Food & Beverages Ξενοδοχεία Φορείς

HORECA 2022: Επανέρχεται δυναμικά με 500 εκθέτες!

H HORECA, η έκθεση που άλλαξε τα δεδομένα για τα Ξενοδοχεία και τη Μαζική Εστίαση στη χώρα μας, επιστρέφει δυναμικά με περισσότερους από 500 εκθέτες, για να αποτελέσει και πάλι σημαντικό εφαλτήριο για την ανάκαμψη του κλάδου της Φιλοξενίας, κέντρο επενδυτικών επιλογών, αλλά και τον πυρήνα των εξελίξεων για τους κλάδους των Ξενοδοχείων, της Καφεστίασης και της Μαζικής Εστίασης.

Η πραγματοποίηση της έκθεσης σε ασφαλείς covid free συνθήκες, δημιουργεί τις προϋποθέσεις για την προσέλευση μεγάλου αριθμού ποιοτικών επισκεπτών, καθιστώντας και πάλι τη HORECA το μεγαλύτερο εκθεσιακό event στην Ελλάδα και κομβικό σημείο συνάντησης για όλους τους επαγγελματίες επισκέπτες με τις κορυφαίες προμηθευτικές επιχειρήσεις του κλάδου.

Το τετραήμερο 11 με 14 Φεβρουαρίου 2022 οι επαγγελματίες των Ξενοδοχείων, της Μαζικής Εστίασης και της Καφεστίασης θα έρθουν σε επαφή με ολόκληρη την προμηθευτική αλυσίδα (foodservice, καφές και ροφήματα, αλκοολούχα και μη ποτά, τρόφιμα και σνακ), κορυφαίες επιχειρήσεις με ξενοδοχειακό και εστιατορικό εξοπλισμό, τεχνολογικές λύσεις και διαδικτυακές υπηρεσίες, καθώς και εταιρείες που ειδικεύονται στην κατασκευή, την ανακαίνιση και την εξοικονόμηση ενέργειας.

Το κορυφαίο trade show του κλάδου, προσαρμοσμένο στα δεδομένα της εποχής, θα φιλοξενήσει τις εταιρίες leader του κλάδου σε 50.000 τ.μ. εκθεσιακής επιφάνειας όπου θα παρουσιάσουν όλες τις σύγχρονες τάσεις και εξελίξεις για τα ξενοδοχεία και τη μαζική εστίαση, καθώς και πρωτότυπες ιδέες, προτάσεις, λύσεις για την «είσοδο» τους στην post covid εποχή.

Φυσικά, την τιμητική τους θα έχουν και οι έξυπνες εφαρμογές προκειμένου οι μονάδες φιλοξενίας και εστίασης να εναρμονίζονται με τους κανόνες υγιεινής και ασφάλειας που απαιτεί η νέα πραγματικότητα. Τα δε special events θα είναι ακόμα πιο ενδιαφέροντα και εποικοδομητικά, καθώς η νέα κανονικότητα ανοίγει περισσότερα θέματα προς μελέτη, συζήτηση και παρουσίαση.Το Metropolitan αναμένεται να αποτελέσει ξανά το κέντρο των Ξενοδοχείων και της Μαζικής Εστίασης προσελκύοντας όλους τους ευσυνείδητους επαγγελματίες και οραματιστές του κλάδου.

Η HORECA 2022, επανέρχεται δυναμικά 11-14 Φεβρουαρίου στο Μetropolitan Expo, εφαρμόζοντας πιστά όλες τις οδηγίες του υγειονομικού πρωτοκόλλου για τη λειτουργία των εμπορικών εκθέσεων.

H διοργανώτρια εταιρεία έχοντας ως προτεραιότητα τη διασφάλιση ενός covid-free περιβάλλοντος και τηρώντας όλα τα μέτρα για την προστασία της υγείας εκθετών και επισκεπτών, θα επιτρέψει την είσοδο στην έκθεση μόνο στους κατόχους Green Pass, εφαρμόζοντας πιστά όλες τις οδηγίες του υγειονομικού πρωτοκόλλου για τη λειτουργία των εμπορικών εκθέσεων.

Δείτε εδώ αναλυτικά τις Προϋποθέσεις Εισόδου στην HORECA 2022.

Ακολουθήστε το filoxenianews στο Google News στο Facebook και στο linkedin

Δείτε ακόμα

Υπουργείο Τουρισμού: Κομβικής σημασίας η δημιουργία Μητροπολιτικού Συνεδριακού Κέντρου στην Αθήνα

N. K.

Tέλη Φεβρουαρίου σε Ηράκλειο και Χανιά η 1η Παγκρήτια Ημέρα Καριέρας στις ξενοδοχειακές μονάδες της Κρήτης

Γ. Π.

Μεγάλη συμφωνία Μήτση-Αγγελόπουλου

N. K.

Από σήμερα 1/4/2021 η υποβολή δηλώσεων αναστολής συμβάσεων εργασίας εργαζομένων για τον Απρίλιο

Γ. Π.

ΕΟΤ: Διαγωνισμός για την ανανέωση των τουριστικών περιπτέρων στις διεθνείς εκθέσεις

Γ. Π.

HR: Οι ρομαντικοί σε ένα παραμύθι χωρίς τέλος

Α.Χ
φορτώνει....