όπου οι σερβιτόροι είναι ρομπότ

N. K.

Πώς θα γίνει από Δευτέρα η διάθεση των self tests

N. K.
φορτώνει....