Πολιτισμός

Εντυπωσιακή επίδειξη της συλλογής «Made in Greece» του Dior στο Καλλιμάρμαρο

Το διεθνές ενδιαφέρον εστιάστηκε στο Καλλιμάρμαρο, όπου πραγματοποιήθηκε η επίσημη παρουσίαση της «Made In Greece» συλλογής ενδυμάτων του διεθνούς Οίκου Υψηλής Ραπτικής, Dior

Με το «Dior celebrates Greece», ο γαλλικός Οίκος τιμά τα 200 χρόνια από την έναρξη της ελληνικής Επανάστασης και τον ρόλο της Ελλάδας στη διαμόρφωση του ευρωπαϊκού πολιτισμού.

«Ελληνίδα θεά» ή «Καρυάτιδα». Με αυτόν τους χαρακτηρισμούς μιλούν τα διεθνή μέσα για το μοντέλο Ροζάνα Γεωργίου, την μόνη Ελληνίδα που περπάτησε στο σόου Dior στο Καλλιμάρμαρο.

Το μοντέλο, με σπουδαία καριέρα στην Ελλάδα και το εξωτερικό, άνοιξε το σόου Dior στην Αθήνα, ενώ τα υπόλοιπα μοντέλα ακολουθούσαν τον ρυθμό της. Η παρουσία της Ροζάνας Γεωργίου ή Ros Georgiou δεν είναι διόλου τυχαία, καθώς είναι ένα μοντέλο με αξιοζήλευτη καριέρα στον χώρο της μόδας.

Οι καλεσμένοι δεν ξεπέρασαν τους 400, εκ των οποίων οι 200 είχαν καταφθάσει τις τελευταίες ημέρες από το εξωτερικό. Για την εκδήλωση αυτή, ο οίκος συνεργάστηκε στενά με Έλληνες αρχαιολόγους και τις αρμόδιες τοπικές αρχές για να διασφαλιστεί ο σεβασμός και η πλήρης και άνευ όρων διατήρηση του χώρου.

Ακολουθήστε το filoxenianews.gr στο Google News
Ακολουθήστε το filoxenianews.gr στο Google News 

Δείτε ακόμα

«Jazz in Progress-Heraklion Jazz Festival 2022» στο Πολιτιστικό Συνεδριακό Κέντρο Ηρακλείου

Γ. Π.

Τηλεοπτικό Σποτ για την Παγκόσμια Ημέρα για την Εξάλειψη της Βίας Κατά των Γυναικών (video)

Γ. Π.

Οι αποκριάτικες παραδόσεις της Ελλάδας

Γ. Π.

Δομήνικος Θεοτοκόπουλος-El Greco

N. K.

Αρχαιολογική έρευνα σε ναυάγιο κλασικών χρόνων που εντοπίσθηκε στο στενό Κυθήρων-Νεάπολης

N. K.

Φιλοξενία: Οι ρίζες του αρχαιοελληνικού πολιτισμού

N. K.
φορτώνει....