16.9 C
Άγιος Νικόλαος
27 Νοεμβρίου 2021
Food & Beverages

FOOD EXPO 2022: Επιστρέφει δυναμικά με φυσική παρουσία

Η FOOD EXPO, η μεγαλύτερη έκθεση Τροφίμων και Ποτών στην Ν.Α. Ευρώπη και μία από τις σημαντικότερες του είδους της διεθνώς, επιστρέφει δυναμικά 12-14 Μαρτίου 2022, σε συνθήκες Covid Free  στο Metropolitan Expo.

Η εμπειρία των όσων έχουν συμβεί τον τελευταίο καιρό, απέδειξε ότι η αγορά έχει ανάγκη την πραγματοποίηση των εκθέσεων με φυσική παρουσία, αφού μόνο αυτές εξακολουθούν να αποτελούν το σημαντικότερο forum για τις εμπορικές συναλλαγές και δεν μπορούν να υποκατασταθούν από ενέργειες και δράσεις άλλων μορφών.

Η FOOD EXPO, η μεγαλύτερη έκθεση Τροφίμων και Ποτών στην Ν.Α. Ευρώπη και μία από τις σημαντικότερες του είδους της διεθνώς, επιστρέφει δυναμικά 12-14 Μαρτίου 2022, σε συνθήκες Covid Free  στο Metropolitan Expo! Με 1.350 Έλληνες και ξένους εκθέτες, με 3.500 σημαντικούς διεθνείς αγοραστές, η FOOD EXPO 2022 έρχεται να επιβεβαιώσει και πάλι την ηγετική της θέση στην ευρύτερη περιοχή της Ν.Α. Ευρώπης και να ενισχύσει ακόμη περισσότερο το διεθνή της χαρακτήρα. Η FOOD EXPO 2022, επίσης, θα δώσει την ευκαιρία στις μεγαλύτερες παραγωγικές και μεταποιητικές επιχειρήσεις Τροφίμων και Ποτών που συμμετέχουν ως εκθέτες, να αναδείξουν τα προϊόντα τους σε 50.000 Έλληνες και ξένους αγοραστές που αναμένεται να την επισκεφτούν και να συνάψουν σπουδαίες συμφωνίες εντός και εκτός συνόρων διευρύνοντας το πελατολόγιό τους με νέους δυναμικούς πελάτες!

900 Hosted Buyers, 3.500 διεθνείς επισκέπτες

Η διοργανώτρια εταιρεία, με μία σειρά προωθητικών ενεργειών, φιλοδοξεί να προσελκύσει 3.500 διεθνείς αγοραστές από αγορές στόχους για τα ελληνικά τρόφιμα και ποτά. Οι  900 πιο σημαντικοί από αυτούς θα ενταχθούν στο Hosted Buyer πρόγραμμα της έκθεσης του οποίου το συνολικό κόστος θα ξεπεράσει τις 600.000€. Οι hosted buyers αυτοί θα πραγματοποιήσουν πάνω από 17.500 b2b meetings με τους εκθέτες της FOOD EXPO 2022.

Δύο νέους τομείς εγκαινιάζει η FOOD EXPO 2022

Ο κλάδος των βιολογικών προϊόντων είναι από τους ταχύτερα αναπτυσσόμενους διεθνώς, ενώ η ζήτηση σε βιολογικά προϊόντα αυξάνεται διαρκώς. Η FOOD EXPO ανταποκρινόμενη σε αυτή τη νέα ανάγκη της αγοράς, εγκαινιάζει έναν ξεχωριστό τομέα με βιολογικά προϊόντα, τον «Bio Foods». Παράλληλα, η αυξημένη ζήτηση για ελληνικά φρέσκα φρούτα και λαχανικά από Έλληνες και ξένους αγοραστές, μας οδήγησε στη δημιουργία ενός νέου τομέα “Fruit & Veg”για τα προϊόντα αυτά, ο οποίος θα προβάλλει την υψηλή ποιότητα της Ελληνικής παραγωγής και αναμένεται να συμμετάσχουν σε αυτόν ως εκθέτες αρκετές παραγωγικές και εμπορικές επιχειρήσεις.

H ψηφιακή πλατφόρμα της έκθεσης

Η εξαιρετική επιτυχία που σημείωσε η FOOD EXPO Digital 2021 απέδειξε ότι μια καλά οργανωμένη ψηφιακή πλατφόρμα μπορεί να λειτουργήσει σαν επιπρόσθετη υπηρεσία της φυσικής έκθεσης. Η ψηφιακή πλατφόρμα της FOOD EXPO 2022 θα ενεργοποιηθεί 10 μέρες μετά το τέλος της φυσικής έκθεσης και θα δώσει τη δυνατότητα στους επισκέπτες -κυρίως από το εξωτερικό- που δεν μπόρεσαν να την επισκεφθούν να έρθουν σε επαφή με τους εκθέτες της.

Mαζί και η έκθεση Oenotelia

H επιστροφή της FOOD EXPO δεν θα μπορούσε να γίνει χωρίς την Oenotelia, η οποία χάρη στον αυστηρά επαγγελματικό της χαρακτήρα, το υψηλό ποιοτικό της επίπεδο και τη συμμετοχή σε αυτήν των πιο σπουδαίων εταιρειών που παράγουν και υπογράφουν τα πιο εκλεκτά ελληνικά κρασιά και αποστάγματα θα ανταποκριθεί επάξια στις απαιτήσεις της οινικής αγοράς.

Δείτε ακόμα

Τα νέα μέτρα για διευρυμένο ωράριο, αλλαγές στον αριθμό πελατών στα σούπερ μάρκετ για την παραλαβή self test

Μ. Τ.

Ιαπωνία: Πως τα παραπροϊόντα των ελαιουργείων έγιναν τροφή για τα πιο ακριβά μοσχάρια του κόσμου

Ν. Π.

Τι γιορτάζουμε την Τσικνοπέμπτη

N. K.

Φεστιβάλ Ελληνικού Μελιού και Προϊόντων Μέλισσας

N. K.

Τα καζανέματα ή ρακοκάζανα της Κρήτης: Μια μεγάλη γιορτή, κομμάτι της οινικής μας κουλτούρας

Γ. Π.

Ο 2ος Μεσογειακός Διαγωνισμός Μαγειρικής & Ζαχαροπλαστικής είναι γεγονός!!!!

Μ. Τ.
φορτώνει....