15.4 C
Άγιος Νικόλαος
27 Μαρτίου 2023
Τουρισμός Φορείς

Eurobank: Και φέτος πρόγραμμα Business Banking Τουρισμός

Το πρόγραμμα Business Banking Τουρισμός υλοποιεί για 12η διαδοχική χρονιά η Eurobank, στηρίζοντας διαχρονικά και στην πράξη, όπως αναφέρει, την ελληνική τουριστική βιομηχανία.

Το αναγνωρισμένο, εξειδικευμένο και ολοκληρωμένο πρόγραμμα προνομίων, τραπεζικών και μη τραπεζικών υπηρεσιών, απευθύνεται στις αμιγώς τουριστικές επιχειρήσεις οι οποίες δραστηριοποιούνται σε όλη την Ελλάδα, αλλά και στο σύνολο των μικρομεσαίων επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται σε νησιωτικές περιοχές και τη Χαλκιδική.

Ενόψει της νέας τουριστικής περιόδου, η Γενική Διεύθυνση Small Business Banking της Eurobank, παρουσίασε την Πέμπτη το πρόγραμμα προνομίων Business Banking Τουρισμός, σε διαδικτυακή εκδήλωση, με επίσημη προσκεκλημένη την πρόεδρο του ΕΟΤ, Άντζελα Γκερέκου, η οποία υπογράμμισε τη συμβολή του προγράμματος της Eurobank στην υποστήριξη και ενίσχυση των μικρομεσαίων τουριστικών επιχειρήσεων της χώρας, ιδιαίτερα κατά την περίοδο της πανδημίας.

Οι εκπρόσωποι 500 και πλέον μικρομεσαίων επιχειρήσεων από όλη την Ελλάδα, οι οποίοι συμμετείχαν στην εκδήλωση, είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν από τον αναπληρωτή διευθύνοντα Σύμβουλο, Αντρέα Αθανασόπουλο, τον γενικό διευθυντή Retail Banking, Ιάκωβο Γιαννακλή, και τον αναπληρωτή γενικό διευθυντή και επικεφαλής της Γενικής Διεύθυνσης Small Business Segment, Δημήτρη Οικονόμου, για τις τάσεις που επηρεάζουν τον κλάδο, για τη στρατηγική της Τράπεζας στον Τουρισμό, τα προνόμια και τις διευκολύνσεις που παρέχονται στους πελάτες της Τράπεζας. Ιδιαίτερο ήταν το ενδιαφέρον των εκπροσώπων των επιχειρήσεων για το πλαίσιο αξιοποίησης των αναπτυξιακών προγραμμάτων από τις μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις.

Tο προφίλ του προγράμματος

Το πρόγραμμα Business Banking Τουρισμός στηρίζει, πολυεπίπεδα, το επιχειρηματικό οικοσύστημα του ελληνικού τουρισμού και μέσω μιας ολοκληρωμένης δέσμης τραπεζικών και άλλων προϊόντων και υπηρεσιών, εξασφαλίζει επιλογές, λύσεις και αναπτυξιακή προοπτική σε έναν ιδιαίτερα ανταγωνιστικό κλάδο με διαρκώς μεταβαλλόμενες ανάγκες.

Οι επιχειρήσεις που συμμετέχουν:

  • Έχουν πρόσβαση σε προνομιακές – αμιγώς – τραπεζικές υπηρεσίες. Μεταξύ αυτών, εξασφαλίζουν χρηματοδοτήσεις με ευνοϊκούς όρους και στήριξη στην αξιοποίηση των αναπτυξιακών προγραμμάτων που έχουν προκηρυχθεί, προνομιακά επιτόκια στις καταθέσεις, καινοτόμες λύσεις στις εισπράξεις μέσω POS αξιοποιώντας, μεταξύ άλλων, λύσεις όπως το Eurobank Smart POS και το Eurobank Payment Link, λογαριασμούς μισθοδοσίας με ευνοϊκά επιτόκια και στοχευμένα προνόμια για τους υπαλλήλους και, αντιστοίχως, προνόμια σε ασφαλιστικά προγράμματα.
  • Εξασφαλίζουν σημαντικά προνόμια σε άλλες υπηρεσίες με προνομιακή τιμολόγηση όταν θα κάνουν χρήση υπηρεσιών από επιλεγμένες τρίτες εταιρείες, για δράσεις όπως η ψηφιακή ή η ενεργειακή αναβάθμιση, η βελτίωση των λειτουργιών της επιχείρησης και η απόκτηση εξοπλισμού.
  • Έχουν στήριξη για την αξιοποίηση των κονδυλίων αναπτυξιακών προγραμμάτων (Αναπτυξιακός Νόμος, ΕΣΠΑ, Ταμείο Ανάπτυξης & Ανθεκτικότητας), τομέας στον οποίο αποδίδεται ιδιαίτερη βαρύτητα τη φετινή χρονιά στο πλαίσιο του προγράμματος. Ειδικότερα, προσφέρονται οι εξής δυνατότητες:
  • Αναζήτηση της κατάλληλης δράσης, ανάλογα με τα χαρακτηριστικά και τις ανάγκες της κάθε επιχείρησης, υποστήριξη κατά το στάδιο υποβολής του φακέλου μέσω των συνεργαζόμενων εξωτερικών Συμβούλων με προνομιακούς όρους για τους πελάτες της Τράπεζας, καθώς και χρηματοδοτικές λύσεις για την ολοκλήρωση της επένδυσης της κάθε επιχείρησης.
  • Πρόσβαση σε οικοσυστήματα που προσφέρουν υπηρεσίες επιλέξιμες για τις Δράσεις, με προνομιακούς όρους για τους πελάτες του Προγράμματος, όπως υπηρεσίες Ψηφιακής Αναβάθμισης σε συνεργασία με μεγάλες εταιρείες.

Περισσότερες πληροφορίες για το Πρόγραμμα Business Banking Τουρισμός μπορείτε να βρείτε εδώ.

Δείτε ακόμα

H Ελλάδα Νο1 προορισμός για την TUI Βελγίου

N. K.

ΠΟΕΕΤ: Η κυβέρνηση αρνείται την οποιαδήποτε στήριξη στους εργαζόμενους του επιστισμού – τουρισμού

Γ. Π.

Επιστολή ΣΕΤΕ σχετικά με την επιστρεπτέα προκαταβολή και την επιδότηση κεφαλαίου κίνησης

Γ. Π.

Συνάντηση του Υπουργού Τουρισμού κ. Χάρη Θεοχάρη με την Υφυπουργό Εξωτερικών του Ηνωμένου Βασιλείου

Γ. Π.

Εργαζόμενοι-Συνδικάτα και Εργατικά Κέντρα στο πλευρό της ΠΟΕΕΤ

Γ. Π.

Β. Κικίλιας: Νέες συμφωνίες για περισσότερους τουρίστες από τη Ρουμανία. Μεγάλο ενδιαφέρον για Β. Ελλάδα και Ιόνιο

N. K.
φορτώνει....