Μια Μάχη Γεύσεων από εμπνευσμένες συνταγές της Κρήτης και της Μακεδονίας θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν οι τυχεροί που θα παρευρεθούν στο εστιατόριο La Bouillabaisse στο ξενοδοχείο Minos Beach Art Hotel το Σάββατο 02 Οκτωβρίου .

Μια ιδέα του Σέφ Γ.Μπαξεβάνη και του Στρ Πατσάκη Διευθυντή του ξενοδοχείου Minos Beach Art Hotel ,τελικά παίρνει σάρκα και οστά δίνοντας την δυνατότητα στους καλεσμένους να συμμετέχουν σε αυτήν την γαστρονομική μονομαχία των διακεκριμένων Σεφ Σ. Ευαγγελου (Executive Chef Makedonia Palace) και Γ.Μπαξεβάνη ( Executive Chef Bluegr Hotels & Resorts) καθώς και την οινική απογείωση των πιάτων μέσω των σπουδαίων κρασιών που επιμελήθηκαν οι Δημήτρης Μότσος (DipWSET) και Στράτος Πατσάκης (WSPC Hestia,WSET).
Όπως μας περιέγραψε ο κ.Μπαξεβάνης σχετικά με το μενού που δημιουργήθηκε για αυτή την βραδιά, πρόκειται για παρασκευές στο ίδιο πίατο με κρητικό χαρακτήρα και αντίθετα με την Μακεδονική άποψη του κ.Ευαγγέλου.

Αναφορικά θα δούμε συνταγές με απλά καθημερινά υλικά μαγειρεμένα με ευφάνταστο τρόπο ικανά όμως να δημιουργήσουν μια αξέχαστη γαστρονομική εμπειρία
Σαλιγκάρια ψημένα μεσα σε πηλό όπως τα αρχαία χρόνια, Μπριάμ με κρέμα από παγωμένο ξύγαλο μέσα σε άζωτο και εφτάζυμο ψωμί,Μαγγίρι και Μακεδονίτικες χυλοπίτες Πέτουρα με φαγόπυρο και Τράγο ένα από το νοστιμότερα κρέατα σύμφωνα με τον Σέφ ο οποίος πρόσφατα στο δείπνο που παρέθεσε η πρόεδρος της Δημοκρατίας στους προέδρους του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, Σαρλ Μισέλ, και του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Νταβίντ Σασόλι, για τα 40 χρόνια της Ελλάδας στην Ευρώπη αφησε τις καλύτερες εντυπώσεις .
Η έκπληξη της βραδιάς, θα είναι ένα πιάτο με κουνέλι …………………

