16.5 C
Άγιος Νικόλαος
28 Μαρτίου 2023
Food & Beverages Φορείς

FOOD EXPO 2023: Έρχεται 18 – 20 Μαρτίου το κορυφαίο εμπορικό γεγονός για τα Τρόφιμα και Ποτά στη χώρα μας

Μία από τις μεγαλύτερες και πληρέστερες διοργανώσεις της προετοιμάζει με εντατικούς ρυθμούς η FOOD EXPO 2023, καθώς οι εκθέτες της αναμένεται να ξεπεράσουν τους 1.300. Πρόκειται για μια σημαντική εμπορική συνάντηση 1.050 Ελλήνων και 250 ξένων εκθετών, με 32.000 Έλληνες επισκέπτες και 3.400 διεθνείς αγοραστές, από συγκεκριμένες αγορές στόχους. H FOOD EXPO θα πραγματοποιηθεί 18-20 Μαρτίου 2023 στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo και θα αποτελέσει για ακόμη μία φορά το κορυφαίο εμπορικό γεγονός για τα Τρόφιμα και Ποτά στη χώρα μας.

H FOOD EXPO αποτελεί σήμερα το σημαντικότερο εμπορικό φόρουμ για τα Τρόφιμα και Ποτά, όχι μόνο στη χώρα μας, αλλά και στην ευρύτερη περιοχή της Ν.Α. Ευρώπης. Έχοντας επιβεβαιώσει τη φήμη της ως μια πραγματικά μεγάλη διεθνής έκθεση, καλύπτει όχι μόνο τις ανάγκες της εγχώριας αγοράς, αλλά συγχρόνως ανταποκρίνεται πλήρως και στον εξαγωγικό προσανατολισμό των ελληνικών επιχειρήσεων του κλάδου. Στη FOOD EXPO 2023,  η οποία θα πραγματοποιηθεί 18-20 Μαρτίου,  θα δώσουν ραντεβού οι κορυφαίοι decision makers από κάθε γωνιά του πλανήτη, δίνοντας τη δυνατότητα στους εκθέτες της να επεκτείνουν το δίκτυο πωλήσεών τους εντός και εκτός των συνόρων και να διεισδύσουν σε νέες αγορές.

Η ανεπανάληπτη επιτυχία που σημειώνει χρόνο με το χρόνο η FOOD EXPO και η συνεχής ανοδική της πορεία, ενισχύουν τη φήμη και την ακτινοβολία της, όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και στα πέρατα του κόσμου. Δίκαια πλέον η FOOD EXPO θεωρείται η μεγαλύτερη έκθεση Τροφίμων και Ποτών στη Νοτιοανατολική Ευρώπη, αλλά και μία από τις σημαντικότερες του είδους της διεθνώς ενώ φυσικά αποτελεί και τον κορυφαίο εκθεσιακό θεσμό, αλλά και το σημαντικότερο εμπορικό φόρουμ για τα Τρόφιμα και Ποτά στη χώρα μας, καθώς όχι μόνο καλύπτει τις ανάγκες της εγχώριας αγοράς, αλλά συγχρόνως ανταποκρίνεται πλήρως και στον εξαγωγικό προσανατολισμό των ελληνικών παραγωγικών επιχειρήσεων του κλάδου. Παράλληλα συγκεντρώνει χιλιάδες εμπορικούς επισκέπτες από επιχειρήσεις της Οργανωμένης Λιανικής, του Χονδρεμπορίου, της Βιομηχανίας Τροφίμων και Ποτών, των Ξενοδοχείων και της Μαζικής Εστίασης! Τέλος, έχοντας “χτίσει” με στοχευμένες κινήσεις όλα αυτά τα χρόνια ένα ισχυρό brand name στο εξωτερικό, καταφέρνει κάθε χρόνο να προσελκύσει πλήθος ξένων αγοραστών από αγορές-στόχους για τα ελληνικά τρόφιμα και ποτά από όλο τον κόσμο, τους πιο σημαντικούς από τους οποίους τους εντάσσει στο πρόγραμμα προσέλκυσης και φιλοξενίας “Hosted Buyer” με σκοπό να πραγματοποιήσουν προγραμματισμένα b2b meetings με τους εκθέτες.

Μαζί και η έκθεση OENOTELIA

Ενταγμένη στο πλαίσιο της FOOD EXPO, η OENOTELIA προσφέρει πληθώρα σημαντικών συνεργειών, επιτρέπoντας στους εκθέτες να παρουσιάσουν τα προϊόντα τους και να έρθουν σε επαφή με χιλιάδες εκπροσώπους από την οργανωμένη λιανική, το χονδρεμπόριο και τη μαζική εστίαση, καθώς και με σημαντικούς ξένους αγοραστές. Η παράλληλη διοργάνωση της με τη FOOD EXPO δίνει την ευκαιρία στους Έλληνες και τους ξένους επισκέπτες να διαπιστώσουν όλο το εύρος του ελληνικού οινογαστρονομικού πλούτου.

Πληροφορίες

Τηλέφωνο: 2105242100

Email: [email protected]

Ιστοσελίδα: https://foodexpo.gr/

Ακολουθήστε το filoxenianews στο Google News στο Facebook και στο linkedin

Δείτε ακόμα

Σταματάμε τη χρήση μάσκας τον Ιούλιο – Αντίστροφη μέτρηση για τα προνόμια στους εμβολιασμένους

N. K.

ΠΟΞ προς Κεραμέως: Δώστε λύση στα προβλήματα της τουριστικής εκπαίδευσης

Γ. Π.

Υπογράφηκε σήμερα η νέα συλλογική σύμβαση εργασίας για τους οδηγούς τουριστικών λεωφορείων Κρήτης

N. K.

ΠΟΔΙΞ-2η Ανοικτή Πανελλήνια Γενική Συνέλευση

N. K.

Χ. Θεοχάρης: Καταστρώνουμε σχέδιο για το πώς θα ανοίξει ο Τουρισμός

Γ. Π.

Νεότερες οδηγίες για εμβολιασμένους που θα έρθουν σε επαφή με κρούσμα

N. K.
φορτώνει....