23.1 C
Άγιος Νικόλαος
6 Ιουνίου 2023
Δημοφιλή Ξενοδοχεία

Ετήσια εκδήλωση προσωπικού PHĀEA One Team Annual Meeting

Η εταιρία Phāea οργάνωσε με μεγάλη επιτυχία την ετήσια εκδήλωση για τους εργαζομένους της, στις 31 Μαρτίου 2023. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο Πολιτιστικό Συνεδριακό Κέντρο Ηρακλείου στην Κρήτη, με σκοπό την ενημέρωση του προσωπικού για ένα συνεκτικό έργο αλλαγής και αναδιάρθρωσης της Phāea σε βάθος τριών χρόνων, και την ενδυνάμωση του προσωπικού ως Phāea One Team. Η παρουσίαση έγινε στο σύνολο των συνεργατών της εταιρίας και η συμμετοχή ήταν ενθουσιώδης. 

Την έναρξη της εκδήλωσης έκαναν οι συν-Διευθύνουσες Σύμβουλοι κυρίες Αγάπη και Κωστάντζα Σμπώκου μαζί με το Leadership Team της εταιρίας κ. Μάρκο Τζαμάλη (COO), κυρία Μαρία Κρέη (CPO), κ. Χάρη Σιαμπάνη (CDO) και κ. Γιώργο Μουρατιάδη (CFO) καλωσορίζοντας και προσκαλώντας όλους τους συνεργάτες να ενώσουν τις δυνάμεις τους για να συνεχίσουν με την ίδια αλήθεια, με πραγματικό ενδιαφέρον, με ευθύνη, με όρεξη και αποφασιστικότητα, όπως όλα αυτά τα χρόνια για την επόμενη μέρα τηςPhāea.

Αγάπη και Κωστάντζα Σμπώκου

Τη σκυτάλη πήραν τα μέλη του Top Company Management Team της Phāea παρουσιάζοντας εταιρικούς στόχους και νέα για τα επόμενα χρόνια. Στη συνέχεια, παρουσιάστηκαν από το ίδιο το προσωπικό της εταιρίας, ιστορίες με σπουδαία αποτελέσματα, όπου αναφέρθηκαν στη δύναμη της αλλαγής και πως αυτή αποτελεί διαχρονικά συστατικό στοιχείο της εταιρίας. Ενώ, το τμήμα Ανθρώπινου Δυναμικού οργάνωσε ενημερωτικά και εκπαιδευτικά workshops.

Την εκδήλωση έκλεισε η κυρία Αίγλη Μπαλαμάτση, CEO της εταιρίας Interweave, και η ομάδα της, παρουσιάζοντας πρωτοπόρες εταιρίες από τον κλάδο της φιλοξενίας, με πρότυπα concepts F&B, καινοτομίας και τεχνολογίας, από την Ελλάδα και τον κόσμο ώστε να ενισχυθεί το ξεκίνημα της σαιζόν με έμπνευση και δημιουργικότητα.

Tην εκδήλωση παρουσίασε ο συνεργάτης της Phāea, Βασίλης ΒασιλειάδηςFounder της Vivid Vibes, με μεγάλη επιτυχία και ήταν μια μοναδική ευκαιρία για όλους τους εργαζόμενους, να συναντηθούν πριν την έναρξη της σαιζόν. Επίσης, είχαν τη δυνατότητα να ανταλλάξουν ιδέες και εμπειρίες και να στρέψουν το ενδιαφέρον τους σε νέες προκλήσεις.

Στα Phāea εργάζονται 673 άνθρωποι, αγκαλιάζοντας το όραμα της εταιρίας. Οι άνθρωποι είναι στο επίκεντρο της Phāea και η ανάπτυξη τους αποτελεί βασική παράμετρο προς την επίτευξη στόχων.

Η Phāea ευχαριστεί όλους τους συνεργάτες της και τους συντελεστές της διοργάνωσης.

Σχετικά με τα Phāea 
Με την ομορφιά ως πηγή έμπνευσης και την Κρητική μας παράδοση ως σταθερή βάση, δημιουργούμε εμπειρίες που μιλούν στην καρδιά των επισκεπτών μας, και που φέρνουν κοντά ανθρώπους με τις ίδιες αξίες. Συνδυάζοντας την ακεραιότητα με τη φροντίδα, και την τεχνογνωσία μας με αυθεντικό πάθος, αγκαλιάζουμε την καινοτομία, τη βιωσιμότητα και την κοινότητα ως αξίες, με σκοπό να δημιουργούμε εμπειρίες που σέβονται τους επισκέπτες και τους εργαζόμενους, αναδεικνύουν την Ελληνική φιλοξενία και προβάλλουν μια αυθεντική και διαχρονική Ελλάδα, που αξίζει να αγαπάμε!

Ακολουθήστε το filoxenianews στο Google News στο Facebook και στο linkedin

Δείτε ακόμα

Greek Hotel of the Year 2021 – Τα ξεχωριστά ξενοδοχεία μιας ιδιαίτερης χρονιάς

Γ. Π.

Γιατί τα ξενοδοχεία αποφεύγουν το δωμάτιο με αριθμό 420

Γ. Π.

Η «έκρηξη» του τουρισμού θα φέρει την ψηφιακή προσαρμογή του κλάδου

Γ. Π.

Τουρισμός: Οι μεγάλες επενδύσεις που αλλάζουν την Ελλάδα

Γ. Π.

Θεσσαλονίκη: Η ισχυρή τουριστική ζήτηση τροφοδοτεί κύμα επενδύσεων σε πολυτελείς μονάδες

Γ. Π.

To 8o Mediterranean Yacht Show έρχεται στο Ναύπλιο από τις 29 Απριλίου έως τις 3 Μαΐου 2023

N. K.
φορτώνει....