Τουρισμός

H νέα καμπάνια του Υπουργείου Τουρισμού και του EOT

O Ελληνικός Οργανισμός Τουρισμού (ΕΟΤ) προσκαλεί τους ταξιδιώτες να απολαύσουν ένα greekend*, ένα αυθεντικό ελληνικό σαββατοκύριακο στις μεγάλες πόλεις της Ελλάδας.

Με κεντρικό μήνυμα «greekend: End your week like a Greek» και υπογραφή το motto της επιτυχημένης κεντρικής καμπάνιας «All you want is Greece», η νέα δυναμική καμπάνια του Υπουργείου Τουρισμού και του EOT προβάλλει την όμορφη πλευρά της ζωής στις ελληνικές πόλεις και τις πλούσιες εμπειρίες που μπορούν να απολαύσουν οι επισκέπτες σε ένα greekend*.

Η Αθήνα και η Θεσσαλονίκη επανασυστήνονται στο κοινό ως δύο μεγάλες πόλεις ιδανικές για το πιο «ζωντανό» city-break. Ο τόπος για να ζήσει κανείς να υπέροχο αστικό σαββατοκύριακο γεμάτο εμπειρίες.

Σε πρώτο πλάνο ο καλός καιρός, οι μικρές αποστάσεις και οι αναρίθμητες επιλογές φαγητού, ποτού και διασκέδασης που μας επιτρέπουν να περνάμε σχεδόν όλο το σαββατοκύριακο έξω από το σπίτι.

Μέσα από την καμπάνια παρουσιάζεται η πιο γοητευτική πλευρά της ζωής στις μεγάλες πόλεις, αυτή που κάθε επισκέπτης μπορεί να απολαύσει ένα σαββατοκύριακο. Οι πρωταγωνιστές ξυπνούν σε μια ηλιόλουστη πόλη κι έχουν όλο τον χρόνο μπροστά τους για να γνωρίσουν τις ομορφιές της: μουσεία, περίπατοι, βόλτες στην παραλία, καφές στα υπαίθρια καφέ, νόστιμο φαγητό, τέχνες, shopping, συναντήσεις και γνωριμίες,  διασκέδαση, ένα σαββατοκύριακο που τα έχει όλα!

Ένα υπέροχο weekend γεμάτο ξεχωριστές δραστηριότητες, τόσο μοναδικά ελληνικό, που σχεδόν δικαιούται να έχει το δικό του όνομα.

Το greekend* είναι μια υπέροχη εμπειρία να ζήσει κανείς και να γνωρίσει τις πιο όμορφες πλευρές της πόλης.

Ένα σαββατοκύριακο ξέγνοιαστο είναι αυτό που έχει λείψει σε όλους μετά από τις δύσκολους μήνες της πανδημίας. Η Αθήνα και  η Θεσσαλονίκη είναι πόλεις που το προσφέρουν απλόχερα. «Make your weekend greekend*» λέει χαρακτηριστικά ο πρωταγωνιστής του διαφημιστικού σποτ.

Η νέα διαφημιστική καμπάνια το ΕΟΤ θα έχει αρχικά διάρκεια δύο σχεδόν μήνες και θα προβληθεί, σε πρώτη φάση, σε δέκα χώρες που έχουν φανερώσει ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την Ελλάδα, όπως το η Γαλλία, η Γερμανία, η Δανία, το Ηνωμένο Βασίλειο, η Ισπανία, η Ιταλία, η Ολλανδία, η Πολωνία, η Σουηδία και το Ισραήλ.

Η καμπάνια θα επαναλαμβάνεται σε τακτικά χρονικά διαστήματα στη διάρκεια του έτους.

Στόχος της νέας καμπάνιας «City Break» είναι να καθιερωθεί το νέο concept greekend* και να εμπλουτιστεί και με άλλες μεγάλες ελληνικές πόλεις που έχουν σύνδεση με αεροδρόμια του εξωτερικού και μπορούν να στηρίξουν ένα επιτυχημένο City Βreak. 

«Make your weekend a greekend*»

Ακολουθήστε το filoxenianews στο Google News στο Facebook και στο linkedin

money-tourism.gr

Δείτε ακόμα

Συνάντηση του Υπουργού Τουρισμού κ. Χάρη Θεοχάρη με την επικεφαλής του Ομοσπονδιακού Οργανισμού Τουρισμού της Ρωσίας

Γ. Π.

Τουρισμός: «Ο ελεγμένος τουρίστας είναι ο τουρίστας του 2021 για την Ελλάδα»

Γ. Π.

Συμμετοχή της Περιφέρειας Κρήτης στην 26η διεθνή έκθεση Globalnie στο Κατοβίτσε της Πολωνίας

N. K.

Ά. Γκερέκου: Το «Ευ Ζην» είναι η ελληνική απάντηση στη νέα εποχή του τουρισμού

Γ. Π.

Ακυρώνει και επίσημα η TUI UK μέχρι 16 /05 όλα τα πακέτα

N. K.

Ελλάδα: Ένας από τους δημοφιλέστερους προορισμούς στον κόσμο για τα σκάφη αναψυχής

Γ. Π.
φορτώνει....